çıldırtıyor bu iş beni kafayı yedirtecek ofisdeki ayrı diyo adliyedeki ayrı ortada olan bana oluyo.. çıldırcam yaaa gerizekalı muamelesi yapıolar ondan sonra birbirlerinin dedikleini anlatıncada mıçacam işine yaaa....
bizim taşeronlardan biride birgün geldi ofise.
ben ödeme yapıcam adama ilk defa tanıştık..sohbet ettik falan biraz.. birşey dedi ben güldüm adam demesinmi siz gülünce içim bir tuhaf oldu diyetabi ben şok bişey diyemedim.neyse adam birşey istedi o ara uzattım ben sonra aa dedi siz evlimiydiniz çok genç evlendiniz heralde dedi çayını içti çekti gitti.ama bir dönem adamla telefonda bile konuşamadım
ama iş hayatında malesef oluyo böyle şeyler..erkekler devamlı av peşinde olduğundan..(istisnalar ve bizim eşlerimiz hariç tabi)
kızzz sakin ollllsen nerde çalışıyosun :26::26:
ooooooooo mastika mastikaaa
ooooooooo sigarası malboraaa
alayım sana bir kutuu boyaaaaaaaa
boya kendini boydann boyaaaaaaaa
ayyyy bugun itiraf etmek istediğim bişi varrrrrrrr
et hadi et neşe kaynağım
ben makyaj yapmayı bilmiyorum veee makyaj yapanlarııı çok kıskanıyorummmmmmm
ben makyaj yapmayı bilmiyorum veee makyaj yapanlarııı çok kıskanıyorummmmmmm
manyak bu sinirle güldürdün ya beni gel ben sana öğretiyim ama kendime hayrım yok.. bilipde yapmaya üşenenlerdenim...
bu arada felaketler günümdeyim.. patron ve misafirine kahve yaptı kahveyi döktüm patronun masasına klasörleri götürürken parmağımı kapıya sıkıştırdım allahım bitsin bu gün noluuurrr....
manyak bu sinirle güldürdün ya beni gel ben sana öğretiyim ama kendime hayrım yok.. bilipde yapmaya üşenenlerdenim...
bu arada felaketler günümdeyim.. patron ve misafirine kahve yaptı kahveyi döktüm patronun masasına klasörleri götürürken parmağımı kapıya sıkıştırdım allahım bitsin bu gün noluuurrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?