Bu tuhaf kokular olabıloyormus bazı vakalarda. Youtube ta koku egzersizlerş yazın, her gün bu egzersizleri yapın tavsiyem.ben bıraz ıyılesınce baslayacagımYa bu koku olayı ne zaman geliyor, bende merak ediyorum.Benim de 15 günüm.Burnumun ucunda tuhaf bir koku var.Bakir kokusu gibi ve hep ayni koku.
Bende nane yagim gelsin,başlayacağım hemen. Oksuruk icin zencefil cayida iyi geliyor.Onu da içebilirsiniz.Bu tuhaf kokular olabıloyormus bazı vakalarda. Youtube ta koku egzersizlerş yazın, her gün bu egzersizleri yapın tavsiyem.ben bıraz ıyılesınce baslayacagım
Evet o koku bende de vardı.Özellikle öksurunce.Hicc geçmeyecek sandım.Ya bu koku olayı ne zaman geliyor, bende merak ediyorum.Benim de 15 günüm.Burnumun ucunda tuhaf bir koku var.Bakir kokusu gibi ve hep ayni koku.
Oh çok şükür,yani geçiyor değilmi? Ne zamn geciyorEvet o koku bende de vardı.Özellikle öksurunce.Hicc geçmeyecek sandım.
Baslık bulamadım oyle yazıverdım. Bı yerde parol içeceğime dua ederim yazıyordu:) haklısınız. Parol candır.Geçmiş olsun.
Başlığı görünce koku kaybıyla ilgili bir şey yazacaksınız sandım.
Benim 2 ay oldu ama tam olarak koku alamıyorum hala.
Kekik çayı öksürüğe çok iyi geliyor.
Yalnız parolu küçümsemeyin, ateş için bir şey diyemem ama benim tüm ağrılarımı geçiren muhteşem bir ilaç
Geçiyor zamanla merak etme.Gecmis olsunOh çok şükür,yani geçiyor değilmi? Ne zamn geciyor
aşı olmuş muydunuzKoku 6 7 ay sonra geldi bende.
Hayır henüz aşı olmadan geçirdim. Geçen sene ekimde covid oldum.aşı olmuş muydunuz
çok geçmiş olsunHayır henüz aşı olmadan geçirdim. Geçen sene ekimde covid oldum.
Benim de aşım vardı yakalandığımda iki buçuk ay oldu hala koku gelmedi çok nadir çok keskin kokuları anlık alıyorum. çok da ağır geçirmedim hastalığı aslındaAşı var ise 2 günde yavaş yavaş, birkaç güne tamamen geliyor koku. Uzun sürmesi çok kötü olsa gerek