çözümü olan var mı? :(

ee hamileyken yapamayacağıma göre bu süreyi en az hasarla atlatmamın yollarını deyiverin hele

heh o zaman sana şunu söyleyeyim bende hamileyim :) jilet belli aralıklarla jiletle almanda fayda var ama kuru değil ıslak vucuda sür jileti. allah sağlıkla nasip etsin

heh o zaman sana şunu söyleyeyim bende hamileyim :) jilet belli aralıklarla jiletle almanda fayda var ama kuru değil ıslak vucuda sür jileti. allah sağlıkla nasip etsin
ay yook geçen bi jilet çektim aman Allahım çekmez olaydım incelttiğim tüylerim kazık gibi oldu 2,5 yıllık emek boşa gitti tövbeeeee

Neden edemezsin bir kere jilet kullaninca orman kackinlari gibimi olacagini dusunuyorsun.merak etme bi kereden bisey olmaz
ben ilk aldığımda epilasyon aleti kullandım annem yapma etme kızım dedi dinlemedim :) cildim hassas olduğundan bacağımda yaralarla birlikte kıl dönmesi yaptı ve hemen bıraktım kullanmayı ağdaya geçtim kaç yıldır ağda yaptırıyorum ama hala kurtulamadım kıl dönmesinden epilasyon aletinin de jilet gibi olduğunu düşünüyorum bu yüzden jiletten korkuyorum

tabi kiiii kabak lif :)
benim ablamında aşırı batıkları vardı bacağında ama böyle kıpkırmızı çok belirgindi.
kabak lifle düzenli olarak keseledi ve yarısından çoğu geçti.
tek yapman gereken kabak lifi ve bacağını hiç ıslatman kuru bir şekilde kese yapman
deneyiniz :)

hadi ya kişiden işiye değişiyo demekki ben hiç bi zararını görmemiştim
var öyle jilet çekince ağda gibi olan hanımlar az çıkan tüysüz vücutlar da malum erkeğin kıllısı aliden kadının kıllısı ayıdan diye bir söz var işte ucu kaçarsa ben o söze muktedir bir kişiliğim

lazer epilasyon yaptırdım iyi geldi.

lazer tek çözüm

The Body Shop veya bath&Body world lerde satılan eldiven keseleri alıyorsunuz, babaannemizden kalma örgü liflerinizi atıyorsunuz kızlar.

Her duşta bu eldivenleri kullanın. Hem vücudunuz pürüzsüz hem bacaklarınız batıksız olsun..

Merhaba ,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-donmeleri-ve-batiklara-cozum-buldum.292599/

İlgili konuya bir göz atın isterseniz

kıl dönmesi gibi duran batıklardan bende de vardı ve ben pürüzsüz bacaklara imrenirdim resmen. nokta nokta oluyordu.
lazer epilasyona başlayına geçti benimkiler. ve 6-7 seansta geçer demişlerdi gerçekten öyle oldu. çok memnun kaldım.

benim lazerden sonra gitti. izleri dahil

şimdi bu dert,ama bu drdin bir bölümü var. konu oraya ait. istenmeyen tüyler.
İstenmeyen Tüyler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/istenmeyen-tuyler.600/

ben duşta deniz tuzu ile peeling dışında, haftada birkaç kere kabak lif ile kuru fırçalama yapardım.
kuru fırçalamayı kabak lif ile lif zaten sert, iç kısmı daha da sert. bacaklarım çizilmesin diye hafifçe lifi nemlendirip fırçalıyor gibi yapardım. üzerine krem sürerdim ve çok faydasını gördüm, selülit oluşumunu da engelliyor.

Kesin çözümü lazer ama bi kuaför bana ağdadab sonra duşta üzerinden jiletle git o zaman olmaz demişti ama mantıgını çözemedim. Ben sir ağda yaptıgım zaman bacaklarım cok güzel oluyo ama epilasyon aletiyle aldıgım zaman inanılmaz batık oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…