Çözüm yolu arıyorum :(

ama bilmiyordum çünkü bekarken ne bilgisayarı nede interneti yoktu.benimle faceden konuşmaya internet cafeye giderdi bilmiyordum kesinlikle böyle olduğunu.ilgisi yok evet sanki yalnız kalma isteiği var sürekli bilemiyoorum
Ben sana su kadar soyleyim senin tek yapacagin kesinlkle ama kesinlkle kavga etmeden sinirlenmeden tatli dille konusmak.ne istedigini ne istemedigini anlatmak ve onada ne istedigini sormak ama o an su an degil küs olmadiginiz bir zaman

Sordum esimde cvp vermiosam gormemisimdir diyor,itici gelirmi sana boyle bir msj atsam Dedim yooo gelirim konusmaya dedi.ya bak sen ilk yazdin konuyu ben cok yanlis anladm,en son butun.gun oyun oynuyor deyince anladim.adam rahat yaa oyle mutlu o.bende eglenceli hale cevirdim tv.izleyemiorm butun aksam isten geldiginde oyun oynuyor.simdi koltuktayiz bacaklarim tepesinde hem muhabbet ediyoruz hem oyun oynuor.benimde esim cok extra olmadikca bana sadece haftanin 1 gununu yani pazar gununu ayirior ki gectigimiz pazar evde oturduk oyun oynadi butun gun:)))
gidip bişiy sormayayım o zaman ....mesajla ilgili ...beklemede kalayım değilmibendede sorun var gibi değilmi eşine ve sana teşekkür ederim
Ben sana su kadar soyleyim senin tek yapacagin kesinlkle ama kesinlkle kavga etmeden sinirlenmeden tatli dille konusmak.ne istedigini ne istemedigini anlatmak ve onada ne istedigini sormak ama o an su an degil küs olmadiginiz bir zaman
nasıl barışacağız onuda bilmiyorum yatakta kızımlayız o içerde yatıyo

defalarca konuştum ama anlamıyorrr tamam diyor yine aynı bende bunalıyorum sürekli çocuklayım .başka hiçbi özel hayatım yokki.ne tv izlemek ne rahatça banyo yapmak hiçbiri yok

gidip bişiy sormayayım o zaman ....mesajla ilgili ...beklemede kalayım değilmibendede sorun var gibi değilmi eşine ve sana teşekkür ederim

nasıl barışacağız onuda bilmiyorum yatakta kızımlayız o içerde yatıyo
Ne demek cnm:)bu arada bence sen cocuguda cok icinize soktun.simartmis olabirsin bazi erkekler cok sikilabiliyor bu durumdan mesela cocugun ayri yatiyormu yoksa sizinlemiydi.belki sende cok fazla cocugunla ilgilendin ona zaman ayirmadin bu da zamanla sogukluga neden oldu.bir otur dusun bence

defalarca konuştum ama anlamıyorrr tamam diyor yine aynı bende bunalıyorum sürekli çocuklayım .başka hiçbi özel hayatım yokki.ne tv izlemek ne rahatça banyo yapmak hiçbiri yok
Sen yarin bir zikirmatik al 16641 defa ya latif cek.evliliginin duzelmesine niyet ederek boy abdesti yeterli.7 saatte bitiyor Ama 2 gunde de bitirsen olur.ben esimle ne zaman kavga etsem okurum en fazla 1 gun sonra barisiriz.duaya baslamadan oncede niyet et bitirdinde de tekrarla cnm

Ne demek cnm:)bu arada bence sen cocuguda cok icinize soktun.simartmis olabirsin bazi erkekler cok sikilabiliyor bu durumdan mesela cocugun ayri yatiyormu yoksa sizinlemiydi.belki sende cok fazla cocugunla ilgilendin ona zaman ayirmadin bu da zamanla sogukluga neden oldu.bir otur dusun bence
eskiden tek başına odasında yatıyordu kış gelince üşüyecek diye kendisi aldı yatağa getirdi.sonra belimdeki sakatlıktan ben uyuyamaya başlayınca o kanepeye gitti.ben söyledim gidermişin diye oda olur dedi.çocuğum dünyam oldu evet onunla ilgilenmekten zaten kendime bile zaman kalmadı çoğu zaman

