Covid pozitifff

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
700
346
53
Herkese merhaba ben bir markette çalışıyorum ve 9 haftalık hamileyim bugün mağaza sorumlu yardımcımızın testi pozitif çıktı benim de ara ara baş ağrım ve şiddetli sırt ağrım var bazıları hastaneye gitme filyasyon çağır eve test için diyor. Ne olur biri aydınlatsın beni bu konuda bulunduğum ik sağlık müdürlüğünü aradım ama maalesef kapalı ne yapıcam şimdi ben.

112 arayip temaslı olduğunuzu ve şikâyetlerinizi söyleyin gelirler mi bilmiyorum. Kp aynı durumdayken eve test için gelmediler mecburen hastaneye gitti yaptırdı.

112 arayip temaslı olduğunuzu ve şikâyetlerinizi söyleyin gelirler mi bilmiyorum. Kp aynı durumdayken eve test için gelmediler mecburen hastaneye gitti yaptırdı.
Ya kızmazlar dimi şimdi bunun için mi aradı diye cezası varmış bildiğim kadarıyla gereksiz 112 aramanın

Ya kızmazlar dimi şimdi bunun için mi aradı diye cezası varmış bildiğim kadarıyla gereksiz 112 aramanın
Şikayetleriniz ne durumda bilmiyorum ama çok kötüyseniz zaten ilk aranacak yer 112. Sabahı bekleyebilirim diyorsanız il veya ilçe sağlığı da arayabilirsiniz ama covid yani bu şüpheliyken hastaneye kalkıp gitmeniz de bir sürü kişiye bulastirmaniza sebep olacak mantıklı düşününce.
Üstelik gebesiniz ilaç da kullanamazsınız

Bildiğim kadarıyla hamilelere ilac vermiyorlar o yuzden eğer is vereniniz raporsuz evde kalmanıza ezin verirse kendinizi pozitif gibi dusunup test yaptımadan 14 gün evde karantinada kalın.

Yok is vereniniz rapor isterse (ki buyuk ihtimal isteyecek) maddi durumunuz el veriyorsa cift maske takıp taksiyle bir ozel hastaneye gidip test yaptirin. ozel hastaneleri telefonla arayıp kac tl ye test yaptiklarını ögrenebilirsiniz. en son bursa medicana 200 tl doktor ucreti 200 tl test ucreti aliyordu diye biliyorum.

Yok maddi imkanınız yoksa yine cift maske takarak elinize kolonya alarak devlet hastanesine gitmekten baska sansınız yok. orada hamile olduğunuzu söylerseniz öncelik tanıyabilirler.

zaten test yaptırdimtan sonra eve donuyorsunuz ve sonucu e nabizdan ögreniyorsunuz. pozitifseniz filyasyon ekibi geliyor ama hamile olduğunuz icin size ilaç vermeyecekler. bol bol dinlenin ve beslenmenize dikkat edin.

Koku kaybiniz da varsa , Acile gidip koku kaybi yasadiginizi da ekleyerek bunlari soylerseniz sizi teste aliyorlar.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim eskiden vaka çıktığı zaman komple o mağaza da çakışanları karantinaya alıyolardı artık pozitif çıkmasını bekliyorlar maalesef

Alo 184 covid hattını arayıp durumunuzu anlatın. Gebe olduğunuz için hastaneye gitmenin sizi tehlikeye atacağını ama semptomlarınız olduğunu belirtin. Eğer siz temaslı olduğunuz için karantinada iseniz zaten evden çıkamadığınız için gelip test yapıyorlar. Çok geçmiş olsun

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim eskiden vaka çıktığı zaman komple o mağaza da çakışanları karantinaya alıyolardı artık pozitif çıkmasını bekliyorlar maalesef

evet artık eskisi gibi degil. iş vereniniz büyük bir ihtimal sizden pozitif olduğunuza dair test sonucu ve rapor isteyecek.

test sonucunuz pozitif cikarsa eger aile hekiminiz size rapor yazıyor ve rapor e nabiza dusuyor. yazmayı unutursa sağlık ocağinızı arayın yazıyorlar sizin bir daha rapor icin evden cikmaniza gerek yok.

Tabiki inşallah değilsinizdir. Eğer pozitifsenizde hafif atlatirsiniz inşallah.

Maalesef karantinada sayılmıyorum yarın sabah işe gidicem tekrar

İnşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…