- 29 Mart 2015
- 176
- 122
-
- Konu Sahibi sevcancancan23
ben artik hic gecmeyeceklerini dusunuyorum.
buna çözümü olan bana da gelsin 2,5 senedir sir ağdaya geçtim kasık bölgem dahil çok sık kıl dönmesi olmaya başladı ve sinir oluyorum.Merhaba herkese
belki diğer kişilerin yanında benimki dert sayılmaz ama bacağımdaki kıl dönmelerinden acayip sıkıldım biri geçince diğerleri çıkıyor ve kaç yıldır bunlarla uğraşıyorum geçmek nedir bilmiyorlar ve bende artık dayanamıyorum. yaz geliyor ve ben öyle dolaşmak istemiyorumbuna önerisi çözümü olan var mı? nasıl geçiricem kıl dönmelerini
bi ara sıktım ama artık pes ettim geçmişlerdi son kez aldırdığımda tekrar ve daha çok oluştularAyyy kese yapinca da gitmiyo onlarla ugrasmamak en iyisi ben surekli deseledim ve izler hic gecmiyor leke kaliyor aman sakin sıkıyım filan deme
lazer epilasyonla geçer diye duydum ama henüz yaşım küçük olduğundan ancak bir iki sene sonra yaptırabilirim ama ben o kadar beklemek istemiyorum
aynen rahatça giyinemiyorum bileLazerle azaldı benim,
ben de bu dertten muzdaribim
yazın çok utanıyorum, leke gibi kızarıklar oluyor sıkınca da ..
aynen rahatça giyinemiyorum bile
buna çözümü olan bana da gelsin 2,5 senedir sir ağdaya geçtim kasık bölgem dahil çok sık kıl dönmesi olmaya başladı ve sinir oluyorum.
ee hamileyken yapamayacağıma göre bu süreyi en az hasarla atlatmamın yollarını deyiverin heleen kesin çözüm lazer epilasyon!! tecrübeyle sabittir arkadaşlar. Benim bacaklarım berbattı şu an tek bi tane yok
jilet kullanmaya cesaret edememKizlar ben yaklasik 9 yildir epilasyon aleti kullaniyorum. Donem donem bendede kil donmesi oluyordu ama az az. Daha sonra bi yerde yazi okudum ve ayda 1 veya 2 kez jilet kullanin diyodu. Denedim ve hic kil donmem falan yok. Gayet rahatim o konuda. Hatta yazin kisa bisey giydigim zaman bacaklarimda ten corap var saniyorlar. Denemenizi tavsiye ederim
ee hamileyken yapamayacağıma göre bu süreyi en az hasarla atlatmamın yollarını deyiverin hele
burda partikül etkisi yaratan aspirin mi oluyor ..ilginç denemeye değer :)Kese (limon suyu+aspirin+yağ) üçlüysüyle kombo oluyor + arada epilasyon şekli değiştirme ve de bol güneş. Sağlıklı yöntemler bunlar :)
burda partikül etkisi yaratan aspirin mi oluyor ..ilginç denemeye değer :)
Neden edemezsin bir kere jilet kullaninca orman kackinlari gibimi olacagini dusunuyorsun.merak etme bi kereden bisey olmazjilet kullanmaya cesaret edemem