sakaryada mı?? :) çok özlestuncel kurtizin ntv de prgramı vardı arşivden fikret kuşkanla beraber çekilen bölümünü izledim
fener balığı kavurma yaptı fikret kuşkan nasıl canım çekti nasıll anlatamam
bi<im oradaki balıkçıyı aradım yokmuş..kızılay-ankara- da balıkçılar var bööle sıra sıra onlardan birinin telefonunu buldum zor bela varmış ama kilosu 26 tl dedi adam
1 tane varmış 1.5 kilo gelir ama 500gr et çıkar dedi-kafası çok büyük o balığın ondanmış
höh deyip kapattım..başka da bişi demedim...diyemedim
giderim alırım mezgitimi kilosu 6 tlden ooohh mis gibi kızartırım...alırım kalorilerimi kurulurum köşeme
sakaryada mı?? :) çok özles
dim..
evet canım sakaryada..
ama ağlama olmaz mı
kızlar bilmediğimiz acayip yöntemler varmış boş kaldıkça okuyorum okudukça şaşırıyorum
süt buharına oturuyomuşsun çalışmadan önce
alın size linki çok da deneyen var:44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...buhari-hamile-kalanlar-deneyenler-buraya.html
canlar nehaber nasılsınız
iidir medi senden naberr gırmıom artık cok sık buraya bacıı daha cok stres oluyoo
ooofff çok moralim bozuk eskiden hiç şaşmayan regl 7 gün önce geldinasıl heveslanmiştim bu ay göğüslerim hiç şişmediği kadar şişti bu ay karnımda kıramplar falan aynı hamile gibiydim resmen nasıl etkilemişim kendimi ya töbe töbe nasıl kaptırmışım ilk defa ağlıyarak bişey yazıyorum buraya çok zormuş bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmezdim allahım herkese bebiş nasip etsin aratmadan bugün dipteyim resmen bidaha hiç hamile topiğine girmicem belirti falan okumucam
ooofff çok moralim bozuk eskiden hiç şaşmayan regl 7 gün önce geldinasıl heveslanmiştim bu ay göğüslerim hiç şişmediği kadar şişti bu ay karnımda kıramplar falan aynı hamile gibiydim resmen nasıl etkilemişim kendimi ya töbe töbe nasıl kaptırmışım ilk defa ağlıyarak bişey yazıyorum buraya çok zormuş bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmezdim allahım herkese bebiş nasip etsin aratmadan bugün dipteyim resmen bidaha hiç hamile topiğine girmicem belirti falan okumucam
selam canoyla eray
napisiniz bakimmmmmmmmmmmmm
ben dun preseedımı denedım
Allah sonunu hayır getıreeeeeee
selam canoyla eray
napisiniz bakimmmmmmmmmmmmm
ben dun preseedımı denedım
Allah sonunu hayır getıreeeeeee
ben hergün dogum yapanların yada hamileyim yazısı okuyorum veee seviniyorum çünkü birgün bende sende heeeeepimiz aynı şeyleri yazıcazzz üzülme kısır değiliz bişey değiliz boşuna kendini üzüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?