Gebeliğe Hazırlık Covidliyim ve gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sareehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
199
165
53
36
Arkadaşlar merhaba lütfen bana fikir verin çarşamba gününden beri evde izoleyim ve covid ilaçları alıyorum adetim 4 gün geçti ben sandım ki ilaçlar yüzünden oldu ihtimal vermiyordum Çünkü eşim varikosel ameliyatı olmuştu sekiz ay önce Korunmuyorduk ama bebekte olmuyordu bu ay birde bende apandisit ameliyatı oldum ve sadece bir kez ilişki oldu 4gün geçince ne oku ne olmaz diye dün arkadaşıma test aldırdım ve yaptım çift çizgi hemen hemşireyi aradım ilaçları bırak dedi takvime göre dört. Haftalık şuan 3 Eylül son adeti günümün başlangıcı ben ne yapıcam daha karantinanın bitmesine on gün var doktorada gidemiyorum bana akıl verin Kızlar ne olur

10 gün sonra karantina bitince test yapın negatife dönmüşse doktora gidin ilaç kullanmayın birşey olmaz zaten kese görünecek falan ancak bi haftada olur. Hayırlı olsun Allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun

belirtin yoksa tekrar test yapmıyorlar gebeyim diye yaparlarmı acaba

Bol bol meyve ye vitamin al çoğu kişi ilaçsız atlatıyor inşallah bebeğine de sanada bi sıkıntı yaratmadan negatif olur dua et üzülme vardır bunda da bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…