Cowgirl pozisyonunda vajinal orgazm yasayabiliyormusunuz

Yuzustu yattigim pozisyonda aslinda oluyo fakat islaninca o haz kayboluyor . Doggyde daha az hissediyorum . Butek bunu denemedim sanirim . Oyuzden soruyorum . Derdime çare olacak bi pozisyonmu diye
Senin neyi sevip sevemeyecegini biz bilemeyiz ki onu senin deneyimlemen lazım.Madem bir tane o kalmış dene o zaman belkide seviceksin.

Kime göre ince?
Başkasının orgazm olduğu pozisyon sizin bedeninizi ilgilendirmemeli. Eşinizin kullanımı sınırlı sayıda değil ya git dene istediğini. Biz nerden bilelim?
Ince işte. 4 cm yok kalınlığı. Bende sanirim genetik olarak bilmiyorum genisim bide cok islaniyorum . Sorun yaşıyorum. O rahat . Ben hissedemiyorum . Belki yardiminiz dokunur diye actim konuyu . Bi bilen cikar inş

Şöyle yap bi gözün ayak basparmaginda olsun.kafani 78.4 dereceyle sola eğ. Sag elinle burnuna dokun sol elinle kafani kaşi sirtina 285 derece genis aci ver. Hic kiprasmadan bekle. Bakalim nolcak
Hic komik degil . Ama bu saatte idaeder . Fakat bu psikolojiyle gulemicem . Yinede tesekkurederim . Onemsediginiz için.

Hangisi oluyo o . nasil basaricam . Benimde hic tecrubem yok ki . Internette bilgide yok . Kalcani iyi hareket ettir diyolar da . Ya olmazsa ondan korkuyorum .
Bir kere tecrüben yoksa cowgirl de ritim tutturmak çok zor. Ayrıca sen hareket ettiğini sanarken penis içerde aynı yerde kalıyor. Kalça oynatmak çok kolay bir şey değil o yüzden

Bacaklarının kapalı olacağı şekillerde deneyebilirsin. Doggy, eşinin omzuna bacağını koyarak, yüz üstü uzanıp meselao tarz şeyler

Sex salincagi alsak . O zaman kesin olur mu sence . Doggy denedik , omzuna bacagimi koyunca agriyor . Yuz ustu oluyor fakat islaklik artinca o his kayboluyor .

Siz sırt üstü yatarken bele yastık koyun, o şekilde deneyin. Cowgirl de yine ince ve küçük penislerde başarı oranı yüksek bir pozisyon olabilir.

Siz sırt üstü yatarken bele yastık koyun, o şekilde deneyin. Cowgirl de yine ince ve küçük penislerde başarı oranı yüksek bir pozisyon olabilir.
Sirta yastik koyarakta denedik o cok iyi olmuyo bende . Bi tek cowgirl kaldi galiba . Ona daha soyleyemedim . Uzulur diye . O cozuldu sanıyor. Bende iliskimi kurtarmak icin onceden arastirma yaomaya karar verdim . Sizin cowgirl hakkinda sohledikleriniz umarim olur . Tesekkurederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…