• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

bizim taşeronlardan biride birgün geldi ofise.
ben ödeme yapıcam adama ilk defa tanıştık..sohbet ettik falan biraz.. birşey dedi ben güldüm adam demesinmi siz gülünce içim bir tuhaf oldu diye :52::52::52: :53::53:tabi ben şok bişey diyemedim.neyse adam birşey istedi o ara uzattım ben sonra aa dedi siz evlimiydiniz çok genç evlendiniz heralde dedi çayını içti çekti gitti.ama bir dönem adamla telefonda bile konuşamadım :17:

ama iş hayatında malesef oluyo böyle şeyler..erkekler devamlı av peşinde olduğundan..(istisnalar ve bizim eşlerimiz hariç tabi :1:)

çıldırtıyor bu iş beni kafayı yedirtecek ofisdeki ayrı diyo adliyedeki ayrı ortada olan bana oluyo.. çıldırcam yaaa gerizekalı muamelesi yapıolar ondan sonra birbirlerinin dedikleini anlatıncada mıçacam işine yaaa.... :47::47::47::47:

kızzz sakin ollll :70::70::70:sen nerde çalışıyosun :26::26:

bizim taşeronlardan biride birgün geldi ofise.
ben ödeme yapıcam adama ilk defa tanıştık..sohbet ettik falan biraz.. birşey dedi ben güldüm adam demesinmi siz gülünce içim bir tuhaf oldu diye :52::52::52: :53::53:tabi ben şok bişey diyemedim.neyse adam birşey istedi o ara uzattım ben sonra aa dedi siz evlimiydiniz çok genç evlendiniz heralde dedi çayını içti çekti gitti.ama bir dönem adamla telefonda bile konuşamadım :17:

ama iş hayatında malesef oluyo böyle şeyler..erkekler devamlı av peşinde olduğundan..(istisnalar ve bizim eşlerimiz hariç tabi :1:)

:53::53::53::53::53:ulaaa çok accaaaaap insancıklar var beeee:53:

kızzz sakin ollll :70::70::70:sen nerde çalışıyosun :26::26:

hukuk bürosunda yönetici asistanlık yapıorum... ama yeni başladım 2 ay oldu.. ayy buraya adapte olma dönemini sanki bana acemiyimde iş öğretiyorlarmış modunda davranıyorlar sinir oldum zaten grip olcam kulağım tıkalı başım ağrıyo sinri küpü yaptılar iice yaaa.. anlatıyorum mıymıy anlatma yok uzaylı gibisin hiç farkında değilsin... uyuz oluyorum bu tarz tavırlara.. adam buradan bunu yapsın ara diyo dün arıyorum ee öğle tatili nasıl yapabilirim diyo yaa
yaz öğleden sonra bakarım söylerim de yani... ben saygılı olup alttan aldıkça uyuz olmaya başladım tavırlarına.. .

sebbosh vur kırbacı acıma anam
ben oyle yapıyom oyle yapıyom
bızım cadı sorumlu bi işi yüzdefa getırır degıstıre degıstıre
en son bana gelememiş baska sekretere gturmus
kız dedı sen ızınlımıydın fılan bende dedım yoo
senınkını ıyı korkutmusun diyo:1::1::1:

crafty kız ben oyle seylerı hıc anlamıyorum
tabı senınkı acık acık soylemıste
hep bırılerının bana asıldıgını yanımdakıler farkeder
unıverstedeyken sınıftakı 3 kısı bana asıkmıs
ben arkadas gıbı sohbet edıyodum oysa
gayette arkadas canlısı idiler
gercegı ogrenınce şok oldum

kocam duymasınnnnnnnnn:1:

ooooooooo mastika mastikaaa
ooooooooo sigarası malboraaa
alayım sana bir kutuu boyaaaaaaaa
boya kendini boydann boyaaaaaaaa
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben makyaj yapmayı bilmiyorum veee makyaj yapanlarııı çok kıskanıyorummmmmmm:60::60::60::60::60:

manyak bu sinirle güldürdün ya beni gel ben sana öğretiyim ama kendime hayrım yok.. bilipde yapmaya üşenenlerdenim...

bu arada felaketler günümdeyim.. patron ve misafirine kahve yaptı kahveyi döktüm patronun masasına klasörleri götürürken parmağımı kapıya sıkıştırdım allahım bitsin bu gün noluuurrr....

manyak bu sinirle güldürdün ya beni gel ben sana öğretiyim ama kendime hayrım yok.. bilipde yapmaya üşenenlerdenim...

bu arada felaketler günümdeyim.. patron ve misafirine kahve yaptı kahveyi döktüm patronun masasına klasörleri götürürken parmağımı kapıya sıkıştırdım allahım bitsin bu gün noluuurrr....

la havle vela kuvvete ılla bılllahıl azıym de 7 kere
canım bol dua oku ıcınden taaammı belalar def olsun

bi tene dahaaa

orta okuldayken komşumun kızı beni okulda resil etmişti çorabını balkonumuza düşürmüştüü bende alıp ç..... iki delik açmıştım:60::60::60::60::60:

abowww kız barnagına buz koyyyyy kıyamam sana yaaaaaaaaaaa:54::54:

ben başlıyorum kızlar
daha cocukkenden berı makyaja bayılırım..
bi siyah oje almıştım ama ozaman daha ılkokula gidiyodum
rimel yoktu kirpiklerime rimel yerine siyah oje sürmüştüm
çok kötü olmuştu çoooook
cıkarana kadar anam agladı
annem gördü dedi gözüne neoldu senin
yıne suluboyayla makyajmı yaptın:60::60::60::60::60:
hayır anne busefer makyaj malzemesıyle yaptım oje sürdüm:60::60::60::60:

Back