• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cowgirllün sigarayı bırakma günlüğü!

Hahahaha, benim motor da bozulsa keşke tatlım :9::52:
Senin motoru takdir ettim valla, zararlı yakıt kabul etmiyor demek ki. Oksijen oranı yüksek olunca çalışıyor :9:

Alacaklar da beni çok etkiliyor valla, 50-60 lira olsu hemen bi gömlek patlatcam, sonra ayakkabılar, çantalar, etekler başka başka ciciler.
Ağzımın tadını bozmasın fikri de çok cazip geldi. Öğle yemeğinden sonra bi arkadaşım geldi yanıma, sarıldık. Nasıl acı acı sigara koktu anlatamam. önceden olsa canım çekerdi, şimdi çok keskin geldi koku. Sanırım doğru yoldayım :34:

Desteğin için teşekkürler bu arada canım benim :17:

Çok güzel çok, önce kokusuyla tadının düşüncesi rahatsız etmeye başlar. Merak etme tez vakitte senin motor da bozulur kıvama gelir :52: Ama işte dediğim gibi ben bir ay filan içmedim, sonra dayanamayıp bir tane içince öyle oldu. Tuvalette ne tövbeler ettim valla :27::23:

Çok güzel çok, önce kokusuyla tadının düşüncesi rahatsız etmeye başlar. Merak etme tez vakitte senin motor da bozulur kıvama gelir :52: Ama işte dediğim gibi ben bir ay filan içmedim, sonra dayanamayıp bir tane içince öyle oldu. Tuvalette ne tövbeler ettim valla :27::23:

Hahahaha, çok şekersin kuzum yaaa,
Darısı benim tuvalet anılarıma :60:

Vallahi çok imrendim, tekrar maşallah cnm :nazar:
Cowgirll konuyu açan ama şuan ortalarda görünmeyen arkadaşımın nicki kuzum :52: Ama onu da bir yöntem olarak değerlendirebiliriz :9::9:
Allen Carr diye bi site buldum valla kuzum dediğin metni ararken. Aaaa herşeyi, her süreci yazmışlar. Hiç de öyle zor bişi değilmiş diyor insan okudukça.
Bu tavsiyen çok işime yarıyacak tatlım, çooook teşekkür ederim :16:
Sayfanın linkini iş arkadaşlarıma bile attım hemen :34:

Bu arada 175 milyar çok para canım yaa :26:

(isimlerimiz aynıymış):16::16::16:
hahah çok güldüm ya bende nikotin bandı gibi bişi zannetmiştim cowu :1::1:
bilgi yayıldıkça faydalı olur tatlım o kadar çok sevindimki paylaşmana
ben o metnin çok faydasını gördüm herkeste görsün dilerim :16::16::16::16::16:
evet 13 yıl ıctım kımbılır bırakmasam daha ne kadar gidicekti :26:

Amin :31: Sen kaç senedir kullanıyordun bu mereti?

7-8 senedir bir fiil kullanıyorum canım :37:
Hatta son iki yıldır filan istesem bırakırım cümlelerimin ne derece yalan olduğunu anladım. Çünki bazen günde bir paket yetmiyordu. Bi de yalnız yaşıyorum, ailem de çok uzaklarda. Ben gece 3-4 lere kadar elimde bir sigara oturup kalıyordum öyle. :58:
Ayyy ne kadar itici :37::37:

(isimlerimiz aynıymış):16::16::16:
hahah çok güldüm ya bende nikotin bandı gibi bişi zannetmiştim cowu :1::1:

bilgi yayıldıkça faydalı olur tatlım o kadar çok sevindimki paylaşmana
ben o metnin çok faydasını gördüm herkeste görsün dilerim :16::16::16::16::16:
evet 13 yıl ıctım kımbılır bırakmasam daha ne kadar gidicekti :26:

Aaaaa evet hakikaten aynıymış :16::16: Benim için bu ismin eski ama çok güzel bi anısı var :17:Seninki nerden geldi aklına merak ettim arkadaşım :44:

