- 25 Temmuz 2022
- 965
- 2.375
Merhaba.geçen perşembe rutin kontrol için doktora gittim, en son 5. Haftamda gitmiştim doktor keseyi görmüştü ve beta değerim 5300 dü. Bayramdan sonra kontrole gelmemi söyledi o süre zarfında bende başka doktor baktım. Bayram haftası çok ağır grip oldum. Boğaz ağrısı,burun akıntısı, eklem ağrıları hafif ateş derken hamilelikten bağışıklığım düştüğü için olduğunu zannettim nasılsa bayramdan sonra doktora gidicem diye gitmedim. Bayramdan sonra geçen perşembe kalp atışını duyma umuduyla doktora gittim, ama kalbi 8. Haftada durmuştu, tamda hasta olduğum dönemde. Bu gebeliği planlayarak olmadığım için sürpriz olduğu için folik asit ya da vitamin kullanmamıştım, doktoruma bundan dolayımı olduğunu sordum, oda bana hastalık geçiirp geçirmediğimi sordu. Bende anlattım ve covid olmuşsun başka neden arama dedi, ne zaman covid böle artsa bebekler ölür, bu hafta 3.-4. Bebek bu dedi. Yinede covid harici pıhtılaşma sorunum varmı acaba diye kan testi yaptırdı, sonucum iyi çıktı, yani covid harici pıhtılaşma sorunum yokmuş. Pazartesi günü kontrole gidicem, kürtaj sonrası herşey yolundamı diye bakmak için. Gittiğimde ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabilirim diye sormak istiyorum, aslında yine aynı şey olur kalbini duymazsam diye çok korkuyorum ama kendimi bu korkuya teslim etmek istemiyorum, henüz 28 yaşımdayım ve 1 senelik evliyim. Allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi, tek tesellim demekki hamile kalabiliyorum oldu.. covidden benim gibi böyle bi durum yaşayam var mı? Patoloji sonucu hemüz çıkmamış. Bunun covidden değilde bşka bir nedenden olcak olması birwz korkutuyor beni