Covid geçirenler lütfen bakın

Mavi Mandalina

Binlerce kez elhamdülillah... 🌸🤲🏻🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
573
1.582
63
Selam kızlar. Maalesef bende covide yakalandım. Yalnız eklem ağrılarım hiç geçmiyor. Bitki çayları, meyveler ve parol içiyorum sadece. Ben gibi eklem ağrısı yaşayan oldu mu? Nasıl geçti? Nolur yardım edin. Başına gelen varsa bişeyler söylesin

Bende eklem ağrısı çok çok az oldu. Ablamda baya olmuştu. Parol rahatlatmıştı onu. Kaçıncı gündesiniz?

öncelikle çok geçmiş olsun bende de eklem ağrısı çok fazla oldu sanki kemiklerimi vücudumdan çekip alıyorlardı parol hiç fayda etmedi. en son dayanamayacak boyuta geldiğinde ambulans çağırdık hastaneye götürdüler müşahede altına aldılar serum verdiler o rahatlattı. eve geldikten sonra o kadar aşırı olmadı ama ara ara vurdu ve işin kötü tarafı negatife döndükten sonra da bir kaç ay ağrılar ara ara devam etti. bol bol şifa diliyorum size bence vitamin ve meyve çok önemli eksik etmeyin.

Bende eklem ağrısı çok çok az oldu. Ablamda baya olmuştu. Parol rahatlatmıştı onu. Kaçıncı gündesiniz?
4. Gün bugün. Ama öncesinde 2-3 çekmiştim ağrıyı. Covid olduğumu bilmiyordum o zamanlar. Yani yaklaşık 1 haftadır çekiyorum. Çok ağrıyor ya. Parolle geçti mi tamamen. Ne kadar sürede geçti canım

Çok teşekkür ederim ekstra eczaneden vitamin ilacı almalı mıyım peki

Hayır tamamen geçmedi ablamda uzun sürdü biraz ama parol hafifletiyordu.

merhaba benim aylarca geçmemişti. sonra geçti.
d vitamini eksikliğine bir baktırın bence.

Çok teşekkür ederim ekstra eczaneden vitamin ilacı almalı mıyım peki
biz ekstra vitamin almıştık kendimiz. onun haricinde pozitif çıktığımızda aile hekimimiz aradı neyimiz olduğunu neremiz ağrıdığını sordu telefonda muayene gibi ona göre ilaç yazdı bize reçeteyi gönderdi yazdığı ilaçlar içerisinde d vitamini, çinko, kan sulandırıcı vardı bunlarla birlikte kendimiz ekstra vitamin aldık bol ıhlamur meyve ve bitki çayı içmeye çalıştık. umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Beni hiç arayan olmadı aile hekimi falan. Neden kii herhangi bi ilaç yok yani. Ben kendim parol kullanıyorum sadece

Beni hiç arayan olmadı aile hekimi falan. Neden kii herhangi bi ilaç yok yani. Ben kendim parol kullanıyorum sadece
bazı kişileri aramışlar bazı tanıdıklarımız da hiç aramadılar diyor neye göre aranıyor inanın bende bilmiyorum. covid ilaçlarını verdiler mi peki size ?

bazı kişileri aramışlar bazı tanıdıklarımız da hiç aramadılar diyor neye göre aranıyor inanın bende bilmiyorum. covid ilaçlarını verdiler mi peki size ?
Beni de hiç arayan soran olmadı valla. Bi tane ilaç getirdiler. Onu da cesaret edip kullanmadım. 16 tane ilaç 1 günde

Beni de hiç arayan soran olmadı valla. Bi tane ilaç getirdiler. Onu da cesaret edip kullanmadım. 16 tane ilaç 1 günde
ilk iki gün herhalde yanlış hatırlamıyorsam 8 sabah 8 akşam toplam 16 olması gerekiyordu sonra adedi düşüyordu biz kullandık o ilaçları ama farklı görüşler var kimi kullanıyor kimi kullanmıyor bu konuda bişe diyemem.

Aynen o şekilde içiliyor ama kullanan kişilere sordum yatak döşek düşürüyor dediler. O yüzden cesaret edemedim. Parol rahatlatıyor ama geçici tabi

Aynen o şekilde içiliyor ama kullanan kişilere sordum yatak döşek düşürüyor dediler. O yüzden cesaret edemedim. Parol rahatlatıyor ama geçici tabi
valla bizde yatak döşek düştük ama ilaçtan mı bilemiyorum :) ilacı kullanmaya başlamadan da çok kötü olmuştuk ağrılarımız artmıştı hatta ilacın içeriği be bilmediğimiz halde bir umut gözüyle bakarak ilaç gelse de içmeye başlasak dedik. ama dediğim gibi biz içtik ancak içeriği nedir iyi mi gelir kötü mü gelir bilmiyorum bu konuda ne desem yalan olur.

hatta benim ilk kutu bitti ilaç durumum düzelmeyince nefes darlığım oldu hastanede hava falan verdiler tahlil yaptılar iyileşmediğim için ikinci kutuyu verdiler iki kutu içtim bitirdim o ilaçlardan millet birine dayanamıyor iki kutu bitirmek gerçekten zor oldu

Allah tekrarını yaşatmasın canım çok geçmiş olsun

Kullananlar kullanmadan önce daha iiyiydm dediler ondan canım. Bilmiyorum ya herkese farklı etki ediyor demek ki. Allah bian önce kurtarsın hepimizi

Kullananlar kullanmadan önce daha iiyiydm dediler ondan canım. Bilmiyorum ya herkese farklı etki ediyor demek ki. Allah bian önce kurtarsın hepimizi
valla doğru herkeste farklı etki edebilir belki bana da kötü gelmiştir ama bilemiyorum işte ilaçtan mı kötü oldum yoksa virüs mü iyice kötü etti ilacın içeriğini bilmediğim için yorum yapamıyorum. sürekli sıvı tüket ama bize aile hekimi arayınca öyle demişti biz eşimle sıcak suya limon sıkıp çok içtik hem midemizi rahatlattı hem de limondan vitamin diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…