Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrık edıyorum valla cok guzel bıse yapmıssın.inşallah kolayca bırakırsın..bende bırakmak ıstıyorum ama bırıne sınırlenınce tekrar ıcıyorum..her ramazanda bırakıcam dıyorum tekrar baslıyorum..inşallah bu defa bırakırım..bıktım yaaa saglıgımıza da yazık paramızada.. sabah kalkınca agzımda olusan o acı tattan bıran once kurtulmak ıstıyorum..neler yaptıgını burada paylasırsan bırbırımıze destek oluruz ınsallah..şimdiden kolay gelsın canmKod:
Evet az önce son sigaramı içtim ve bir daha ağzıma sürmeyeceğim! Muhtemelen zorluk çekeceğim ama bu iş olacak. Buraya da her gün yazacağım, hem belki bana arkadaş olmak isteyen de çıkar
canım ben sigara içmiyorum ama daha da güzelleşeceksin sigarayı bıraktığın için cildi bozuyor,sağlığını bozuyor erken yaşlandırıyor daha ne olsun..aferin kız sana
bi dönem ben de içtim bıraktım şimdi tiksiniyorum kokusuna bile tahammülüm yok. inşallah sen de öyle olursun
oyala kendini bişeylerle :)Ayy umarim ben de oyle olurum:) su an canimin cektigi asamadayim
Ayy canım sen sigara mı içiyodun bırak hemen bırakk !! Bende 4 sene kadar içtim canım keşke sigara gibi yemeğide bırakabilsem :) İçiyodum gayet güzel sonra bi gün kendimden tiksindim o üstüme sinen kokusu ağzımda sürekli sigara tadı falan açıkcası bi kıza hiç yakıştıramadım napıyorum ben oldum sigara içinde insanın elide sürekli sigara kokuyo ve gerçekten çok rahatsız edicii sevgilimde içiyodu o zamanlar bırakıyorum dedim birlikte bıraktık o günden beride hiç içmedik :) Şimdi kokusu o kadar midemi bulandırıyokiii patronum ofiste içiyo direk camları falan acıyorum üstüme kokusu siniyo sevgilim diyo iyiki sigara içmiyosunn tahammül edilemez bi kokusu var ya insan bıraktıktan sonra çok daha iyi anlıyo bunu
Becerebilirseniz banada örnek olursunuz valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyala kendini bişeylerle :)
Evet canimm malesef iciyordum ama yaklasik 14 saattir falan biraktim:) en buyuk korkum canim sikkin olursa icmek. Mutluyken tutuyorum da kendimi. Moralim bozukken de yapmam lazim. Ben de cok pis kokuyorumm
tamam hadi bakalım :) ben de merak ettim takip etcem sonucuYuruyuse cikicam simdi:)
Ayyy tesekkur ederiim utandim:) Ben de cildim icin cok korkuyordum en basta acikcasi, cok takintiliyim o konuda. Bi de surekli bogazda balgamla yasamak cok rahatsiz edici. Daha yedi ay falan olmustu baslayali. Birakacagim:)
Evet az önce son sigaramı içtim ve bir daha ağzıma sürmeyeceğim! Muhtemelen zorluk çekeceğim ama bu iş olacak. Buraya da her gün yazacağım, hem belki bana arkadaş olmak isteyen de çıkar
haftanın çoğu günü tempol şekilde yürüyorum. hızlı yürürken yanımdan geçen insanlardan çok kötü sigara kokusu geliyor.
tam daha bugün dedim ki, kk'da neden acaba hiç sigara bırakma topiği görmüyorum. topiğini görünce çok sevindim. umarım senin için de topiğinden ilham alanlar için de güzel bir başlangıç olur.
sağlığa zararları falan zaten tescilli de. şu sosoyal yönü çok kötü ya. kokusu falan. annem babam da çok içer, sarılırken öperken falan insan çok rahatsız oluyor.