How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Covit testi yaptirdik ama

bence bu hastaneden hastane değişiyor. ben 1 defa devlet hastanesine gttim ve tövbe edip kaçtım resmen. Acile tek 1 doktor koymuşlar kaç yüz kişi önce kayıtta sonra doktordan önceki kişiye ne diyolarsa onda sonra doktorda sırada bekliyosun sonra metrelerce hastane dışına uzayan test kuyruğu (tabi önce orda da form doldurup). orda beklersem kapmadığım varyant kalmazdı.
Biz ocak başında korona geçirdik. Devlet hastanesinde 2 saat sıra bekledim 2 gün sonuç çıkmadı. Bir daha özele gitmek zorunda kaldım. Su anda da pandeminin ilk zamanlarına dönmüş gibiyiz. Şehire göre de degisiyordur belki

Merhaba arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarim
Annem ve abimin pozitif çıkmasiyla gecen cuma bende test oldum negatiftim
Dun sikayetler artmaya baslayinca dun aksam 7 gibi evimin yakinina bir hastaneye gidip test oldum. Kayit yapan gorevli sonucunuz cok gec cikar simdi verirseniz yarin oglen gibi gelin cunku kurye gunde 1 kere geliyor gibi biseyler soyledi
Bende calistigimi gunduz gelemeyecegimi soyleyince oldum testi
Aranizda saglik çalışani yada surecle ilgili bilgi sahibi var midir bu suruntu testini verdikten sonra kac saatte tahlil edilmesi lazim? Bu 2. Testim oldugum herseferinde 250 odeyince acikcasi gidip birdaha yaptirmak istemiyorum. Bu arada hastaneyi aradim daha kurye gelip almadi testleri diyor
Sizce hatali mi cikar uzun sure beklediğinden test?
Devlet hastanesine neden gitmediniz.

Back