Gına geldi yeminle iki nefes alayım kafam dağılsın diye kk ya giriyorum burda da bu illet önlem aldık evde miyiz evdeyiz işte bundan sonra Allah a emanetiz napalım
Mecbur dışarı çıkmak zorundayım keşke evde kalma şansım olsa. İş yerleri hala tatil vermedi. Özellikle fabrikalarda çalışan insanlar yüzlerce kişi çalışıyorlar pis yerlerde o insanlara tatil verilmesi lazım. Evlerde kalmamız lazım ama hayat şartları imkan vermiyor
en yakınların bu hastalığı bikaç ay önce atlattı hatta doktor eşime influenza testi yaptı ve sonuc negatif çıktı. doktorun suratını hatırlıyorum şaşırıp grip semptomları var ama değilsin demişti. uzun süre geçmeyen öksürükler çabası.. virüs bizimle aslında birkaçaydır! kızlar şakası yok önlem alın gerekirse rapor alın ama dışarı çıkmayın..
en yakınların bu hastalığı bikaç ay önce atlattı hatta doktor eşime influenza testi yaptı ve sonuc negatif çıktı. doktorun suratını hatırlıyorum şaşırıp grip semptomları var ama değilsin demişti. uzun süre geçmeyen öksürükler çabası.. virüs bizimle aslında birkaçaydır! kızlar şakası yok önlem alın gerekirse rapor alın ama dışarı çıkmayın..
Aynen oyle çok doğru söylüyorsun bir kaç aydır vardı zaten yeni yeni ortaya cikartiolar bence.olabildigince kalabalik ortamlardan uzak durmalıyız çok gerekmedikce dışarı cikmamaliyiz 2020 hic iyi gelmedi valla bakalım daha neler göreceğiz inşallah bi an önce atlatırız bu durumu