çözüm bulmalıyım

Benim evim eşimin evine 50 dk mesafedeydi, ona rağmen eşim beni evden alır ve eve bırakırdı.

Hesap konusunda ise eşim bana asla ödetmezdi. Bende ilişkinin en başlarında bir kadın olarak altta kalmamak adına eşime doğum gününde pahalı bir saat hediye ettim. Daha sonra evlenmeye karar verince kimin neyi aldığının bi önemi olmadı aramızda.

Sizin anlattığınız bey bu ilişki ilerlerse sizi çok üzer çünkü sizin sıkıntınız hafifletmek ve size yardımcı olmak gibi bir derdi yok

Bunun cimrilikten ziyade sevgisizlikten olduğunu düşünüyorum. Konuşarak aşamazsınız, boşuna bahaneler üretmeyin bu arkadaş için. Sizi önemsemiyor ve evet sadece bu tavırlarından bile çıkarabiliriz bu sonucu.
Ayrıldıktan sonra başkasının önüne dünyaları serdiğini duyabilirsiniz o zaman da sakın üzmeyin kendinizi...

Adam cok dusuncesiz ve evet cimri olmasa bile parayi para islerini cok dusunuyor bence cok iticj calismayan sevgiliye para ödetmek ne demek gercekten deger verse ustune biseyler yapmaya calisir basmiyomu kafasi? Arabayla gelip almamasida ayni sekilde yada aksam saat 10da trene bin ne demek yani ben soylemekle duzelecegini sanmiyorum ama ugrasmaya degermi bilemedim davranislari cok itici

Baya düşüncesiz işte sorman da ayrı garip yani. Adam altında araba var akşam vakti bırakayım mı diye sormuş akıp çantanı gitseydin arkana bakmadan. Bu zaman ki ilişkileri de hiç anlamıyorum.

Hesabı ödemeyi falan hadi geçtim, diyelim akşam 10'da bırak sevgiliyi herhangi bir kız arkadaşı eve bırakmamak cimrilik değildir. Bu, kabalık düşüncesizlik öküzlüktür. Trene bin git ne demek ya. Bakın hiç sizin anlaşabileceğiniz bir tip değil bu. Sakın ama sakın ileride düzelir beklentimi karşılar anlamaya başlar demeyin. Adam kendini çok normal görüyor. Kızların da hesap ödemesi gerek hep erkekten beklemek doğru değil. Çalışmayan ama iş arayan insanın halinden de anlamak gerek. Yemekler benden kahveler senden demek kimseyi ezik hissettirmemek lazım.

Bir şans vermek istiyorsunuz belli ki. Bir daha yapayım mı, edeyim mi dediğinde yap deyin siz de .
Herkes yazmış tekrar etmek istemedim. Sizi hade almadı diyelim, ama arabası var her zaman bırakması lazım.

Yaşlarının kaç?

Aman aman bu adamla ömür mü geçer!! Saat 10 ,altında araba var ve trenle eve git diyor?Şaka mı buuu hemen bırakın

Edit: konuları karıştırdım. Yani sevgiliniz ya cimri, yada çok sevmiyor alışmaya çalışıyorum gibi. Tanı yapisida bu olabilir. Böyle devam edip edemeyeceğiniz önemli.
Biz sevgiliyken ,eşimin arabası olmamasına rağmen, gündüz bile olsa beni eve götürmek isterdi.
Bu size uymuyorsa 2 kere düşünün. Size birakayim mi ,yada alayim mi deyince evet deyin. Bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…