- 3 Eylül 2018
- 8.602
- 45.608
- Konu Sahibi secondsweetwoman
İnce neye göre kime göre ince. Merak etme senin penisle de mutlu olan çıkar bakıp bakıp ulan benimki ince mi diye dertlenme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım. Bu aklimda artik . Umarim ise yarar . Cok tesekkurederimG whiz pozisyonuna bir bakın. Rica ederim.
Evet bacak omuzaya benziyor fakat galiba bjrada erkegin durdugu durumdan dolayi penisin acisi biraz farkli .Kırk yıllık bacak omuzanın adı g whiz olmuş. Vay bana vaylar bana.
Ben mutlu olayim yeter . Baskasinin olmasina gerek yok . Penis benin degil esimin . Bu yorumunuzu duysa noluyo burda diye sabaha kadar uyuyamaz adam . Inanmak zorunda degilsiniz bana . Sadece yardimci olabiliyorsaniz fikrinizi ogrenmek isterim .İnce neye göre kime göre ince. Merak etme senin penisle de mutlu olan çıkar bakıp bakıp ulan benimki ince mi diye dertlenme.
Bacak omuzanın neyi varmış. Çok basit amacı anlatn bir tanım adldlflfKırk yıllık bacak omuzanın adı g whiz olmuş. Vay bana vaylar bana.
Ters oturmak kadar sacma bi pozisyon yok bence . O saddce cizilmis bi resim . Ben oyle düşünüyorum. Cok saçma bu pozisyon . Bikere yapsan bidaha istemessin benceTers oturmayin, bir adamcağız şeyi kırılmıştı öyle. Dağlara taşlara
Hic denemedim bilemicem, sadece bir haberde okumuştum.Ters oturmak kadar sacma bi pozisyon yok bence . O saddce cizilmis bi resim . Ben oyle düşünüyorum. Cok saçma bu pozisyon . Bikere yapsan bidaha istemessin bence
Bacak omuza yapan , bir muddet sonra balerinlikte yapabilir bence . Buda cok zor benceBacak omuzanın neyi varmış. Çok basit amacı anlatn bir tanım adldlflf
O anın ambiansıyla gideri olabilir.Oluyosa bile , o pozisyonla olmasin . Istemem . Otobusteki gibi arka arkaya oturuyomus gibi . Cok sacma bence
Tabiki . Ben sadece sureklilik arz edecek sekilde cozmek istedigim icin bu sekilde yorumladim . O sekilde oalbilir tabiO anın ambiansıyla gideri olabilir.
Aslinda bunu iliski aninda denedim . Gercekten his ozaman artiyor . Ama ilidki aninda ajinayi sikmak kadarda yorucu bisey tok benim dusunceme gore . Bu kegel toplarinin ben hic kaslari sikmadan kendi kendine vajinayi daraltanlari varmi . Bilginiz varmi bu konuda . Cunku cok dogru bisey soylediniz . Cok sagolun . Bencede bu kaslarim biraz siki olsa hissedebilirim sanirimSüreklilik için kegel yapabilirsiniz, vajina kaslarınızı biraz sıkın penisi kavrarsa hissiniz artar
Kegeli her gün düzenli yaparsanız bir süre sonra o kasları ilişki esnasında yönetmek o kadar yorucu gelmecekAslinda bunu iliski aninda denedim . Gercekten his ozaman artiyor . Ama ilidki aninda ajinayi sikmak kadarda yorucu bisey tok benim dusunceme gore . Bu kegel toplarinin ben hic kaslari sikmadan kendi kendine vajinayi daraltanlari varmi . Bilginiz varmi bu konuda . Cunku cok dogru bisey soylediniz . Cok sagolun . Bencede bu kaslarim biraz siki olsa hissedebilirim sanirim
Tabi . Bizde deniyoruz zaten . Ben lsikolojik olarak biraz yorgun hissediyorum artik . Bu sebeple paylasmak istedim sizlerlede . Iyikide paylasmisim . Mesela kaslardan bahsettiniz . Bu benim icin guzel bi cozum gibi duruyor . Ins oyledir yani . Esim hatta sex salincagi alalimmi bile dedi . Ise yararmi bilmiyorum . Bide o anda o salıncağa nasil binicem . Bazen sacma geliyor bu dusunce ama ise kesin yararsada almak isterim aslinda . Bu geliyo bazende care olarak aklima . BilmiyorumBu arada ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum da biz bütün pozisyonları deniyoruz bunda ne var ki bakıyoruz hoşumuza gitmiyor hop dönüyoruz sevdiğimiz bir pozisyona. Bunda strese girecek ne var jetonla çalışmıyor sonuçta deneyin hepsini illa seveceksiniz birkaçını
Salıncak işin fantezi boyutu, yani düşüncesel olarak ortam sizi tetikleyip orgazma yaklaştırabilir de çok uğraşılmış olduğu için uzaklaştırabilir de çok değişken kişiye bağlı. Ama orgazm için penisin inceliğinden ziyade klitoris yeterince uyarılmıyordur ilişki öncesi eşiniz veya kendiniz klitorisi uyarın. Yeterli uyarılmada şişmeye başlayacak o şiştiğinde klitorisin içerideki kısmı da şişmiş oluyor o şekilde ilişkiye girerseniz hissiniz artacak.Tabi . Bizde deniyoruz zaten . Ben lsikolojik olarak biraz yorgun hissediyorum artik . Bu sebeple paylasmak istedim sizlerlede . Iyikide paylasmisim . Mesela kaslardan bahsettiniz . Bu benim icin guzel bi cozum gibi duruyor . Ins oyledir yani . Esim hatta sex salincagi alalimmi bile dedi . Ise yararmi bilmiyorum . Bide o anda o salıncağa nasil binicem . Bazen sacma geliyor bu dusunce ama ise kesin yararsada almak isterim aslinda . Bu geliyo bazende care olarak aklima . Bilmiyorum