- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Evet karafilinin yağını denedik evde karanfil yağı yok diye. Suan akt ara gidemiyoruz.Karanfilin kendisini denediniz sanırım benim de aklıma ilk karanfil yağı geldi onu denemediyseniz onu öneririm uyuşturma etkisi var
ağrı kesici şurup verme imkanınız var mı ilaçsız zor geçer bu illet bi doktoruna sorsanız
[/QUOTE
Ağrı kesici surup veriyorum ama çocuk hala da düşün ağrıyor diye agliyor
Ağrı kesici sürüp verdim ama hala da disim ağrıyor diye agliyorağrı kesici şurup verme imkanınız var mı ilaçsız zor geçer bu illet bi doktoruna sorsanız
apse falan mı oldu ki şişlik var mıAğrı kesici sürüp verdim ama hala da disim ağrıyor diye agliyor
Evet sislikde var. Antibiyotik lazım değil miapse falan mı oldu ki şişlik var mı
apse falan mı oldu ki şişlik var mı
Getir diye bir reklam var tam bilmiyorum hiç araştırmadım da bi ihtiyacınız olunca getiriyorlar sanırımEvet karafilinin yağını denedik evde karanfil yağı yok diye. Suan akt ara gidemiyoruz.
Arastirayim. Ben onu istanbul ankara izmir gibi birkaç ilde uygulanıyor diye biliyorum.Getir diye bir reklam var tam bilmiyorum hiç araştırmadım da bi ihtiyacınız olunca getiriyorlar sanırım
o zaman antibiyotiksiz geçmez o yetişkinlere antibiyotik veriyolar ama çocuklarda nasıl bi tedavi oluyor hiç bilmiyorum doktorun önereceği bi ilaç olursa polislerden isteyebilirsiniz alıp getirirler iyice yayılmadan iltihap bence bi doktoru arayın en kötü aile hekiminizi arayın o da yönlendirirYani dış etinin üstünde gözle görülür bir apse yok ama o taraftaki yanağı sis bu bariz belli.
Çok teşekkür ederim. Bugün arayıp sorayım. Inşallah tez zamanda iyileşir. Çocuk çok çekti bu dişlerinden. Hayirlisiyla bunlar düşse de yenileri çıksa artık.o zaman antibiyotiksiz geçmez o yetişkinlere antibiyotik veriyolar ama çocuklarda nasıl bi tedavi oluyor hiç bilmiyorum doktorun önereceği bi ilaç olursa polislerden isteyebilirsiniz alıp getirirler iyice yayılmadan iltihap bence bi doktoru arayın en kötü aile hekiminizi arayın o da yönlendirir
Evet her şehirde yok ama onlar da çok belli başlı ürünler satar zaten. Aktarda satılan şeyleri bulundurmazlar. Ancak online aktarlardan sipariş verirsiniz ama getirmeleri birkaç günü bulur.Arastirayim. Ben onu istanbul ankara izmir gibi birkaç ilde uygulanıyor diye biliyorum.
Aynen. O yüzden başka bir çare bulmak lazım.Evet her şehirde yok ama onlar da çok belli başlı ürünler satar zaten. Aktarda satılan şeyleri bulundurmazlar. Ancak online aktarlardan sipariş verirsiniz ama getirmeleri birkaç günü bulur.