çözümü olan var mı? :(

sevcancancan23

eğer dans etmek istersen :)
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
176
122
Merhaba herkese

belki diğer kişilerin yanında benimki dert sayılmaz ama bacağımdaki kıl dönmelerinden acayip sıkıldım biri geçince diğerleri çıkıyor ve kaç yıldır bunlarla uğraşıyorum geçmek nedir bilmiyorlar ve bende artık dayanamıyorum. yaz geliyor ve ben öyle dolaşmak istemiyorum buna önerisi çözümü olan var mı? nasıl geçiricem kıl dönmelerini

Kese yapinca geciyo diye biliyorum ama yinede denemedim..

Ayyy kese yapinca da gitmiyo onlarla ugrasmamak en iyisi ben surekli deseledim ve izler hic gecmiyor leke kaliyor aman sakin sıkıyım filan deme

buna çözümü olan bana da gelsin 2,5 senedir sir ağdaya geçtim kasık bölgem dahil çok sık kıl dönmesi olmaya başladı ve sinir oluyorum.

aynen rahatça giyinemiyorum bile

Bende sinir oluyordum artik.kabak lifi kese satilio migrosta var.bir tarafi bole sert bisey.iyi geldi.ama bunun yaninda surekli ayni epilasyon yontemini kullanmamak gerekiyor.bir kez makina bir kez agda bir kez jilet(arada bir yap bunu cok diil).bu bende ise yaradi onemli miktarda azaldi.ama kesin cozum lazer epilasyon oldugunu dusunuyorm arastrmalarma gore

buna çözümü olan bana da gelsin 2,5 senedir sir ağdaya geçtim kasık bölgem dahil çok sık kıl dönmesi olmaya başladı ve sinir oluyorum.

en kesin çözüm lazer epilasyon!! tecrübeyle sabittir arkadaşlar. Benim bacaklarım berbattı şu an tek bi tane yok

Kizlar ben yaklasik 9 yildir epilasyon aleti kullaniyorum. Donem donem bendede kil donmesi oluyordu ama az az. Daha sonra bi yerde yazi okudum ve ayda 1 veya 2 kez jilet kullanin diyodu. Denedim ve hic kil donmem falan yok. Gayet rahatim o konuda. Hatta yazin kisa bisey giydigim zaman bacaklarimda ten corap var saniyorlar. Denemenizi tavsiye ederim

jilet kullanmaya cesaret edemem

burda partikül etkisi yaratan aspirin mi oluyor ..ilginç denemeye değer :)

Onu bilmiyorum suda çözünen aspirin işte, bazıları makyaj temizleme için de kullanıyomuş ama ona cesaret edemem, bacağa denedim ama etkisini gördüm Alfred Aspirin güzel icat çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…