• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

neyi cnm zaten çalışmıyormuydunuz...
yok canım ara vermiştikkk
:46::46::46:
hani ilaçlarından dolayı yasak değilmiydi sana..
Aman acele edip yanlış birşeyler yapma canom.

canım ilacı 10 gün kullanıcakmışım dün çok araştırdım ilk gebeliğimden 5 ay geçti neredeyse kimyasal gebelik rahme tutunmadıgı için gebelik sayılmıyomuş bizde eşimle konuştuk denemeye kaar verdik bu ayyy :17::17::17:

yok canım ara vermiştikkk

:46::46::46:

Canım ilacı 10 gün kullanıcakmışım dün çok araştırdım ilk gebeliğimden 5 ay geçti neredeyse kimyasal gebelik rahme tutunmadıgı için gebelik sayılmıyomuş bizde eşimle konuştuk denemeye kaar verdik bu ayyy :17::17::17:

tatlım yanlız bnm ablamında oldu bebek tutunamadı ve doktor 2 ay ara vereceksiniz vücudu ne kadar kimyasalda olsa bi değişim yaşadı normale dönmesi için beklemen lazım dedi..

Günaydın balımmmm
İyiyim çok şükür çalışıyorum,ama inan evde olmayı çok isterdim
Şöyle yatıp dinlenmeyi

KIYAMAM YORMA KENDİNİ TATLIM FAZLA KORUKDA BAK 6 HAFTAYI BİTİRMEK ÜZERE MAŞALLLAH... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: AĞRIN FALAN OLUYOMU CNM KASIK AĞRISI FALAN OLUYOSA HANGİ TARAFTA OLUYO...

canımm hamileliğin nasıl gidiyorr baayadır görüşemedik :):70:

Evet görüşemiyoruz,iyi gidiyor canım arada bulantı,ancı oluyor ama idare ediyorum...

KIYAMAM YORMA KENDİNİ TATLIM FAZLA KORUKDA BAK 6 HAFTAYI BİTİRMEK ÜZERE MAŞALLLAH... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: AĞRIN FALAN OLUYOMU CNM KASIK AĞRISI FALAN OLUYOSA HANGİ TARAFTA OLUYO...

Evet teyzesi Allahın izniyle cumartesi doktora gidip kalp atışlarına bakıcaz.
Ağrım oluyor ve genelde sol tarafımda oluyor canım

canım çok yorma kendini çok dikkat et eve gelince ayaklarını tuzlu suyla dinlendirrr rahatlarsın:54::54::54::54:

Eve gidince direk etrafı toparlayıp uzanıyorum,ayakta pek kalamıyorum.

evet teyzesi allahın izniyle cumartesi doktora gidip kalp atışlarına bakıcaz.
Ağrım oluyor ve genelde sol tarafımda oluyor canım

allahın izniyle oğluşumuz gelicek sanırım bnm taminime göre çünkü kim hamileliğinde sol kasığım ağrıyo dese erkek sağ kasığım ağrıyo derse kız oluyo.. Erkeklerde 2 tane kedinleşmiş delilimizde var biri yengişim diğeride çok yakın arkadaşım ikiside tosuncuk gibi erkek bebek dünyaya getirdiler..

Back