Gebeliğe Hazırlık covid 19 geçiren eşim için soruyorum kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.554
787
73
29
merhaba arkadaşlar
şöyle bir duyum aldım eşim covid 19 pozitif ama bu süreçte spermlerin hasarlanacağı hakkında bir bilgi aldım bu şekil duyan var mı yada benzer haberler sperm kalitesini oldukça düşürüyormuş biz bu ay denemek istiyorduk 5 gün önce pozitif olduğunu öğrendik acaba ne kadar doğrudur bilen arkadaşlar yazabilir mi?
teşekkürler şimdiden

Merhaba canım bende aynı dertten muzdaribim bazı covid geçiren insanlar paylaştı durumu evli insanlar onlara da doktor demiş bende kendi doktoruma söyleyeceğim eşim ile karantinadayız suan da nasıl ilerleriz bilmiyorum.. ilaç kullandı mı eşin 5 gün süren ağır bi ilaç varya onu da okursan zaten ilacın yan etkisinde de spermlere dağıldığı yazıyor. Bol bol su ver eşine bol bol idrar ile atmasını sağla limonlu su ver

Hiç öyle bişey duymadım
Ama covidden dolayı bünye zayıflaşıyor haliyle eski yetkinlik ve performans beklenemez spermler konusunda

eşim o verilen ilaçları hiç kullanmadı kullanmak istemedi çünkü tanıdığı biri aynı haftan kullandıktan sonra yan etki göstermiş istemedi ben sadece bitkisel kürler ve C vitamini oldukça çok veriyorum günde nerdeyse 2 litre su içiyor propolisler mi desem neler neler bizim daha 10 günümüzvar bilmiyorum tam bebek denemek için başlıcaktık aksilik ya bu çıktı

ben pozitif döneminde yakınlaşmanızı çok da doğru bulmuyorum. siz de pozitif misiniz?
eğer değilseniz direkt geçecek, siz de pozitifseniz bence bu ay denemeyin negatifi görene kadar.

Bizde yan etki olmadı doktor arkadaşlar illa kullanmasını istedi başladı ve bitirdi gayet iyi simdi ama karantina bitmedi daha. Geçmiş olsun size de aynı aksilik bize de oldu iste üst üste bide ben çatlatma iğnesi vurulmuştum :) 2 ilişki oldu ama tuttu mu bilmem. Doktorla konuşacağım bunu ne diyecek bilmiyorum. Arkadaşın doktoru önermiyorum demiş hasarlı olabilir demiş illa kanıtlanmış bişe olarak dememiş de hasarlı olduğunu düşünüyoruz demiş covid geçiren kişilerde vücudunda değişiklikler olduğu için biraz dinlenin uzak kalın demiş o doktoru onlarda bırakmıştı istiyorlardı

ben pozitif döneminde yakınlaşmanızı çok da doğru bulmuyorum. siz de pozitif misiniz?
eğer değilseniz direkt geçecek, siz de pozitifseniz bence bu ay denemeyin negatifi görene kadar.
yakınlaşmak ne kelime odalarımız ayrı aynı soluğu bile almıyoruz ben negatifim o yüzden ayırmak durumunda kaldık

favicovir adı eşime verilen ilaç..
ya eşim pozitif olmadan önce duymuştum ama kullansa da kullanmasa da ilaç her türlü pozitif olduğu için hasar görüyormuş spermler korkmaya başladım açıkcası

he ben karantinada deniyorsunuz sandım. karantinası bitip iyileşince deneyin bence ya. ya da bir adet bekleyin garanti olsun.
4 aralık da bekliyorum adetimi bakalım 1 aralık da da karantinamız bitiyor zaten rahat aralığın ikinci haftasına gelicez gibi gözüküyor canım

favicovir adı eşime verilen ilaç..
ya eşim pozitif olmadan önce duymuştum ama kullansa da kullanmasa da ilaç her türlü pozitif olduğu için hasar görüyormuş spermler korkmaya başladım açıkcası
O yüzden ilacı kullandı eşim doktor arkadaşlar kesinlikle kullanmak zorundasın dediler tabi onlara da biz bebek düşünüyorduk diyemediğimiz için.. ama ilaç dışında kullansa da kullanmasa da covid olduktan sonra bişe değişmiyor sırf bunun yüzünden kaç gündür ağladım ben. Çocuk istiyorduk uğraşıyorduk sürekli zaten üstüne bu hastalık üstüne bunu duyunca sinir boşalması yaşadım.. bende negatifim herşeyimizi ayırdık. Dikkat edelim bari bize bulaşmasın da spermler için de bol takviye yaparız inş düzelir yani sağlık olsun diyeceğiz canım yapacak bişe yok

4 aralık da bekliyorum adetimi bakalım 1 aralık da da karantinamız bitiyor zaten rahat aralığın ikinci haftasına gelicez gibi gözüküyor canım
valla açık konuşucam. eşiniz bu süreçte ihtiyacını gidersin. çünkü 10-15 gün cinsel perhiz de iyi değil yetişkin erkek için. erkek ne kadar boşalırsa o kadar sağlıklı olur demişti bir doktor arkadaşım. yani her gün değil de 3-4 günde bir yapmalı bir erkek.

Bunu bende söyledim eşime canım konuyu sen açtın diye söyleyim ama çok halsizlik olduğu için erkek için de zor covidle savaşırken adam nasıl boşalmaya çalışsın affedersin zaten adım atarken yoruluyor adam nefesi kesiliyor :) ben diyince bu cevapları aldım ama 5 günden sonra iyi oluyor biraz daha toparlıyor

açıkçası bende ona teklif ettim ama hali yok ki adamın aklı hiç öyle yerlerde değil yapmaya inanın hali yok

açıkçası bende ona teklif ettim ama hali yok ki adamın aklı hiç öyle yerlerde değil yapmaya inanın hali yok
Aynen aynen haklı olarak yani onlara da hak vermek lazım. Ama ilaçlar bitince bizim ki iyi oldu gibi yani 6. Gün baya enerjikti inş tez zamanda atlatın sizde kaçıncı gün

benim düşük tehlikem olduğu için biz uzun zamandır sevişemiyoruz zaten adam alıştı.
korona oldu geçen ay ilk beş gün dediğiniz gibi hali yoktu ama sonrasında düzelmiş öyle dedi kendini biraz toparlayınca yapsın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…