Koku egzersizleri denediniz mi? Çok geçmiş olsun.Benim de aşım vardı yakalandığımda iki buçuk ay oldu hala koku gelmedi çok nadir çok keskin kokuları anlık alıyorum. çok da ağır geçirmedim hastalığı aslında
İnternetten bi araştırayım burda okuyana kadar öyle bir egzersiz olduğunu bile bilmiyordum açıkcası. teşekkür ederim fikir içinKoku egzersizleri denediniz mi? Çok geçmiş olsun.
Evet, herşeyin tadı aynıydı, iğrenç bir ilaç tadı…..Kişiden kişiye cok farklılık gösteriyorannemin 9 aydır gelmedi, kuzenimin ise koronayı atlattığı hafta bu düzeldi bu problemi. Doktor bir arkadasım koku testi önermisti hergün 15-20 dakika keskin 3-4 kokuyu önüne al mesela turp koklarken biranda kahve kokla gibi, o sekilde düzelen hastalarım oldu demisti biz bazen bu sekilde test yapıyoruz anneme, sizde bir deneyin isterseniz. Birde bazı hastalarda tat geri geldiğinde cok daha hassas bir sekilde geliyomuş duyduğuma göre. mesela metal kaşık kullanamayanlar varmış metal tadından dolayı vs. bu sekilde hassasiyet yaşayan oldu mu aranızda?
Bir ay oldu, bende bekliyorum ne zaman gelecek diye. Çok zor ya böyle, tat ve koku alamamakKoku 6 7 ay sonra geldi bende.
Koku geriye geliyor;ama bir süre çürük ve bozuk kokuyor her şey. Altı yedi ay kadar sonra düzeldi.Bir ay oldu, bende bekliyorum ne zaman gelecek diye. Çok zor ya böyle, tat ve koku alamamak
Geçmiş olsun.
Başlığı görünce koku kaybıyla ilgili bir şey yazacaksınız sandım.
Benim 2 ay oldu ama tam olarak koku alamıyorum hala.
Kekik çayı öksürüğe çok iyi geliyor.
Yalnız parolu küçümsemeyin, ateş için bir şey diyemem ama benim tüm ağrılarımı geçiren muhteşem bir ilamer
Teşekkür ederim deneyeceğim çünkü hala kokuları net alamıyorumArkadaşlar aktardan zeytin yaprağı çayı alın için Allahın izni ile üçüncü gün geliyor tat ve koku.
Ben de ve kardeşimde oldu. Ben bayağı panik yapmıştım. Çözüm oldu. Bir bardak sıcak suya bir tutam atın, on dk bekleyin için. Günde en çok iki kez yapın. Ben eminim çözüm olacak size de.Teşekkür ederim deneyeceğim çünkü hala kokuları net alamıyorum
Allah razı olsun, gerçekten çok kötü bir şey koku almamak. İnşaAllah bendede etkili olurBen de ve kardeşimde oldu. Ben bayağı panik yapmıştım. Çözüm oldu. Bir bardak sıcak suya bir tutam atın, on dk bekleyin için. Günde en çok iki kez yapın. Ben eminim çözüm olacak size de.
Üzwrlik tohumu kaynatıp içtim , o sayede haftalar sonra geri geldi. Geçmiş olsunYa bu koku olayı ne zaman geliyor, bende merak ediyorum.Benim de 15 günüm.Burnumun ucunda tuhaf bir koku var.Bakir kokusu gibi ve hep ayni koku.