Selam hanımlar anneme ve bana covid teşhisi konalı bugün 5. gün oldu.. Annemde test yaptirmamizdan 2 gün önce öksürük başlamıştı.. Belirti göstereli 7 gün oldu yani. Annemin 2 3 saatte bir ateşi yükseliyor 39 u geçmiyor ama.. Duş alıyor ağrı kesici vs alıyor bir şekilde dengelemeye çalışıyoruz. Sizden covid geçiren varsa deneyimlerinizi söyler misiniz.. Bu akşam ilaçlar bitiyor. Ateş daha ne kadar sürebilir yoksa bitmesi mi gerekiyor? Siz neler yaşadınız?
Selam hanımlar anneme ve bana covid teşhisi konalı bugün 5. gün oldu.. Annemde test yaptirmamizdan 2 gün önce öksürük başlamıştı.. Belirti göstereli 7 gün oldu yani. Annemin 2 3 saatte bir ateşi yükseliyor 39 u geçmiyor ama.. Duş alıyor ağrı kesici vs alıyor bir şekilde dengelemeye çalışıyoruz. Sizden covid geçiren varsa deneyimlerinizi söyler misiniz.. Bu akşam ilaçlar bitiyor. Ateş daha ne kadar sürebilir yoksa bitmesi mi gerekiyor? Siz neler yaşadınız?
Benim anladığım bu covid belası herkeste farklı farklı semptomlar gösteriyor.
Bende geçirdim ama hiç ateşim çıkmadı.. İshalle başladı benim halsizliğim olmuştu.
Bazı kişilerde bu şekilde biraz daha uzun sürebiliyormuş.
Nefes darlığı yoksa biraz bekleyin. 1-2 güne düzelir inşallah.
Benim anladığım bu covid belası herkeste farklı farklı semptomlar gösteriyor.
Bende geçirdim ama hiç ateşim çıkmadı.. İshalle başladı benim halsizliğim olmuştu.
Bazı kişilerde bu şekilde biraz daha uzun sürebiliyormuş.
Nefes darlığı yoksa biraz bekleyin. 1-2 güne düzelir inşallah.
Nefes darlığı yok cok şükür.. Şuan için en azından, ama sadece ateş var bide ara ara nadir öksürük inşallah bir an önce iyileşir annem.. Dua edin lütfen...