• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid geçirenler lütfen bakın

valla doğru herkeste farklı etki edebilir belki bana da kötü gelmiştir ama bilemiyorum işte ilaçtan mı kötü oldum yoksa virüs mü iyice kötü etti ilacın içeriğini bilmediğim için yorum yapamıyorum. sürekli sıvı tüket ama bize aile hekimi arayınca öyle demişti biz eşimle sıcak suya limon sıkıp çok içtik hem midemizi rahatlattı hem de limondan vitamin diye düşündük
İçmediğim bitki çayı kalmadı canım sürekli sıvı tüketiyorm. İnşallah atlatırım

Selam kızlar. Maalesef bende covide yakalandım. Yalnız eklem ağrılarım hiç geçmiyor. Bitki çayları, meyveler ve parol içiyorum sadece. Ben gibi eklem ağrısı yaşayan oldu mu? Nasıl geçti? Nolur yardım edin. Başına gelen varsa bişeyler söylesin ☹️
Eklem ağrısı oluyor bende gecen yıl kasım ayında geçirmiştim sadece parol içmiştim en iyi gelen oo başkada elden bişi gelmiyor bol bol dinlenin uyuyun zaten aşırı halsizlik yapıor bu yani kekikde için birde👍🏻

Eklem ağrısı oluyor bende gecen yıl kasım ayında geçirmiştim sadece parol içmiştim en iyi gelen oo başkada elden bişi gelmiyor bol bol dinlenin uyuyun zaten aşırı halsizlik yapıor bu yani kekikde için bir
Beni hiç arayan olmadı aile hekimi falan. Neden kii 😔 herhangi bi ilaç yok yani. Ben kendim parol kullanıyorum sadece

Selam kızlar. Maalesef bende covide yakalandım. Yalnız eklem ağrılarım hiç geçmiyor. Bitki çayları, meyveler ve parol içiyorum sadece. Ben gibi eklem ağrısı yaşayan oldu mu? Nasıl geçti? Nolur yardım edin. Başına gelen varsa bişeyler söylesin ☹️
Ben daha çok ateş titreme ve boğaz ağrısı çektim ama eşim corona olduğunda sizin gibi eklem ağrısı çekti, kişiye göre değişiyor belirtiler, vücutta hangi bölge hassas ise oradan başlıyor ağrılar

Bol vitamin , kekik çayı , udi hindi yagi suya damlat, nane yağı ile de göğsüne , boğazına masaj yap , çok geçmiş olsun

Eklem ağrısı oluyor bende gecen yıl kasım ayında geçirmiştim sadece parol içmiştim en iyi gelen oo başkada elden bişi gelmiyor bol bol dinlenin uyuyun zaten aşırı halsizlik yapıor bu yani kekikde için birde👍🏻
Şuan da var mı hala ağrınız 🙄

Ben daha çok ateş titreme ve boğaz ağrısı çektim ama eşim corona olduğunda sizin gibi eklem ağrısı çekti, kişiye göre değişiyor belirtiler, vücutta hangi bölge hassas ise oradan başlıyor ağrılar
Resmen bitirdi beni bu ağrılar. Yok böyle bişey ☹️

Valla hiç aramadılar ben kendi çabamla bişeyler yapıyorum
Allah allah enteresan aramamaları gerçi şuan nasıl oluyor bilemem sürekli bişiyler değişiyor belki sistem değişmiştir bilemiyorum 🤷‍♀️Filyasyon ekibi geldimi ilaç falan verdimi peki 🤔

Allah allah enteresan aramamaları gerçi şuan nasıl oluyor bilemem sürekli bişiyler değişiyor belki sistem değişmiştir bilemiyorum 🤷‍♀️Filyasyon ekibi geldimi ilaç falan verdimi peki 🤔
Bi tane ilaç getirdiler ama kullanmadım

Benim de karantina suremde çok ağrım olmadi ama 5 gün oldu karantinadan çıkalı 4 gündür göğüs bölgemde bir ağrı var yani böyle sıkıştırıyor gaz sancısı gibi sabah daha az akşam daha çok oluyor.😑

Selam kızlar. Maalesef bende covide yakalandım. Yalnız eklem ağrılarım hiç geçmiyor. Bitki çayları, meyveler ve parol içiyorum sadece. Ben gibi eklem ağrısı yaşayan oldu mu? Nasıl geçti? Nolur yardım edin. Başına gelen varsa bişeyler söylesin
Bol su icmen lazım parol kullandim ben de suda eritmeli vitaminler çok kullandim

Merhaba, geçmiş olsun. Ben de eklem değil de, baldırlarımda çok ağrı oldu. Parol ve ya parasetamol içeren ağrıkesiciler rahatlatıyordu bir kaç saat, sonra yeniden başlıyordu.

Back