Covid sonrası şiddetli bacak ağrısı

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.978
7.495
158
Arkadaşlar merhaba,
Bugün covidde 12.günüm. İlk gün şiddetli (baltayla vuruluyor gibi) bir bacak ağrısı yaşadım, oradan anladım zaten covide yakalandığımı, ve pozitif çıktım.
Ertesi gün bacak ağrısı geçti. Klâsik baş ağrısı, öksürük, halsizlik şeklinde devam etti. Son bir haftadır tat ve koku kaybı dışında hiç semptom kalmamıştı.
Ama bugün ilk gün yaşamış olduğum o bacak ağrısı var yine. Bu saate kadar uyutmadi. Ağrı kesici de fayda etmedi.

Artık iyileşmeye başlamışken başa sarmış olmak endişelendirdi beni
Bu kadar kısa süre içerisinde tekrar yakalanmış olabilir miyim?
Bu şekilde 2 hafta sonra Başa dönen var mı? Doktora gitmeli miyim yoksa normal bir süreç mi?

Herkes uyudu mu?
Tatlı rüyalar diyelim o halde :)

Ben ilk covid gecirdigimde sürekli böyle başa sariyordum, ve her seferinde yok ya yine yakalanmış olamam herhalde diyordum.
Bu şekilde 1.5 2 ay gel git yasamisimdir.
Eğer hafif geçirmiyorsaniz bu şekilde olması normal diye düşünüyorum.

Romatizma hastası misiniz? Benimde Covıd geçirdiğimde romatizmadan hasar kalan bacağıma vurmuştu acısı iyileştikten yaklaşık 5 gün sonra geçti.

Maalesef covid o kadar basit geçen bir hastalık değil.
Sar başa sürüyor bir süre.
Bir de vücudumuzda zayıf bir noktamız varsa oradan bir hastalık çıkarabiliyor.
Bir süre sonra hala devam ederse ayrıntılı tetkikleri izi yaptırın.
Benim de ciddi bir omuz sırt ağrım olmuştu. Kalbime vurduğu içinmiş mesela. Kalp ile ilgili tedavim oldum neredeyse 1 sene geçti kontrollerimi de düzenli oluyorum ama sırt ağrım hala ara ara çok şiddetli oluyor.

Slm kan sulandırıcı tavsiye etmişti doktorumuz alıyor musunuz siz?
Merhaba, evet ilk günden beri alıyorum. Bugün boğaz ağrısı da başladı. Atlattım diye düşünmüştüm.
Anlamıyorum.

Aslında hafif atlattığını düşünmüştüm.
Ama devam ediyor sanırım.

Romatizma hastası misiniz? Benimde Covıd geçirdiğimde romatizmadan hasar kalan bacağıma vurmuştu acısı iyileştikten yaklaşık 5 gün sonra geçti.
Yok değilim. Bacak agrisini covidlle tanıdım. ama 12 gün oldu, sanırım krndime iyi bakamadım.

Çok geçmiş olsun. Evet devam ederse bu ağrıyla durulmaz zaten.Ben böyle bir ağrı görmedim. Bacaklarımı kırıyorlar sanki.
Ama tek üzüldüğüm atlattım diye düşünürken, bugün boğazım ve bacaklarım ağrıyor. İlk günümdeki gibi. Başa mi sardık diye korkuyorum.

Biraz inişli çıkışlı bir rahatsızlık maalesef. Parola devam..
Allah tez zamanda şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…