Hahahaha ben de çok güldüm Cowgirl aletine, kendisi okuyunca ne yorum yapcak acaba :60::60:
Evet, skype dan bile attım arkadaşlara. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Onlara da baskı kurdum ya, oooh canıma değsin. İçmesinler öyle yemekte filan naapiyim :52: Desteğin için teşekkür ediyorum güzel arkadaşım :16::16:

Son düzenleme:
Hatta son iki yıldır filan istesem bırakırım cümlelerimin ne derece yalan olduğunu anladım. Çünki bazen günde bir paket yetmiyordu. Bi de yalnız yaşıyorum, ailem de çok uzaklarda. Ben gece 3-4 lere kadar elimde bir sigara oturup kalıyordum öyle. :58:

ben de 7 sene içtim, aynen son 1 senesinde de öyle istersem bırakırım derken aslında yalan söylediğimi anladım. Burada bir de sigara aşırı pahalı, Allah'tanki pahalı ki ben sigara içmemenin yollarını aramaya başladım. Yoksa motive edemezdim kendimi öyle sağlıklı yaşam filan diye...:31: Şimdilerde bu yüksek lisans tezinin stresi beni bitiriyor, sırf o yüzden içesim geliyor, ama yok, içmeyeceğim :51:

ben de 7 sene içtim, aynen son 1 senesinde de öyle istersem bırakırım derken aslında yalan söylediğimi anladım. Burada bir de sigara aşırı pahalı, Allah'tanki pahalı ki ben sigara içmemenin yollarını aramaya başladım. Yoksa motive edemezdim kendimi öyle sağlıklı yaşam filan diye...:31: Şimdilerde bu yüksek lisans tezinin stresi beni bitiriyor, sırf o yüzden içesim geliyor, ama yok, içmeyeceğim :51:

Sen de baya bi içmişsin kuzum yaa, valla paramızla kanser alıyoruz, hastalık alıyoruz.
Ben bikaç ay önce bi araç aldım tatlım, ayda 450 tl banka kredisi ödüyorum. Şimdi düşündüm de benim aylık sigara giderim 170-200 lira gibi bir rakam. Arkadaşlar da sürekli otlanır güya içmezler, paket almazlar o yüzden.
Düşünsene benim araç kredimin yarısı duman olup uçuyormuş. Şimdiye ne arabalar alırmışım yaa :31:
Az önceki arkadaş da 170 milyar hesaplamış ya inanabiliyor musun.

Sen yurt dışındaydın galiba dimi canım, Allah yardımcın olsun.
Evet stres biraz tetikleyebiliyor ama düşününce midem kalkıyor şimdi. İnşallah etkilemeyecek seni de :16:

Sen de baya bi içmişsin kuzum yaa, valla paramızla kanser alıyoruz, hastalık alıyoruz.
Ben bikaç ay önce bi araç aldım tatlım, ayda 450 tl banka kredisi ödüyorum. Şimdi düşündüm de benim aylık sigara giderim 170-200 lira gibi bir rakam. Arkadaşlar da sürekli otlanır güya içmezler, paket almazlar o yüzden.
Düşünsene benim araç kredimin yarısı duman olup uçuyormuş. Şimdiye ne arabalar alırmışım yaa :31:
Az önceki arkadaş da 170 milyar hesaplamış ya inanabiliyor musun.

