Cowgirl pozisyonunda vajinal orgazm yasayabiliyormusunuz

Belki kuyu derin değildir, ip kısadır.. bir de buradan bak.
Bu yorumu yapan kisi . Erkek gibi hissettim ve sordugumu tam okumadiniz,sanirim . fakat yinede soyle demek istiyorum . Ben boyundan sikayetci degilim gayet iyi penis boyu esimin . Sadece ince . Bende dar degilim . Sorun buyuzden kaynaklaniyor sanirim .

Nasıl erkek hissettin beni? Bu nedir yaw iki gündür cinsiyetim sorgulanıyor. Ve ne hikmetse bunu yapanların da bir saat içinde hesabı önce banlanip sonra üyelik iptali oluyor..

Kucakta sizin olmanız daha etkili olur. O otururken kucakta da deneyebilirsiniz. Üstteki pozisyonlarda şansınız fazla, bir de sırtta değil de, bel oyuğunda yastıkla bacaklarınızı havaya kaldırarak birleştirip vajinanızın daraldığı hâliyle deneyin derim. Partner eliyle bacaklarınızı iyice birleştirerek girişi daha da daraltabilir.

Bacaklarimi nasil birlestirecegimi anlamadim . Ama daha etkili olur dediniz . Umarim oyle okur . Tesekkur ederim

İlk defa deneyeceğiniz pozisyonda ilk seferde sonuç almayı beklemeyin bence. Burda kim ne derse boş. Aynı pozisyonu 50 kere yapar 51.de orgazm olursunuz. Bir de orgazm olmaya bu kadar sartlanarak ilişki yaşarsanız orgazm olamazsiniz zaten.

Gel kiz Margirit. Biraz da sen açisal bilgilerini paylas. Sirt kac derece pozizyonda olmali?
Biliyomusunuz . Nasil yapmak lazim . Cidden . Bilgili birini ariyorum . Kimse yokmu . Kimse cowgirl yapmiyormu arkadaşlar . Gercekten ilk benmi yaapcagim bunu diye dusunuyorum suan cok garip bi ruh halindeyim suan

Dogru valla . Cok strese girdim . Ilk once bunu yenmem lazim . Tesekkurederim . Aklima getirdiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…