Covidli halimle eş sorunsalı

Adamın söylediklerini net bi şekilde yazmışsın kendi söylediklerini seni sevmiyorum tiksiniyorum dediğinizi laf arasında normal birşey gibi yazmışsınki taraf için içinde söylüyorum böyle evlilik olmaz karşılıklı çok hatalısınız

Arkadasım sevgılı uye hep dıyorum sınırlı sıddete meyilli bır esınız varsa yangına korukle gitmeyin ortamı alevlendırmeyın cocugunuz ıcın kendınız ıcın.

Oyle diyorsun ama oda bir insan yani
Sinir gelince kimse engel olamiyor
Susup oturmak kolaymi ?
Böylesi daha mı ıyı kavga hiç kımseyı haklı cıkarmaz ıkı kısı ayni anda sinirleniyorsa cocuk daha buyuk yara alır gerilimin dozu dusurulur yumuşak bır gecıs anında sonra sakınken suçlamadan yargılamadan hataların telafisi ıcın konusulur.

Bu kadar hakarete nasıl susulacak artı bu adam ben sussam bile devam eder bağırıp çağırmaya
Haklisiniz ozellikle cocugu o sekilde gorunce nasil susacaksiniz
Zaten sussaniz ustte cikardi susmak kolay degil

Karsindaki insan olursa insanca tepki
Verirsin bence cidden susup oturmak kolay degilki boyle bir insan karsisinda ellerini sik kapiya vur kafani duvara vur deli deli hareketler birde cocuk var yani napsin kadin

Ne münasebet mi? Ilk yazinizda bunlari hic yazmadiniz. Ondan olabilir mi?
Baslik bile covidli halimle es sorunsali.
Konuyu okumaya baslarken sandim ki kocam cok ilgilenmedi, bekledigim gibi ustume dusmedi vs. yazacak.
Bir actim ki dayak var, cocuk travmasi var, polis gelmis kiyametler kopmus.

Konu sahibi resmen derdin kocanin sana corba yapmamasi, ilgilenmemesi iste. Yoksa konuyu evde kiyamet koptu kocam siddet uyguladi bosaniyorum diye acardin.

Simdiden siddeti de sindirmissin, bosanmayacagini da hepimiz biliyoruz.
Olan sadece cocuga oluyor, ona uzulduk, yazik...

Düsündüklerimi ancak bu kadar güzel özetleyebilirdin ❤

İşte güçlü bir kadin daha kendim gibi güçlü kadınları görmek çok güzel tebrik ediyorum sizi yeni hayatinizda çocuğunuzla huzurlu ve mutlu günler yaşarsınız insallah yolunuz daim olsun

O çocuk bu iğrenç kavgayı görmek zorunda mıydı? Al sana ömürlük travma

Üzgünüm ama karşısında laftan anlayacak kadar sağ duyulu bir insan olsa bunları yapmaz zaten.
Normal bir sinirlenme değil bu.
Kavga da değil.
Cinnet geçirmiş bir nevi adam.
Yok kafasını duvarlara vurma yok eşini tartaklama falan.
Böyle manyak biriyle ne konuşabilirsin yani?
Allah aşkına şöyle yorumlar yapıp şu adamlara çanak tutmayın.

Çocuğunuzun ruhunda tahmin bile edemeyeceğiniz omur boyu ugrasmasi gereken yaralar acabilirsiniz. Lutfen ona bunu yasatmayin bir an önc cocugunuzun beden ve ruh sağlığını koruyacaginiz bir ortama geçin. Siz bu yaşananlari 50 kere unutabilirsiniz ama bebeginiz ondaki travmayi Allah korusun bir omur atlatamaz. Yapmayın.

Adam sana dünyaları saydırmış hala çorba diyorsun. Bir anda boşanmaya karar veriyorsun , sadece çorba için ve sana ağlarken nasılsın demediği için.
Boşanmayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…