merhabayaptordınız mı acaba nasılsınız memnun musunuzdr.um Guray Yesiladali Academic hospital da gerceklestirecek ameliyati
merhabaHanımlar merhaba,
Yıllardır istediğim meme büyütme ameliyatını artık yaptırmak istiyorum. Temkinli biriyim, önce sağlık.
Normalleşme sürecinde ameliyat olanlar var mı? Süreçte ne gibi farklılıklar var? Covid ile ilgili olarak ayrıca bir onam formu alıyor mu hastaneler? Anestezi esnasında bulaş riski olduğunu okudum (Uzmanlar salgın sürecinde elektif ameliyatların yapılmasına dair kaygılı). Haber mayıs ayından, ama yine de...
Yıllarca bu memelerleydim. Evet çok istiyorum yaptırmak. Ama aldığım riski değerlendiremiyorum? Riskli mi?
Görüşlerinizi, tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum. Pandemide bu operasyonu istediğim için bile kendime kızmaya başladım.
merhaba ameliyat oldunuz mu nasilsinizMerhaba ben 25 agustosa aldım meme buyutme ameliyat tarihimi suanda vaka sayilari da cok artiyor farkindayim.Ama risk her zaman var.22 sinde covid testi yapilacak diger testlerle beraber o 3 gun surecinde de kendini korumaya calisacaksin dedi doktorum ve ameliyat sonrasi 1 haftada..Baktiginda ameliyat olmayip , corona olup ölen de var.Bu arada corona riski dolayisiyla yatis vermiyorlar hastanede extra bi durum olmadigi surece bana ayni gun taburcu bilgisi verildi.Bakalım 25 agustosta olucam insallah bi aksilik cikmazsa durumu paylasirim
merhaba arkadaşlar ben 11 eylülde oldum ameliyatımı .birgün öncesinden tahlil yaptılar kovid için bişey çıkmayınca ertesi gün ameliyat oldum..hastanede de temiz bir şekilde çıktım.bu sırada oğlum ankarada idi orda vakalar çok fazla biliyorsunuz. ertesi gün hastaneden çıktım ben eve geliyorum oğlumda ankaradan yola çıktı geliyor.daha önceden kendinden şüphelendiği için gelmeden test yaptırmış yolda aradılar pozitif diye.oğlum gelince hemenn eve gitti karantina süreci başladı bende ablama gittim 10 gün orda kaldım.ameliyatlı olduğum için kaldıramam bana bulaşmasın diye inanın oğlumun yanına hiç gitmedim. bu arada ablamın katının üstünde abim oturuyor tabi hastayım diye yengem yemek yapıp getiriyor bana sürekli iletişim halindeyiz .bir hafta sonrada onlarda korona çıktı.[ben kaçtıkça kovalıyor) ama yine şükür bana bulaşmadı.yani arkadaşlar olacaksa oluyor.hastanede hiçbir şey olmadı ama yakınıma kadar geldi.olabilirdidemerhaba
bende mart ayinda iptal ettim ameliyatimi ve beklesim biteek mi diye ama bitmiyor. su an tekrarfan istiyorum her seyi ayarlamak uzereyim.
iki küçük cocugum var oblara bakmasi icin bi bayan ayarlicam ve olucam. ailem sehir disinda onlar gelemiuorlar ve onlarida riske atmak istemiyorum ameliyat esnasinda bis ey bulasirsa diye.
bazen düşünüyorum sizim gibi deger mi bu kadar riske sadece istedigim icin. en yakin arkadasim annem her gun bana olabilecek olumsuzluklardan bahsediyorlar biraz daha bekle seneye yaptirisin diyorlar ama cok istiyorum.
yani bu kadar risk cok istiyoruma deger mi hala karar vermis degilim bu surecte.
Merhaba, ben de Guray beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Nasıl memnun kaldınız mı? Göğüsleriniz nasıl oldu?dr.um Guray Yesiladali Academic hospital da gerceklestirecek ameliyati
Ben 2019’da oldum kendisine ama memnun kalmadimMerhaba, ben de Guray beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Nasıl memnun kaldınız mı? Göğüsleriniz nasıl oldu?
Neden memnun kalmadınız?Ben 2019’da oldum kendisine ama memnun kalmadim
Meme büyütme Onur Egemen, Guray Yeşiladalı bu baslıkta anlatmıştım...Neden memnun kalmadınız?
Ben gun aldim ameliyattan bir gun once covid testi yaptiracakmisimHanımlar merhaba,
Yıllardır istediğim meme büyütme ameliyatını artık yaptırmak istiyorum. Temkinli biriyim, önce sağlık.
Normalleşme sürecinde ameliyat olanlar var mı? Süreçte ne gibi farklılıklar var? Covid ile ilgili olarak ayrıca bir onam formu alıyor mu hastaneler? Anestezi esnasında bulaş riski olduğunu okudum (Uzmanlar salgın sürecinde elektif ameliyatların yapılmasına dair kaygılı). Haber mayıs ayından, ama yine de...
Yıllarca bu memelerleydim. Evet çok istiyorum yaptırmak. Ama aldığım riski değerlendiremiyorum? Riskli mi?
Görüşlerinizi, tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum. Pandemide bu operasyonu istediğim için bile kendime kızmaya başladım.
Ben de sizin gibiyim :) Bekleyecegim surecte iyilesme surecini yasarim diye dusunuyorum..Bi de gun aldim sanki bu yasa kadar nasi beklemissem artik beklemeye yerim kalmamis gibi .bi de bi an once olsun bitsin modundayim dusunup video izlemekten once sonra fotolara bakmaktan ruyamda bile ameliyat oluyorummerhaba
bende mart ayinda iptal ettim ameliyatimi ve beklesim biteek mi diye ama bitmiyor. su an tekrarfan istiyorum her seyi ayarlamak uzereyim.
iki küçük cocugum var oblara bakmasi icin bi bayan ayarlicam ve olucam. ailem sehir disinda onlar gelemiuorlar ve onlarida riske atmak istemiyorum ameliyat esnasinda bis ey bulasirsa diye.
bazen düşünüyorum sizim gibi deger mi bu kadar riske sadece istedigim icin. en yakin arkadasim annem her gun bana olabilecek olumsuzluklardan bahsediyorlar biraz daha bekle seneye yaptirisin diyorlar ama cok istiyorum.
yani bu kadar risk cok istiyoruma deger mi hala karar vermis degilim bu surecte.