Covid 19-karantina ve bu donemde diş ağrısı

Filyasyon ekibinden sizi günlük aramıyorlar mı, onlardan yardım isteyebilirsiniz.
Eşim filyasyon ekibinde her gün listesini arayıp durumlarını soruyor bir şeye ihtiyacınız var mı diyor, iki gün önce listeden biri eşimi aradı, babası kalp krizi geçirmiş kadın da karantinada, nasıl gidebilirim diye fikir sormuştu.
Siz de böyle bir fikir veya yardım talep edebilirsiniz
Geçmiş olsun

kaç yasında kiziniz?

Cnm çocuk kaç yaşında ben çocukların dişine ağrı kesici kırıp koyuyorum parol kediyi yarım koyuyorum ancak kesiyor

Bizi hiç arayan soran yok

Calpol yerine dolven verirseniz etkisi daha iyi olur, iltihaplı diş ağrılarında calpol etki etmez, gargara olarak da eczaneden andorex gargara veya majezik gargara alın.
Mesajlara cevap yaziyordum toplu alıntı yapmayi bilmedigim için ayrı ayrı yazdım. Hekimle görüştük agunent antibiyotikle dolven verdi. Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için gargara vermemis yine de alayim mi bu ilaçlar yeterli mi

Ozel dis doktorunuz var mi? Belki fotograf ile de ilac yazabilir.
Koronanin ilk zamanlarinda oglum mantar olmustu, fotosunu gondermistim doktora, ilac yazdi o sekilde tedavisi oldu.

Rica ederim alsanız tabi daha iyi olur antiseptik etki gösterecek geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…