- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
Arkadaslar saglik calisanlari ya da bilgisi olan var mi?ölüm sayilari azaldi gibi mutasyona mi ugradi virus cok merak ediyorum bilen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik bakanligi verilerindenÖlüm sayısının azaldığı kanısına nerden vardınız ki?
doktor arkadaşlarımdan (ki bunlar sadece benim çevremdekiler) duyduklarım hiç o verilerdeki kadar toz pembe değil malesef.bu virüs hakkında kesin datalar çıkarmak için yeterli bilgisi yok kimsenin.Saglik bakanligi verilerinden
Ölumler hala fazla mi peki onu da soylersenizdoktor arkadaşlarımdan (ki bunlar sadece benim çevremdekiler) duyduklarım hiç o verilerdeki kadar toz pembe değil malesef.bu virüs hakkında kesin datalar çıkarmak için yeterli bilgisi yok kimsenin.
Tesekkur ederimKardeşim doktor, gözlemlediği kadarıyla bulaşıcılığın arttığını ve kronik hastalığa sahip kişilerde artık daha ağır seyrettiğini söylüyor.
Buna inanacak kadar naif misinizSaglik bakanligi verilerinden
Salak misiniz demek istediniz sanirim.su naif kelimesini salak yerine kullanmayin gozunuzu seveyim.guzel kelimedir naiflik...Buna inanacak kadar naif misiniz
Salak degil de saf gibi diyelimSalak misiniz demek istediniz sanirim.su naif kelimesini salak yerine kullanmayin gozunuzu seveyim.guzel kelimedir naiflik...
Neyse salak degilim sagda solda ölen vaka duymuyorum artik merak ettim sadece.mutasyon mu gecirdi diye
PekiSalak degil de saf gibi diyelim
fazla :/ açıkçası ben o kadar söyledikleri testi kime yaptıklarını da anlamadım.burda bdv'de bile en az 10 kere okuduk test yapmıyolar bizimle kimse ilgilenmiyo bile diye.O açıklananlara inanmak bence Polyannacılıktan başka bir şey değilÖlumler hala fazla mi peki onu da soylerseniz
Test yapiliyo o netfazla :/ açıkçası ben o kadar söyledikleri testi kime yaptıklarını da anlamadım.burda bdv'de bile en az 10 kere okuduk test yapmıyolar bizimle kimse ilgilenmiyo bile diye.O açıklananlara inanmak bence Polyannacılıktan başka bir şey değil
YuhCovid nedeniyle ölen birinin ölüm belgesinde ölüm nedeni kalp krizi yazıyor ama gene de siz bilirsiniz.
Herkese yapılmıyor maalesef temaslı olupta belirtin olursa gel 14gün eden Çıkma deniliyorTest yapiliyo o net
ben gerçekten kime naptığını anlamadım.babamın arkadaşının oğlu (25-26 yaşlarında) , sağlık sorunu yok, kronik hastalığı yok hatta yüzmeye falan gider üniversitedeyken okul takımındaydı.Öldü çocukKanser hastası akrabam ve tansiyon hastası annesi şuan evde atlattılar aman aman birşey yapmadı etkisi eskisi gibi değil gibi görünüyor ama tabi bu illet kime ne yapar bilinmez.