• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 dan sonra adet olmadım

Ayfat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
62
8
38
31
Merhaba kızlar 15 gün önce covid testim pozitif cıktı. 5 gün covid ilacları kullandm. Adetim 10 gündür falan gecikti. Normalde düzenli adet görüyorum. Bebekte istiyoruz am olmuyor 4 senedir. Bu gecikme ilaclardan olabilr mi?

Merhaba kızlar 15 gün önce covid testim pozitif cıktı. 5 gün covid ilacları kullandm. Adetim 10 gündür falan gecikti. Normalde düzenli adet görüyorum. Bebekte istiyoruz am olmuyor 4 senedir. Bu gecikme ilaclardan olabilr mi?
Evet olur test yaptınız mı peki

O 8 tane içilen ilaçlardan içmişseniz etkilemiştir bence çünkü ağır ilaçlar. Zamanla düzelir

Benimde covid tedavisinden sonra adetim bi değişik oldu az ve kısa sürdü böyle olmamıştı hiç muhtemelen ondan. Kuzenimde adet olmadım demişti covidden sonra oldu mu olmadı mı sormadım geri

Benimde covid tedavisinden sonra adetim bi değişik oldu az ve kısa sürdü böyle olmamıştı hiç muhtemelen ondan. Kuzenimde adet olmadım demişti covidden sonra oldu mu olmadı mı sormadım geri
Acaba oldumu kac gün sonra oldu sorarmısınz. Normalde adetm düzenlidir benim

Gün geçtikçe umudum artıyor adet olmayınca hamile miym acaba diye

Back
X