- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Yakınınızda devlet hastanesi yok mu?Merhaba arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarim
Annem ve abimin pozitif çıkmasiyla gecen cuma bende test oldum negatiftim
Dun sikayetler artmaya baslayinca dun aksam 7 gibi evimin yakinina bir hastaneye gidip test oldum. Kayit yapan gorevli sonucunuz cok gec cikar simdi verirseniz yarin oglen gibi gelin cunku kurye gunde 1 kere geliyor gibi biseyler soyledi
Bende calistigimi gunduz gelemeyecegimi soyleyince oldum testi
Aranizda saglik çalışani yada surecle ilgili bilgi sahibi var midir bu suruntu testini verdikten sonra kac saatte tahlil edilmesi lazim? Bu 2. Testim oldugum herseferinde 250 odeyince acikcasi gidip birdaha yaptirmak istemiyorum. Bu arada hastaneyi aradim daha kurye gelip almadi testleri diyor
Sizce hatali mi cikar uzun sure beklediğinden test?
Devlet hastanesi var ama isyerim izin vermiyor o yuzden yakindaki özel hastanede yaptirdimYakınınızda devlet hastanesi yok mu?
İnşallah pozitif degilsinizdir. Ama bende her seferinde 250 lira vermek istememDevlet hastanesi var ama isyerim izin vermiyor o yuzden yakindaki özel hastanede yaptirdim
sonuçta bunlar bakanlık kontrollü testler, zamanla bozulacak olsa zamanla yarışma durumu olur. sanmıyorum zamanla bozulduğunu , ben de bir defa devlette yaptırdım akşam 8 bucukta verdiğim örneği ertesi sabah 10 bucukta laba göndermişler rezaletti.Merhaba arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarim
Annem ve abimin pozitif çıkmasiyla gecen cuma bende test oldum negatiftim
Dun sikayetler artmaya baslayinca dun aksam 7 gibi evimin yakinina bir hastaneye gidip test oldum. Kayit yapan gorevli sonucunuz cok gec cikar simdi verirseniz yarin oglen gibi gelin cunku kurye gunde 1 kere geliyor gibi biseyler soyledi
Bende calistigimi gunduz gelemeyecegimi soyleyince oldum testi
Aranizda saglik çalışani yada surecle ilgili bilgi sahibi var midir bu suruntu testini verdikten sonra kac saatte tahlil edilmesi lazim? Bu 2. Testim oldugum herseferinde 250 odeyince acikcasi gidip birdaha yaptirmak istemiyorum. Bu arada hastaneyi aradim daha kurye gelip almadi testleri diyor
Sizce hatali mi cikar uzun sure beklediğinden test?
İcim rahatladi haklisiniz zamanla olsa heralde bu kadar rahat olmazlar hastane de net bisey söylemiyor gecistiriyorlar.sonuçta bunlar bakanlık kontrollü testler, zamanla bozulacak olsa zamanla yarışma durumu olur. sanmıyorum zamanla bozulduğunu , ben de bir defa devlette yaptırdım akşam 8 bucukta verdiğim örneği ertesi sabah 10 bucukta laba göndermişler rezaletti.
Cok yakinda olmasada devlet hastanesi var ama isyerimden sorun cikariyorlar izin aldığımızda malesef ondan dolayi dun is çıkışı yaptirmak zorunda kaldimBizim burda devlet hastanesinde 7/24 covid testi yapılıyor. Küçük şehirde değilseniz orda da yapılıyordur bence. Şahsen özellere verilen o paraya acıyorum. Geçen hafta gece 12de test verdik sabah uyandığımızda sonucu almıştık devlet hastanesinde
bence bu hastaneden hastane değişiyor. ben 1 defa devlet hastanesine gttim ve tövbe edip kaçtım resmen. Acile tek 1 doktor koymuşlar kaç yüz kişi önce kayıtta sonra doktordan önceki kişiye ne diyolarsa onda sonra doktorda sırada bekliyosun sonra metrelerce hastane dışına uzayan test kuyruğu (tabi önce orda da form doldurup). orda beklersem kapmadığım varyant kalmazdı.Devlet hastanesinde test yaptırmak için işten izin almanıza gerek yok. İş çıkışı hastaneye acile gidip şikayetlerinizi anlatın, muayene olmadan hemen testi yapıyorlar. Yaklaşık 6-8 saat içinde de sonuç çıkıyor
Pandeminin başında gittiyseniz evet çok kalabalıktı o zaman 4 saat beklemiştim test vermek için.bence bu hastaneden hastane değişiyor. ben 1 defa devlet hastanesine gttim ve tövbe edip kaçtım resmen. Acile tek 1 doktor koymuşlar kaç yüz kişi önce kayıtta sonra doktordan önceki kişiye ne diyolarsa onda sonra doktorda sırada bekliyosun sonra metrelerce hastane dışına uzayan test kuyruğu (tabi önce orda da form doldurup). orda beklersem kapmadığım varyant kalmazdı.
yok ya 1 ay olmadı.Pandeminin başında gittiyseniz evet çok kalabalıktı o zaman 4 saat beklemiştim test vermek için.
Ama 3 ay önce gittiğimde hiç beklemeden kolayca verdim testi.
Bilemedim şimdiyok ya 1 ay olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?