- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
aboww agrım başladı ama kimseye söylemiyom eşime desem işten çıkıp gelirr beni ameliyata götürür
bencede abooo ben bile panik yaptım hemen ayağının altınna sıcak su koy yada sıcak suya otur bari iyi gelir hemen bi ameliyat diyolar zaten bende sürekli ağlıyodum ameliyat olmıcam diye yırttım şimdilik
ah canım sorma sabah çok şiddetli bir agrıyla uyandım acile götürdüler beni serumlar testler fln fln nur topu gibi böbrek taşı düşürüyomuşum
çok geçmiş olsun geçen ayda ben cebelleşiyodum böbrek taşıyla beter bişey ölüyorum sandım biri gitti birtane daha var bende sen böbrek taşı deyince sağ yanımdan bir ağrı girdi valla allah yardımcın olsun çabuk kurtul inşallah kaç mm miş bu arada
geçmiş olsun canocum benimde böbrekte taşım var bilirim o ağrıyı
sanada geçmiş olsun canım ay okuyunca benimkide ağrımaya başladı galiba bulaşıcımımı ne
saol canım sanada geçmiş olsun bulaşıcı değil ama unutulmayacak kötü bir anıbi nevi doğum anısı işte taş doğumu
anaaammm doguruyom o zamannn ultrasondan çıktım eşime diyorıum kii nur topu gibi böbrek taşımız olduu
_SON_
(Bu arada mistrall hanım alacağın olsun ben burda bu halimle bir dünya yazı yazdım sen beni gaza getirip kaçtın) hıh işte
ana cok heyecanlı kızsüperdii elmaaaaaaa
bende anlatcammmm
liseden mezun oldum ölesine iş bakınıyodum abi diye sevdiğim biri vardı onun sayesinde buldum taksim
pizza hut sabah 4 e kadar çalışıyodum utanmasam eve gitmicektim
neyse bigün müdür dedi artık leventeki pizza huta gideceksiniz çok üzüldüm çünkü ortam harika
arkadaşlar süper neyse nisan ayında levennte başladım beni herkes orda çok sevdi çabuk ısındım
oraya ama bir müdür var sinir oluyorum adam hiç bir işimi begenmiyorr her işime bir kulp takıyoo o kadar
bunalttıki beni dayanamayıp çanakkaleye tatile gittim son gün ist dönücem sahilde arkadaşlarla
konuşurken mesaj geldi bide baktım bizim şeff cano senin gibi kız tanımadım sen sölesin bölesin
hayatıma giren en özel insansın seni seviyorum...arıyo mesaj atıyoo cvp yazdım bişey hissetsem
söylicem ama kimseylede oynamak istemem dedim neyse ist geldm kıl müdür gene triplerde şef
peşimde geziyo millet mola için şefe yalvarıyo beni çaya çıkarıyoo iltifatlar ilgiler alakalar havada
uçuyo bigün davet etti dışarda buluştuk aşkım diye bi sarıldı itiverdim bununapıyosun oglum sana
ewet dedğimi hatırlamıyorum dedim anlattım bu iş olmaz diye ertesi gün işe gittim şefin yüzü asık şef
bütün gün koca restorantı bana temizletti köpekkneyse bu arada bana gıcık olan müdür
bunu başka yere postaladı bu sefer müdür yanaşmaya başladı abowww yemege çıkıyom peşimden
tuvalate gidiyom peşimden hastalandım adam elleriyle çorba yaptı yedirdi flnaramız düzeldi demekki
şefi kıskanıyomuş bigün işten çıktım depoda giyinicem baktım peşimden geliyo aha dedim saldıracak :1
:soktu beni depoyaaaaaaaaaaaaa kapıyıda kapattııııııııııdemezmiiii sana aşıgım seni
mutlu etmek için herşeyi yaparım tek gözyaşına kıyamam (bigün aglarken yakalamıştıda)şok oldummm
5 gün peşimden koşturdum suan onunla evliyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm aşkım o benimmmmmayyyyy çok güzeldiiiiiiiiiiiiiii nisanda tanıştık nisanda evlendikkk
ana cok heyecanlı kız
mutluluklar dılerım
bu arada gecmıs olsun canım
beklemedeee craftyy selammmmm
kız beklemede feyza hanıma gıttım doktora cok seker bı ınsanmısss hakket saol valla bu pazzartesı yine gidicem kontrole sen ne zamanlar gıdıon kısss bı gun denk gelıomusuz ordaa
beklemedeee craftyy selammmmm
kız beklemede feyza hanıma gıttım doktora cok seker bı ınsanmısss hakket saol valla bu pazzartesı yine gidicem kontrole sen ne zamanlar gıdıon kısss bı gun denk gelıomusuz ordaa
ne zaman gittin ben bugün ordaydım kontrole gittim sana ne dedi ne için gitmiştin
ya gecen ay klomen kullandım işte olmadı bu sefer doruka gıttım oda baktı yumurtaların gusel dedı olmuosa yumurta tembelliği vardırr dedı klomen kullan dedı yuıne haftaya pazartesı kontrol dedı bıde iğne verdı o iğneyide ssk karsılamıyooone zaman gittin ben bugün ordaydım kontrole gittim sana ne dedi ne için gitmiştin
haykolikkkkkkkkkkkkkkk
anam nick leri karıştırmışım ya bennnnnn
beklemedeye sorup duruom dr a gittin mi noldu dieeee
anlat bekem ne dedi dr
ya gecen ay klomen kullandım işte olmadı bu sefer doruka gıttım oda baktı yumurtaların gusel dedı olmuosa yumurta tembelliği vardırr dedı klomen kullan dedı yuıne haftaya pazartesı kontrol dedı bıde iğne verdı o iğneyide ssk karsılamıyooo
hee o kaaa gecmısı okudumm kımsecıkler benı sormamısss hıhhh öle işte yukarda anlattımm craftycikk beklemedeyım yıne bu ayda calısmalar falan fılan yok adet olcam mı olmucam mıı stres uff allahım sabırından ver bana herkesee lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?