Sen yarin bir zikirmatik al 16641 defa ya latif cek.evliliginin duzelmesine niyet ederek boy abdesti yeterli.7 saatte bitiyor Ama 2 gunde de bitirsen olur.ben esimle ne zaman kavga etsem okurum en fazla 1 gun sonra barisiriz.duaya baslamadan oncede niyet et bitirdinde de tekrarla cnm
bunu yapacağım teşekkür ederim ...vereceğin bir fikir gelirse aklına dinleyeceğimden emin olabilirisn:)))

eskiden tek başına odasında yatıyordu kış gelince üşüyecek diye kendisi aldı yatağa getirdi.sonra belimdeki sakatlıktan ben uyuyamaya başlayınca o kanepeye gitti.ben söyledim gidermişin diye oda olur dedi.çocuğum dünyam oldu evet onunla ilgilenmekten zaten kendime bile zaman kalmadı çoğu zaman
Biz turk kadinlari her zaman boyleyiz izin vermeyiz kendisi yesin acaba azmi yer sonrada butun vaktimi alio deriz.uyucagi varsada olsun ayakta sallayim.esimiz bir sey soyledimi dur sus gormuomusun isim var sinirli sinirli:))tek sen degilsin yani

Güvenin bana tek kelime sihirli sozcuk:

İlgilenmeyin! Siz ne kadar üstüne düşerseniz o kendini o kadar yüksekte görür o kadar kalkar ki kici bunu yapan sizi gözü bile görmez ben daha iyilerine layigim diye...

Bırakın şu adamları. O olmasa da mutlu olabilceginizi gösterin. Sadece göstermeyin olun da!

bunun bitmek bilmeyen egosu ,evde rahat etmek için bizi sürekli anneme gönderme çabası ,bazı geceler istemesem bile orada kalma zorunluluğum(evde istenmediğimi hissettiğimden),çocuğum bişiy sorduğunda çoğu zaman tv izlemekten yada telefonda oyun oynamaktan vazgeçebilirmi uzak kalsam ne diyerek gitmeliyim evden
O size nasıl davranıyorsa sizde aynı şekilde davranın

Günaydın arkadaşlar bugün aynen devam dün sabah uyuyan sevgili kocam erkenden ıyandı bugün ben güzelce hazırlandım süslendim püslendim hady canım byr dedim çıktım :)))) bu akşam gene arkadaşlarımla görüşüyorum gene eve geç gidicem :) dünde eve gider gitmez bişi konuşmadık hemen yatıp uyumuşum dün uykusuz kalınca

Muhabbet için dua duayıda okuyabilşrsiniz. KARI KOCA ARASINDAKİ MUHABBET İÇİN OKUNACAK DUA:
Karı-Koca arasındaki muhabbetin artması için Ta-Ha Suresinin 39.ayeti 41 defa okunursa eşler arasındaki muhabbet artar.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
'' VE ELKAYTÜ ALEYKE MEHABBETEN MİNNİ ''
41 defa okunursa aralarında muhabbet meydana gelir.
meali : (ey musa ! sevilmen ve benim nezaretimde yetiştirilmen için )sana kendimden sevgi verdim.
Bir kişi eşini çok seviyor ve ondan yeteri kadar sevgi göremiyorsa bir bardak suya 786 kere '' Besmele '' okuyup suya üfler ve o suyu eşine içirirse Allahü Tealanın izniyle ona karşı muhabbeti kazanır.

Özellikle evli bayan ihvanlarımız sela ile cuma ezanı arasına 5 cuma suresi okuyup ve 7 cuma tekrarlarsanız evinize bereket eşinizle hep mutlu olursunuz dargın eşlerde barışırlar...

Muhabbet için dua duayıda okuyabilşrsiniz. KARI KOCA ARASINDAKİ MUHABBET İÇİN OKUNACAK DUA:
Karı-Koca arasındaki muhabbetin artması için Ta-Ha Suresinin 39.ayeti 41 defa okunursa eşler arasındaki muhabbet artar.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
'' VE ELKAYTÜ ALEYKE MEHABBETEN MİNNİ ''
41 defa okunursa aralarında muhabbet meydana gelir.
meali : (ey musa ! sevilmen ve benim nezaretimde yetiştirilmen için )sana kendimden sevgi verdim.
Bir kişi eşini çok seviyor ve ondan yeteri kadar sevgi göremiyorsa bir bardak suya 786 kere '' Besmele '' okuyup suya üfler ve o suyu eşine içirirse Allahü Tealanın izniyle ona karşı muhabbeti kazanır.

Özellikle evli bayan ihvanlarımız sela ile cuma ezanı arasına 5 cuma suresi okuyup ve 7 cuma tekrarlarsanız evinize bereket eşinizle hep mutlu olursunuz dargın eşlerde barışırlar...
çok teşekkürler mutlaka yapacağım.41 defa
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
'' VE ELKAYTÜ ALEYKE MEHABBETEN MİNNİ okuyup üfleyecekmiyim

Ya arkadaşlar şu saat oldu eşim beni hala aramadı :KK43: ya akşama kadar aramazsa ben aramak zorunda kalmış olucam arkadaşımla buluşucam die :KK43: acaba çok mu uzattım durumu yada ona nispet yaptığımı düşünüyo olabilir mi

X