• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid muamması

Takipsizlik hat safhada gerçekten. Benimde hes kodum hep risksiz gözüküyordu zaten test negatif ve pozitif teması vs olmayınca riskli gözükmek saçma olurdu. İyileşmenize sevindim..
Teşekkür ederim. Sizi kaç gün sonra aramışlardi? Aradığınızda dışarı ciktiginizi söylediniz mi ve bir yaptirimi oldu mu

Teşekkür ederim. Sizi kaç gün sonra aramışlardi? Aradığınızda dışarı ciktiginizi söylediniz mi ve bir yaptirimi oldu mu
Testin ertesi günü arandım sonuç çıkmamıştı o zamn çıkınca whatsuptan yazdım negatif diye sonra 5. Gün arandım o zaman söyledim eşim ameliyat oldu refakatçi bile kaldım yanında hastanede ona karantina var mı diye sordum yok dediler nedeni ise onun test yaptırmamış olmasaymış.. Sonrada ben aradım rapor için birkaç gün sonra bir daha aranmadım.

Ya kızlar benim de kuzenim test yapmıştı ve negatifti neyse biz 3 4 defa görüştük ve mesafe falan koymadık. Bugün 8. Gün ve kuzenim ve eşi korona dan hastanedeler. Ben de görüşmemizin 3.gununde çok şiddetli baş ağrısı oldu ve boğazım da aynı şekilde, hafif ateşle beraber 3 gün sürdü, sonra geçti. Şuan hiçbir şeyim yok. Annemlerde aynı zamanlarda başlayan burun akıntısı ateş falan oldu ve hala devam ediyor (hep beraber görüştük)
Acaba annemle babam korona mı geçiriyor? Ya da benim geçirdiğim korona mıydı?
Hastaneye gitmeye onları da ikna edemedim. Benim ise hiç bir şikayetim yok şuan. Gitmeli miyim?
Sosyal mesafeye çok dikkat ediyoruz şuan. Beli pozitifizdir diye ama emin de değiliz
Testler de ne kadar güvenilir sanki gebelik idrar testi mubarek bi negatif bi pozitif cikmis negatif birininki pozitif ciksa korkudan da ölebilir yani.

Bende pozitiftim karantinam dün bitti , eşim ve görüştüğüm iki kişi negatif sonuca rağmen benim gibi 14 gün karantina da kaldılar. Şuanda test yaptıran herkese sonuç ne çıkarsa çıksın karantina veriliyor.
Ben ve babam pozotıfız.Bugun 10. Gun .Annemdede septomlar var teste gelırmısınız dedım kemdı ımkanınızla gıdeceksınız diyor.

Back