önemseyip önemsemediğini anlayamıyorum. bu durum üzerinden ne kadar anlaşılır emin değilim. herkesin gördüğü kültür farklı o nedenle konuşup çözüm bulmak istiyorum aslında. belki yaşadığı aile ve çevre bu şekilde değil. hiçbir şey söylemedim, eve trenle döndüm. ancak ne mesaj attım ne başka bir şey. defalarca mesaj attı aradı evde misin ne yaptın çok merak ettim bir şey mi var diye. bir saat sonra döndüm. çünkü gerçekten üzgündüm o an. bunları sorması değer veriyor gibi ama bir yandan da madem merak ettin neden öyle yaptın diyorum. çok karmaşığımHadi iş çıkışı bekleme olmasın diyr gel dedi desek akşam da bırakır insan gider misin demezsin. Bence sevgiliniz sizi pek önemsemiyor
ben de sizin gibi düşünüyorum. elbette kadın erkek romantik, arkadaşlık, aile ilişkisi fark etmeksizin yük bir tarafta olmamalı. ama bunun bir zamanı vardır, kişisi vardır, şartlar vardır. ayrıca verdiğim sadece bir örnekti, benim anlatmak istediğim sinek küçüktür ama mide bulandırır, orada o sözü etme, o hesabı yapma, ben zaten sürekli ödeyen biriyim yine ödeyeceğim, yarı yarıya ne bileyim gereği var mı…Bana tuhaf geliyor açıkçası.
Üniversitede ev arkadaşımla dahi "Alman usulü " denen şeyi yaşamadık.
Biri, diğerinin parasını kullansın hep demiyorum ama bu şekilde dile gelmemeli diye düşünüyorum. Mesela sevgiliniz yemeği ödemiştir, sizde uygun bir zaman da bütçeniz olmadığı için bir çay söylersiniz. Dile gelmeden böyle şeyler olur genelde. Bilemiyorum benim yakın çevrem böyle. Karşılıklı ilişki değil de , duruma göre - kişiye göre anlattığım şekilde olmalı diye düşünüyorum ben. Tam olarak ifade edebildim mi bilmiyorum.
Haklısınız. Bende sizin gibi düşünen biriyim. Ne kadar zamandır birliktesiniz ?ben de sizin gibi düşünüyorum. elbette kadın erkek romantik, arkadaşlık, aile ilişkisi fark etmeksizin yük bir tarafta olmamalı. ama bunun bir zamanı vardır, kişisi vardır, şartlar vardır. ayrıca verdiğim sadece bir örnekti, benim anlatmak istediğim sinek küçüktür ama mide bulandırır, orada o sözü etme, o hesabı yapma, ben zaten sürekli ödeyen biriyim yine ödeyeceğim, yarı yarıya ne bileyim gereği var mı…
dört aydır birlikteyiz. bunun biraz yetiştirilme tarzı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. benim ailem çok bonkördür dolayısıyla ben de bu tarz konularda insanlara karşı ince düşünebiliyorum. anladığım kadarıyla onun ailesi ise tam tersi. bu tarz konulara hakim olmayabilir ya da benim gibi detaylı göremiyor olabilir. böyleyse bile bunu değiştirmek için sabrım olacak mı bilemiyorum. bir de bazen bu kadar da olmaz aile değil de onun da içinde yok diyorum. mesela araba konusu öyle, he ne kadar aileden görmesen de bırakmayı teklif edersin ya yetişkin insansın.Haklısınız. Bende sizin gibi düşünen biriyim. Ne kadar zamandır birliktesiniz ?
4 aylık ilişkide sizinle daha fazla zaman geçirmek için fırsat kollamasi gerekir. Araba mevzusunda her zaman kendinde olmuyordur muhtemelen, hazır ondayken seve seve alıp bırakmalıydı sizi. Hele dönüşte nasıl gideceksin diye sorması fiyasko.dört aydır birlikteyiz. bunun biraz yetiştirilme tarzı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. benim ailem çok bonkördür dolayısıyla ben de bu tarz konularda insanlara karşı ince düşünebiliyorum. anladığım kadarıyla onun ailesi ise tam tersi. bu tarz konulara hakim olmayabilir ya da benim gibi detaylı göremiyor olabilir. böyleyse bile bunu değiştirmek için sabrım olacak mı bilemiyorum. bir de bazen bu kadar da olmaz aile değil de onun da içinde yok diyorum. mesela araba konusu öyle, he ne kadar aileden görmesen de bırakmayı teklif edersin ya yetişkin insansın.
Yani 4 aylık olduğu için ilişkiniz durum böyle olabilir kısa bir süre 4 ay ama sizi akşam 10da eve trenle eve yollaması hiç güzel bir davranış değil. Bonkörlük konusunda haklısınız ama bazı insanların gerçekten cebinde akrep var mesela ben öyle olmadığım için öyle biriyle asla bir ilişki yürütemem o yüzden bence yok yakınken ilişkinizi gözden geçirin bu huyu böyle ise evlenince de değişmez(4 aylık süreden bağımsız olarak değerlendirmem bu)dört aydır birlikteyiz. bunun biraz yetiştirilme tarzı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. benim ailem çok bonkördür dolayısıyla ben de bu tarz konularda insanlara karşı ince düşünebiliyorum. anladığım kadarıyla onun ailesi ise tam tersi. bu tarz konulara hakim olmayabilir ya da benim gibi detaylı göremiyor olabilir. böyleyse bile bunu değiştirmek için sabrım olacak mı bilemiyorum. bir de bazen bu kadar da olmaz aile değil de onun da içinde yok diyorum. mesela araba konusu öyle, he ne kadar aileden görmesen de bırakmayı teklif edersin ya yetişkin insansın.
evet fiyasko. ancak gurur yapıp konuyu açamıyorum.ne diyeceğim, beni öyle m*l gibi bıraktın gittin ben de trene bindim çok üzüldüm mü? bu hareketi yapan adamın yüzüne karşı söylesem ne değişecek sağlıklı bir bakış açısı olan insan yapmaz ki4 aylık ilişkide sizinle daha fazla zaman geçirmek için fırsat kollamasi gerekir. Araba mevzusunda her zaman kendinde olmuyordur muhtemelen, hazır ondayken seve seve alıp bırakmalıydı sizi. Hele dönüşte nasıl gideceksin diye sorması fiyasko.
Değişmez bu tarafları sevgilinizin ayrıca istediğiniz kadar enerjiniz olsun. Böyle şeyler içten gelir.
Bir üst seviyeye çıkayım. Bir erkek altında araba varken, sosyal çevresinden herhangi bir hanım arkadaşını bile akşam onda trenle göndermez, kaldı ki kız arkadaşını göndersin.Cimrilik + düşüncesizlik var bence. Yetiştirilme tarzı aile yapısı ile ilgili değil. Bir erkek altında araba varken kız arkadaşını akşam 10’da trenle göndermez. Bunlar genel geçer kurallar, yani benim ailem öyle o ailesinden öyle görmemiş değil. Bence uzun vadeli düşünmeyin sizi yorar. Yada beklentinizi düşürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?