Çözüm var mı bilinmez

nana123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
64
27
3
25
Evet bunun bir yolu var mı bilmiyorum. Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 2 ay sonra 20 olacağım. Bugüne kadar kimseyle çıkmadım. Tecrübem yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben kahve içmeye gittiğim bir yerde baristadan hoşlandım. Çok beğeniyorum. Heyecanlanıyorum. Bunlar uzun zamandır hissetmediğim şeylerdi. Arkadaşlarımla gittiğimizde insanın suratına bakmıyor. Egoist. Kendini bir şey sanıyor gibi şeyler söylemişlerdi.
Ama ben kahve almaya gittiğimde bana bakıyor. Güler yüz gösteriyor ki defalarca kez gitmemize rağmen onu gülerken çok az gördüm.

Bir kere de heyecanlandığını hissetim sanki. Bu çocuk hiç heyecan yapacak biri değil. Yani kendine çok güvendiği belli oluyor ve yakışıklı da.
Ama tabiki hiç muhabbetimiz olmadı. Olmuyor da. Ben biraz utandigim için çok bakamıyorum. Bir de sanırım 24 yaşlarında yani büyükte. Onu etkilemem mümkün mü acaba? Özür dilerim uzun ve karışık yazmış olabilirim. Şimdi tatil için memlekete gitmeme çok az kaldı. Kendimi ona belli ettirmek istiyorum. Çünkü 1 ay sonra döneceğim okula. O süreçte bir şeylere geç kalmak istemiyorum

Sana tavsiyem akisina birak. Donunce biraz daha gozlemle. Bu anlattiklarindan onun da sana ilgisi oldugunu dusunmedim ben malesef. Hayirlisi olsun hakkinda

Haklısınız. Peki sosyal medyadan ekleyim mi? Hicbir şey yapmadan

Olabilir ekleyin. Sosyal medyadan bir şeyler de sorabilirsiniz aslında attığı hikaye ile ilgili vs. arkadaşlık kurmuş olursunuz. Tanımanızı da sağlar bu süreç. Bazen dışarıdan hayranlık duyduğumuz insanlar farklı çıkabiliyor.

Gidince biraz ilgili davran sohbet et.eger onda da birseyler varsa o da uğraşır devami gelir zaten.ama olmazsa zaten belli olur bir daha sadece bir merhaba der gecersin

Gidince biraz ilgili davran sohbet et.eger onda da birseyler varsa o da uğraşır devami gelir zaten.ama olmazsa zaten belli olur bir daha sadece bir merhaba der gecersin
Nasıl sohbet başlatabilirim? Özür dilerim çok soru soruyorum ama

Barista olarak genelde cool yakışıklı tipleri seçiyolar. Kim bilir kaç kişi tanışmak konuşmak istiyodur. Bi de sana karşı ilgisi yok gibi. Hem okulunada dönecekmişsin açılma bence flört etseniz bile aklın onda kalır.

Ben de okuldan yeni mezun olduğum zamanlarda yabancı uyruklu bir garsona aşık olmuştum. Ama öyle böyle değil, nasıl tanıdık hissettim, sandım kalbim yerinden çıkacak. Tavla oynuyordum arkadaşımla, aklım başka yerde olduğundan ters yöne oynamişim pulları, haberim yok :)
Sonra bir kere daha gittim, adıyla hitap ettim falan. O da zaten beni hemen tanidi. Uzaktan uzağa göz süzdük.
Zaten o da iş arkadaşlarına demiş 'ben yokken gelirse mutlaka haber verin geleyim' diye.
Ucuncu gidişimde de molası olduğunu söyledi, beraber çıktık hızlıca birşeyler içtik, Pazartesiye sozlestik. O pazartesiden sonra da ayrılık gününe kadar iki günden fazla ayrı kalmadık , çok da güzel bir ilişkiye başladık :)
olur olur yani bence...
Kendine güven, ilgini belli et, aklına birşey gelirse soru sor. Hiç yoktan seni hatırlayacak bir şey olsun. Bir sohbet açılsın.. ama sosyal medyadan ekleme bence. Ekleyeceksen de fake hesapla ekle, neleri sever nerede öğrenci neci falan bir fizibilite araştırması yap

Ben de okuldan yeni mezun olduğum zamanlarda yabancı uyruklu bir garsona aşık olmuştum. Ama öyle böyle değil, nasıl tanıdık hissettim, sandım kalbim yerinden çıkacak. Tavla oynuyordum arkadaşımla, aklım başka yerde olduğundan ters yöne oynamişim pulları, haberim yok :)
Sonra bir kere daha gittim, adıyla hitap ettim falan. O da zaten beni hemen tanidi. Uzaktan uzağa göz süzdük.
Zaten o da iş arkadaşlarına demiş 'ben yokken gelirse mutlaka haber verin geleyim' diye.
Ucuncu gidişimde de molası olduğunu söyledi, beraber çıktık hızlıca birşeyler içtik, Pazartesiye sozlestik. O pazartesiden sonra da ayrılık gününe kadar iki günden fazla ayrı kalmadık , çok da güzel bir ilişkiye başladık :)
olur olur yani bence...
Kendine güven, ilgini belli et, aklına birşey gelirse soru sor. Hiç yoktan seni hatırlayacak bir şey olsun. Bir sohbet açılsın.. ama sosyal medyadan ekleme bence. Ekleyeceksen de fake hesapla ekle, neleri sever nerede öğrenci neci falan bir fizibilite araştırması yap
Çok teşekkür ederim. Geçen gittiğimde çıkarken etrafta kimse yoktu. Bana seslendiğini hissettim. Ama o sırada müşteri geldi konuşamadım. Zaten çok utanıyorum. Self servis bir yer zaten o yüzden tam sohbet ortamı nasıl sağlarım bilemiyorum

Barista olarak genelde cool yakışıklı tipleri seçiyolar. Kim bilir kaç kişi tanışmak konuşmak istiyodur. Bi de sana karşı ilgisi yok gibi. Hem okulunada dönecekmişsin açılma bence flört etseniz bile aklın onda kalır.
Evet çok fazla kızın beğendiği bir tip. Benim arkadaşlarım çok güzel kızlardır. Onlara genelde erkekler ilgi gösterir. Ama bu çocuk için çok egoist yüze bile bakmıyo demişlerdi. Ama işte geçen bana seslendiğini hissettim. Ama o sırada müşteri geldi. Dönemedim ve utandım da çok fazla. Self servis yerde bana seslenip ne söyleyebilirdi ki

Back
X