Crafty Sevenler Kulubu

Of of kimse yok bugün burda..
Benimde işim çok..bir yandan işimi yapıyorum aradada kafamı dağıtmak için buraya bakıyorum.ama kimsecikler yok...

slm canlarim benim nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdirrrrrrrr Allah ginlundekinizi karniniza koysun insallhhhh

BEYKOZ’da bir lise öğrencisi, aynı sınıftan arkadaşından doğurduğu bebeğini çöpe attı.

Daha sonra kanaması olduğunu söyleyerek bir tıp merkezine giden öğrenci, doktorun şüphelenerek çağırdığı polise, gerçeği anlattı. Ailesinden hamileliğini gizlemeyi başaran öğrenci H.K’nın çöpe attığı bebeğinin cesedi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İddialara göre, bir lisenin 9. sınıfında okuyan H.K., aynı sınıfta okuyan 16 yaşındaki arkadaşı C.Ş ile birlikte oldu. Bu birliktelikten hamile kalan H.K, bu sabah saat 09.00 sıralarında, anne ve babası evde yokken, tek başına doğurdu. Erkek bebeği evlerinin hemen biraz uzağındaki çöp konteynerine atan H.K, daha sonra kanaması olduğunu belirterek, yakındaki bir tıp merkezine başvurdu. Kızı muayene eden ve tedavisini yapan doktor, durumdan şüphelenerek emniyete haber verdi. H.K., polise C.Ş ile birlikte olduğunu ve bebeği çöpe attığını itiraf etti.

Bunun üzerine polis H.K’nın bebeği attığını söylediği çöp konteynerini aradı. Konteynerin çöp kamyonuna boşaltıldığı belirlendi ve kamyon çöp toplama merkezine, savcı çağrılarak boşaltıldı. Yapılan aramada bebeğin cesedine ulaşıldı ve ceset Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Hamileliğini emekli bir baba ve gündelikçi çalışan annesinden gizleyen H.K, ile babası pazarcılık yapan C.Ş, gözaltına alınarak, Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ya allahım biz uğraşıyoz beceremiyoz hamile kalmayı...liseli kız hemen kalıvermiş şuna bak

Merhaba kızlar bende geldim huhuuuuuu :80:
hoşgeldinnnnnn

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaynanam içerde uyuyoooooo ben yatak odasından yazıyom kocam aradı bana diyoki akşam için özür dilerim seni kırmak istemedim ama bu akşam sülalem gelse fik fikten kaçamazsın dediiazcık burnunu sürtem dicem ama yımırtalarımı cezalandırmak niye

mediiii varmısın yokmusun tarih oldu artık bizde fik fikçiyizzzzzz

offf bacılar...
hamile kalmaya calışmak bi dert hamile olduktan sonrası da baske dertler...

ya ben bebeke bişi olmasın diye kojamdan uzak duruom
yazık o da bebeğin rahatı bozulmasın diye benden uzak duruyo

yaaww adamı özledim yaaa!!!

ay cnm o da zor ya.
sizde çokda uzak durmayın cnm birbirinizden..azcıkda oynaşın bebekde sevinir hem

kızım yaptın yaptın yapamadın ilerde bebek aglıcak su olcak bu olcakkk yapamıcanız valla son 3 aya kada serbest tabi doktoun yasak koymadıysa

hazırm hazırımmmm okumaya gerenk yok bebıs geldı mıı hazır olurussss

bıde bısı sorucm sızee sımdık ben catlatma ıgnesı oldum yaa pazartesı oldum dun aksam yaptık gun asırı dedı doktor ama benım bu gun kasık agrım oldu demekkı catladı acaba bu aksam da gırsem mı yarın aksamı beklemesemm her gun yapayım nolur kıı bısı olur mu kıı of of:44::44::44::44:

nerdesınızzz beee

yap bacım yap hegün yap tutsun artık şimdi yazıyorum ama çalışıyon heralde benim kocadan ses yok hala gelmedi anacıgımla sülümanı izledik mahidevran 1 hürrem 0 nihayet saçını başını yolduuu yazık bebbenide düşürdüayyy bu gece uzun olacak besbelliiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar..
Ben bugünde burda nöbetçi olacağım sanırım...
Bugün inşallah işten istifa edicem..benim için dua edin kızlar...inşallah hayırlısı olur.

Günaydın kızlar..
Ben bugünde burda nöbetçi olacağım sanırım...
Bugün inşallah işten istifa edicem..benim için dua edin kızlar...inşallah hayırlısı olur.

anammmmmmmmmmmmmmm
bugün mü
nasıl edeceksin
içerde paran neyin var mı

anammmmmmmmmmmmmmm
bugün mü
nasıl edeceksin
içerde paran neyin var mı

maaşım falan var tabi.
kullanmadığım iznimde var.
vermez bizim patron.zaten bugün çekip gidemem.yerime birini bulsunlar diye mecbur beklerim.
eşim iyice sorun yapmaya başladı crafty..adamda haklı..yarın patron yurtdışına çıkıyo..gitmeden söyleyimde haberi olsun bari gideyim artık sınavıma az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…