• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık covid 19 geçiren eşim için soruyorum kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben stres yapa yapa iki yıl hamile kalamadım. korona başladığında ara verdik korktuk bu dönemde bebek olmaz dünyanın ne olacağı belli değil diye. o dönem tuttu düşün kendi kendine 😂
öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere :) haklısınız stres çok kötü hastalıkların asıl başı bakalım dua edin bizlerede :)

öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere :) haklısınız stres çok kötü hastalıkların asıl başı bakalım dua edin bizlerede :)
amin. Allah isteyen herkese versin. eşinize bol bol kekik suyu kaynatın iltihapa ve koronaya iyi geliyor. keçiboynuzu özü de yesin bir yandan.

O yüzden ilacı kullandı eşim doktor arkadaşlar kesinlikle kullanmak zorundasın dediler tabi onlara da biz bebek düşünüyorduk diyemediğimiz için.. ama ilaç dışında kullansa da kullanmasa da covid olduktan sonra bişe değişmiyor sırf bunun yüzünden kaç gündür ağladım ben. Çocuk istiyorduk uğraşıyorduk sürekli zaten üstüne bu hastalık üstüne bunu duyunca sinir boşalması yaşadım.. bende negatifim herşeyimizi ayırdık. Dikkat edelim bari bize bulaşmasın da spermler için de bol takviye yaparız inş düzelir yani sağlık olsun diyeceğiz canım yapacak bişe yok
Merhaba eşiniz favicovir mi kullandı bir yan etkisi oldu mu benimde eşim kullanıyor şuan çok korkuyorum

Merhaba eşiniz favicovir mi kullandı bir yan etkisi oldu mu benimde eşim kullanıyor şuan çok korkuyorum
Merhaba canım mesela benim eşim kullanmadı kullanmak istemedi bu hafta ben covid oldum ve kullanmak zorunda kaldım çok ağır geçirdim çünkü bizlere yan etkisi olabilir mi bende ondan korkuyorum

Merhaba geçmiş olsun bende 2 ay önce geçirdim ilaçlaları kullandım çocuk düşünüyorduk bizde yeni yeni denemeye başladık ama en az 1 sene bekleyin diyorlar☹️

Merhaba canım mesela benim eşim kullanmadı kullanmak istemedi bu hafta ben covid oldum ve kullanmak zorunda kaldım çok ağır geçirdim çünkü bizlere yan etkisi olabilir mi bende ondan korkuyorum
Merhaba biz ilk 8 taneyi içtik midemizi mahvetti bıraktık daha içmedik

Back