Covid muamması

Takipsizlik hat safhada gerçekten. Benimde hes kodum hep risksiz gözüküyordu zaten test negatif ve pozitif teması vs olmayınca riskli gözükmek saçma olurdu. İyileşmenize sevindim..
Teşekkür ederim. Sizi kaç gün sonra aramışlardi? Aradığınızda dışarı ciktiginizi söylediniz mi ve bir yaptirimi oldu mu

Teşekkür ederim. Sizi kaç gün sonra aramışlardi? Aradığınızda dışarı ciktiginizi söylediniz mi ve bir yaptirimi oldu mu
Testin ertesi günü arandım sonuç çıkmamıştı o zamn çıkınca whatsuptan yazdım negatif diye sonra 5. Gün arandım o zaman söyledim eşim ameliyat oldu refakatçi bile kaldım yanında hastanede ona karantina var mı diye sordum yok dediler nedeni ise onun test yaptırmamış olmasaymış.. Sonrada ben aradım rapor için birkaç gün sonra bir daha aranmadım.

Testler de ne kadar güvenilir sanki gebelik idrar testi mubarek bi negatif bi pozitif cikmis negatif birininki pozitif ciksa korkudan da ölebilir yani.

Ben ve babam pozotıfız.Bugun 10. Gun .Annemdede septomlar var teste gelırmısınız dedım kemdı ımkanınızla gıdeceksınız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…