- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
bilginiz için teşekkür ederimbenim düşük tehlikem olduğu için biz uzun zamandır sevişemiyoruz zaten adam alıştı.
korona oldu geçen ay ilk beş gün dediğiniz gibi hali yoktu ama sonrasında düzelmiş öyle dedi kendini biraz toparlayınca yapsın mutlaka.
en kısa sürede atlatıp bebeğinize kavuşursunuz inşallah. ama en önemlisi stres yapmayın ne olur. stres de çok etkilibilginiz için teşekkür ederim
aaaa stres benim için vazgeçilmez birşey lütfen :)en kısa sürede atlatıp bebeğinize kavuşursunuz inşallah. ama en önemlisi stres yapmayın ne olur. stres de çok etkili
5. Günden sonrası toparlar heralde covid olan herkeste öule duydum canım bizde de öyle oldu. Toparlayınca sen Öner tekrardan o durumu. Geçmiş olsun tekrar.bizim şuan 5. günümüz eşim de sadece tat ve koku yok
çok teşekkür ederim sizlere de geçmiş olsun5. Günden sonrası toparlar heralde covid olan herkeste öule duydum canım bizde de öyle oldu. Toparlayınca sen Öner tekrardan o durumu. Geçmiş olsun tekrar.
ben stres yapa yapa iki yıl hamile kalamadım. korona başladığında ara verdik korktuk bu dönemde bebek olmaz dünyanın ne olacağı belli değil diye. o dönem tuttu düşün kendi kendineaaaa stres benim için vazgeçilmez birşey lütfen :)
öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere :) haklısınız stres çok kötü hastalıkların asıl başı bakalım dua edin bizlerede :)ben stres yapa yapa iki yıl hamile kalamadım. korona başladığında ara verdik korktuk bu dönemde bebek olmaz dünyanın ne olacağı belli değil diye. o dönem tuttu düşün kendi kendine
amin. Allah isteyen herkese versin. eşinize bol bol kekik suyu kaynatın iltihapa ve koronaya iyi geliyor. keçiboynuzu özü de yesin bir yandan.öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere :) haklısınız stres çok kötü hastalıkların asıl başı bakalım dua edin bizlerede :)
evet kekiği kaynatıp süzün için limon da ekleyin.İdrar yoku enfeksiyon yada mantarada iyi gelir mi kekik
Merhaba eşiniz favicovir mi kullandı bir yan etkisi oldu mu benimde eşim kullanıyor şuan çok korkuyorumO yüzden ilacı kullandı eşim doktor arkadaşlar kesinlikle kullanmak zorundasın dediler tabi onlara da biz bebek düşünüyorduk diyemediğimiz için.. ama ilaç dışında kullansa da kullanmasa da covid olduktan sonra bişe değişmiyor sırf bunun yüzünden kaç gündür ağladım ben. Çocuk istiyorduk uğraşıyorduk sürekli zaten üstüne bu hastalık üstüne bunu duyunca sinir boşalması yaşadım.. bende negatifim herşeyimizi ayırdık. Dikkat edelim bari bize bulaşmasın da spermler için de bol takviye yaparız inş düzelir yani sağlık olsun diyeceğiz canım yapacak bişe yok
Merhaba canım mesela benim eşim kullanmadı kullanmak istemedi bu hafta ben covid oldum ve kullanmak zorunda kaldım çok ağır geçirdim çünkü bizlere yan etkisi olabilir mi bende ondan korkuyorumMerhaba eşiniz favicovir mi kullandı bir yan etkisi oldu mu benimde eşim kullanıyor şuan çok korkuyorum
Merhaba biz ilk 8 taneyi içtik midemizi mahvetti bıraktık daha içmedikMerhaba canım mesela benim eşim kullanmadı kullanmak istemedi bu hafta ben covid oldum ve kullanmak zorunda kaldım çok ağır geçirdim çünkü bizlere yan etkisi olabilir mi bende ondan korkuyorum
Malesef yan etkisi oldu.. daha sonrasında üroloji gitmenizi tavsiye ederim.Merhaba eşiniz favicovir mi kullandı bir yan etkisi oldu mu benimde eşim kullanıyor şuan çok korkuyorum
Merhaba biz tamamını kullanmadık sadece 8 taneMalesef yan etkisi oldu.. daha sonrasında üroloji gitmenizi tavsiye ederim.
O kadar bilmiyorum canım ama kullanmamakta çok iyi etmişsiniz geçmiş olsunMerhaba biz tamamını kullanmadık sadece 8 tane
Yinede bişey olur mu acava bilmiyorum ki 8 tane içtik bizi mahvedince bıraktık şuan propolis içiyoruzMerhaba biz tamamını kullanmadık sadece 8 tane
Sizin eşinizde normalde de bişey var mıydı ne kadardır gebelik planlıyorsunuzO kadar bilmiyorum canım ama kullanmamakta çok iyi etmişsiniz geçmiş olsun
Ben suanda gebeyim çok yeni ama 6 ay sonra oldu 3 ay ilaç ted görüldüSizin eşinizde normalde de bişey var mıydı ne kadardır gebelik planlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?