Sen yurt dışındaydın galiba dimi canım, Allah yardımcın olsun.
Evet stres biraz tetikleyebiliyor ama düşününce midem kalkıyor şimdi. İnşallah etkilemeyecek seni de :16:

Hesaplayınca insanın aklı çıkacak gibi oluyor zaten, ne yapmışım ben diye :26: Neyse, geç olsun güç olmasın :31: Başaracağız inşallah :8:

Aaaaa evet hakikaten aynıymış :16::16: Benim için bu ismin eski ama çok güzel bi anısı var :17:Seninki nerden geldi aklına merak ettim arkadaşım :44:

Hahahaha ben de çok güldüm Cowgirl aletine, kendisi okuyunca ne yorum yapcak acaba :60::60:
Evet, skype dan bile attım arkadaşlara. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Onlara da baskı kurdum ya, oooh canıma değsin. İçmesinler öyle yemekte filan naapiyim :52: Desteğin için teşekkür ediyorum güzel arkadaşım :16::16:
canım benimki nick değil ki kimliğimde yazan ismim :1::1:
bende sendeki hatırasını merak ettim bak şimdi :23:

iyi yapmışsın bende herkese diyorum içmeyin şunu diye:47:

Günaydın şekerler :16:
Bugün biraz stresli başladı ama şuan mayış mayışım pelte gibi :9::9:
Bu arada sürekli şeker çikolata yiyorum :27: Allah sonumu hayretsin. İnsanlar şu kiloda hamile kalmıştım sonra şu kilo oldum der ya, ben de 57 kiloda sigara bırakmıştım diycem galiba :60::60::60:

Hesaplayınca insanın aklı çıkacak gibi oluyor zaten, ne yapmışım ben diye :26: Neyse, geç olsun güç olmasın :31: Başaracağız inşallah :8:

Şuan kararlı bir şekilde içmemeye devam ediyorum Misscim, sende durum nedir? :34:

canım benimki nick değil ki kimliğimde yazan ismim :1::1:
bende sendeki hatırasını merak ettim bak şimdi :23:

iyi yapmışsın bende herkese diyorum içmeyin şunu diye:47:

Aaaaa :8: ne güzel. Gerçek ismin mi ne güzel, çok isterdim.
Bi gün bi bebişim olursa ben de onun ismini koycam inşallah teyzesi. :51:

Canım aslında bu bi gönül ilişkisinde kullanılan bi hitap şekliydi. Ama böyle hitap eden kişi değil bu nicki özel kılan.
Eski erkek arkadaşımın annesinin beyninde bi kitle vardı. Ama kötü huylu, yani ölüm kesindi ama tarihi bilmiyorduk. :31:
Tabi herkesin moral sıfır, hastane köşelerindeyiz artık. Kız kardeşi ve müsait bayan akrabaları olmadığı için 3 ay ben baktım hastanede.
Herkes üzüntüden su bile içemezdi gözümüzün önünde eriyor diye. Ben de güle oynaya, şakalaşarak, severek okşayarak bakardım. Sonuçta öleceğini biliyordum ve son günlerini bari iyi geçirsin diye. Kitaplar okurdum, dişlerini fırçalardım, tekerlekli sandalyeyle gezdirirdim, yaşıtlarıyla arkadaşlık ettirirdim. Duş aldırırdım vs. :31: Canım benim yaaa, çok iyi bi insandı Allah rahmet eylesin.

Sonra bi gün doktor odada, öğüt veriyor. Pervin teyzecim maşallah yüzüne renk gelmiş yine, naaptı bu cadı sana filan diye laf atıyor.
Pervin teyze de; " O sadece oğlumun değil, bizim güneşimiz, evimizin nuru bereketi. Hastane odamın meleği.." filan diye. (:17: Utandım)

Geçmiş zaman işte kuzum, öyle çok özel bi insan vardı. Kızım, yavrum, güneşim diye severdi. Allah rahmet eylesin. Ama bu melek kadın öldükten 3 ay sonra oğlulunun içinden bir canavar çıktı. Allah onunun da yolunu açık etsin. :58:

Bazen gizli gizli Pervin Teyze'nin mezarına giderim, artık eskisi gibi parlamıyorum ama ellerimi açıp dua ediyorum. Umarım hissediyordur :31:

Ayy konumuzla hiç alakası yoktu ama, öyle anlatıverdim işte. Çenem düştü galiba :59:

