ayol senin reglin geçmedi mi :) premens sendromunu anladık. şimdi ne sendromun var :)
muratgilin damına atarım seni haaa :)
ee kızlar..ben konuyu değiştireyim.
bizim patron gece gene sabahlamış..uyuyo şimdide geldi.
böyle işyerimi olur ya
herkesle konusmayınca sorun oluyo gruplaşma denıyo ben anlamıyorum kı
konusunca da boyle oluyo
ya anacım para kazanıyoruz ya ılla burnumuzdan getırcekler
of calısan kadın olmak zor
ben hic sorun etmiyorum valla,demin beri kendi kendime yaziyom burda,kimsenin cevap yazdigi yok
bak çocuk
ben seni atarım asıl bak benı şinirlendirme tatlı tatlı yolluyosun anlamıyorum sanma
sataşma bana takıl orda arkadas dedık bagrımıza bastık
akıllı ol akıllıııı
yerim ben senı pötiş
yegenım napiiii
kocayla barısma calısmaları heyecanla sona ermıstı
ya sonrası :)
haaaayııııırrrr ev hanımı olmayın çok sinir bozucu bak ben istifa ettimvalla cnm ya..
Ben kararlıyım ev hanımı olcam..
eray dükkan buldunmu bacim
medişim anlamadığım birşey var.. ben senle ilgili bişiy mi dedim canikom? geyik dedik crafty bu topiği açtı .. stresten uzaklaştırmaya çalışıyorum ben seni.. geriliyorsun ne yapayım daha?
al işte girmicem bir daha ne bu topiğe ne de diğerine.. meydanın kralı sanıyor kendisini her gelen.. yok böle bişi arkadaş.. herkesin başında bir dert var muhakkak ama birbirimizi germeye ne gerek var... al topiğiniz de sizin olsun.. gelmiyorum anam gelmiyorum
iii muhabbetler size..
medişim anlamadığım birşey var.. ben senle ilgili bişiy mi dedim canikom? geyik dedik crafty bu topiği açtı .. stresten uzaklaştırmaya çalışıyorum ben seni.. geriliyorsun ne yapayım daha?
al işte girmicem bir daha ne bu topiğe ne de diğerine.. meydanın kralı sanıyor kendisini her gelen.. yok böle bişi arkadaş.. herkesin başında bir dert var muhakkak ama birbirimizi germeye ne gerek var... al topiğiniz de sizin olsun.. gelmiyorum anam gelmiyorum
iii muhabbetler size..
iii muhabbetler size..
iii muhabbetler size..
haaaayııııırrrr ev hanımı olmayın çok sinir bozucu bak ben istifa ettim
bi kaç tane buldum bcım ama tam karar vermedim içlerinede bi bakayım dün sahiplerine ulaşamadım bugün eşim araştırcak net karar vercem inş bu atrada bi yasini şerif okucam sana arkadaşım bugün evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?