• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid geçirenler lütfen bakın

Bende coronayım bugün 5. Günüm. Aslında geçen hafta pazar gününden beri cekiyorum. Test negatifti o gün. Persembe tat komu gidince bir daha verdim pozitife döndü. Delta varyantıymıs.
Boğaz agrısı kas eklem agrısıyla basladı . Agrılarım yeni yeni geçiyor.
Basımın agrısı hiç geçmiyor. Kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuyorum istemsizce.
Sinüslerimin dolu oldugunu hissediyoeum.
Tat koku kaybı ne zaman düzelir. Ne zaman bas agrısı geçer.
Ben verdikleri ilacı 4. Gün kullanmaya basladım.
Yatak dösek yatırmadı. Agır gelmedi.
Virüsün cogalmasını engelliyormus o ilaç. Ciğerlere inmesini. Oğlumda evde tekim , eşim işe gidip geliyo. İkisinde de birşey yok ama korkuyorum ogluma bulasacak diye. Daha kücük.

Ben yazmamışım. Benim başlangıcında ilk 2 gün daha anlamamıştım kovid olduğumu, çok iyi baş ağrısı olmuştu. Başağrısı ile başlamıştı yani.

Bende coronayım bugün 5. Günüm. Aslında geçen hafta pazar gününden beri cekiyorum. Test negatifti o gün. Persembe tat komu gidince bir daha verdim pozitife döndü. Delta varyantıymıs.
Virüsün cogalmasını engelliyormus o ilaç. Ciğerlere inmesini. Oğlumda evde tekim , eşim işe gidip geliyo. İkisinde de birşey yok ama korkuyorum ogluma bulasacak diye. Daha kücük.
Çok geçmiş olsun size de. Benim eklem ağrılarım baya uzun sürmüştü. Hatta hiç geçmeyecek sandım 🥴 tat koku 1 hafta içinde geldi benim. Ama bünyeden bünyeye değişiyor. Kimisinin 6 ay gelmediği bile olmuş😏 inşallah bian önce sizde iyileşirsiniz.

Benimde bugün 3.gunum pozitif olduğum.Bugun boğazlarım çok şişti .Halsizlik ateş eklem agrim yok .Boğazım yutkunurken sıkıyor

Çok geçmiş olsun size de. Benim eklem ağrılarım baya uzun sürmüştü. Hatta hiç geçmeyecek sandım 🥴 tat koku 1 hafta içinde geldi benim. Ama bünyeden bünyeye değişiyor. Kimisinin 6 ay gelmediği bile olmuş😏 inşallah bian önce sizde iyileşirsiniz.
Sagolun. Bugün bas agrım geçti gözüm acıldı. Daha iyiyim. Arada bıcak saplaması gibi ağeı giriyor basıma ani saniyelik ayy diye bagırtacak cinsten. Ama buna da sükür. Önceki ağrı olacagına bu olsun daha iyi.
Umarım sizlerde bir an önce iyilesirsiniz

Sagolun. Bugün bas agrım geçti gözüm acıldı. Daha iyiyim. Arada bıcak saplaması gibi ağeı giriyor basıma ani saniyelik ayy diye bagırtacak cinsten. Ama buna da sükür. Önceki ağrı olacagına bu olsun daha iyi.
Umarım sizlerde bir an önce iyilesirsiniz
Ben çoktan atlattım hamdolsun. İnşallah bi daha yaşatmaz o günleri Rabbim 🤲🏻

Back