Bu arada sürekli şeker çikolata yiyorum :27: Allah sonumu hayretsin. İnsanlar şu kiloda hamile kalmıştım sonra şu kilo oldum der ya, ben de 57 kiloda sigara bırakmıştım diycem galiba :60::60::60:

Şuan kararlı bir şekilde içmemeye devam ediyorum Misscim, sende durum nedir? :34:

Çok şükür dumansız bir şekilde devam ediyorum tatlım :8::10:

Bu arada ilk başta biraz kilo alabilirsin ama kilo alıp onu geri vermen bir ay içinde biter, takma o yüzden. Şöyle iki haftaya ciğerler açılınca, yürüyüşe başla ufaktan, biz öyle yaptık. Ben sürekli bir şeyler yiyordum vallahi, kıtlıktan çıkmış gibi :56::52:

Son düzenleme:

Aaaaa :8: ne güzel. Gerçek ismin mi ne güzel, çok isterdim.
Bi gün bi bebişim olursa ben de onun ismini koycam inşallah teyzesi. :51:

Canım aslında bu bi gönül ilişkisinde kullanılan bi hitap şekliydi. Ama böyle hitap eden kişi değil bu nicki özel kılan.
Eski erkek arkadaşımın annesinin beyninde bi kitle vardı. Ama kötü huylu, yani ölüm kesindi ama tarihi bilmiyorduk. :31:
Tabi herkesin moral sıfır, hastane köşelerindeyiz artık. Kız kardeşi ve müsait bayan akrabaları olmadığı için 3 ay ben baktım hastanede.
Herkes üzüntüden su bile içemezdi gözümüzün önünde eriyor diye. Ben de güle oynaya, şakalaşarak, severek okşayarak bakardım. Sonuçta öleceğini biliyordum ve son günlerini bari iyi geçirsin diye. Kitaplar okurdum, dişlerini fırçalardım, tekerlekli sandalyeyle gezdirirdim, yaşıtlarıyla arkadaşlık ettirirdim. Duş aldırırdım vs. :31: Canım benim yaaa, çok iyi bi insandı Allah rahmet eylesin.

Sonra bi gün doktor odada, öğüt veriyor. Pervin teyzecim maşallah yüzüne renk gelmiş yine, naaptı bu cadı sana filan diye laf atıyor.
Pervin teyze de; " O sadece oğlumun değil, bizim güneşimiz, evimizin nuru bereketi. Hastane odamın meleği.." filan diye. (:17: Utandım)

Geçmiş zaman işte kuzum, öyle çok özel bi insan vardı. Kızım, yavrum, güneşim diye severdi. Allah rahmet eylesin. Ama bu melek kadın öldükten 3 ay sonra oğlulunun içinden bir canavar çıktı. Allah onunun da yolunu açık etsin. :58:

Bazen gizli gizli Pervin Teyze'nin mezarına giderim, artık eskisi gibi parlamıyorum ama ellerimi açıp dua ediyorum. Umarım hissediyordur :31:

Ayy konumuzla hiç alakası yoktu ama, öyle anlatıverdim işte. Çenem düştü galiba :59:

Cnm gözlerim doldu okurken :5:
Ne büyük fedakarlıklar yapmışsın sen öyle.:16:
Çoğu insan en yakınına bile derece bakmaz yanında kalmaz hemde severek.
Pervin teyzenin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.:16:
Rabbim herkese son günlerinde senin bi melek nasip etsin :16:
Oğluna gelince bu kadar vefakar bir kıza yanlış yaptıysa oda onun ayıbı, böylesi daha hayırlıymış demekki de geç.
Buna benzer bi olay benimde başımdan geçti ama bizimki ölmedi pikolojik sorunları vardı çok büyük intiharın eşiğindeydi konularımda yazıo arkadasımın neyı var konu baslıgı altında.O kişi sevgilimin kardeşiydi.Bizde abisiyle ayrıldık ama çocuk beni nerde görse gelir öz ablası gibi halimi hatrımı sorar güler yüz gös
terir.

Back