Covid-19 la mücadele ettiğimiz günlerde,dış gebelik nedeniyle takibi devam eden metotreksat iğne olanlar..?

NurrK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
162
53
Merhaba dış gebelik nedeniyle iki doz metotreksat iğne tedavisi gördüm takibim hala devam etmekte,değerim 140lara kadar düştü ama bu salgın nedeniyle artık hastaneye gidemeyecegim doktorum kendi iyiliğin için hızlı bir şekilde girip çıkabileceğin corona vakası olmayan bi yere gidip kan tahlilini yaptır dedi yaşadığım yerde klinikler kapalı hasta almıyorlar, özel bir hastaneye gidiyordum orası pandemi hastanesi oldu 10 gün sonra sağlık ocagına gidip kan verecegim 100ün altına indiyse güzel sonuç aldık demektir dedi doktorum ve malesef hastaneye acilden girmeyi riskli bulduğum için ultrason muayenesi yaptıramayacağım ancak ağrın olursa rahatsız olursan buraya gel dedi doktorum neyse tedavimin böyle günlere uzaması beni üzdüğü gibi aldığım iki doz metotreksat iğne bağışıklığı düşürdüğü için üzüntüm daha da katlanıyor😞Bu iğneyi olanlar bağışıklık konusunda ne düşünüyorsunuz,bu iğne bizi ne derece etkilemiştir benimle ortak derdi olanlar yazarsanız sevinirim,birbirimize yardımcı olalım.

Merhaba dış gebelik nedeniyle iki doz metotreksat iğne tedavisi gördüm takibim hala devam etmekte,değerim 140lara kadar düştü ama bu salgın nedeniyle artık hastaneye gidemeyecegim doktorum kendi iyiliğin için hızlı bir şekilde girip çıkabileceğin corona vakası olmayan bi yere gidip kan tahlilini yaptır dedi yaşadığım yerde klinikler kapalı hasta almıyorlar, özel bir hastaneye gidiyordum orası pandemi hastanesi oldu 10 gün sonra sağlık ocagına gidip kan verecegim 100ün altına indiyse güzel sonuç aldık demektir dedi doktorum ve malesef hastaneye acilden girmeyi riskli bulduğum için ultrason muayenesi yaptıramayacağım ancak ağrın olursa rahatsız olursan buraya gel dedi doktorum neyse tedavimin böyle günlere uzaması beni üzdüğü gibi aldığım iki doz metotreksat iğne bağışıklığı düşürdüğü için üzüntüm daha da katlanıyor😞Bu iğneyi olanlar bağışıklık konusunda ne düşünüyorsunuz,bu iğne bizi ne derece etkilemiştir benimle ortak derdi olanlar yazarsanız sevinirim,birbirimize yardımcı olalım.
Allah yrd olsun oncelikle..

bende dis gebelikten ameliyat oldum
Degerim 40.000 oldugu icin igne dusurmez alcaz dediler..
hastaneden gectigimiz cuma ciktim korona patladi..
gidip beta verdim 1 hafta sonra bidaga vericem ins sifirlanir..

Senin degerin kacti? İns duser kafana takma agrin sizin yoksa..

Hangi sehirdesiniz?

Allah yrd olsun oncelikle..

bende dis gebelikten ameliyat oldum
Degerim 40.000 oldugu icin igne dusurmez alcaz dediler..
hastaneden gectigimiz cuma ciktim korona patladi..
gidip beta verdim 1 hafta sonra bidaga vericem ins sifirlanir..

Senin degerin kacti? İns duser kafana takma agrin sizin yoksa..
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun ve dilerim bir daha yaşamazsınız.Bugün tam bir ay geçti ilk iğnemin yapılmasının üzerinden,ilk iğneden sonra 15.günümde 2.doz yapıldı değerlerim düşüyordu aslında ama hızlanması için riske atmayıp yapmak istedi doktorum 2078 gibi bir değerle başladım 2.doz ise 1500 iken yapıldı Perşembe günü en son kan verdim 140 çıktı değerim şimdi muhtelemen 100ün altına düşmüştür 10gün sonra baktırabilirsin dedi doktorum ama dediğim gibi hastaneye riskli vakalar geldiği için gitmeyecem sağlık ocağında baktırabilirim bildiğimiz doktorlar muayenelerini kapatıyor yeni hasta almıyor diye duyuyorum henüz bir arama da yapmadım önümde bir hafta daha var diğer bir seçenek ise kan sonucumu öğrenip doktorumla telefonda görüşmek tabi her şey yolunda giderse aksilik yaşarsan ancak o zaman gel dedi doktorum.

X