- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
Ooofffff sana ulaşmak ve iletişim kurmak çok zor sen beni ne zaman çalışırken gördün de hastalarıma sizin için burdayız diye azar çekmeye çalışıp kendime minnet ettirmeye çalışıp asık suratlı olduğumu görüp üstüne bir de burda bunları yazıyosun yaa Artık görmediğin şeyleri uydurup eleştirmeye çalışıyosun aman ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün yahu hastaneye hastalardan gelen hediyeleri, duaları duysan utanırsın bunları yazdığına kaç hastaya tedavi parası için yardım ettim ben bir gün işe gitmesem telefonum susmaz hastalardan ben sana şimdi kendimi mi anlatim ne anlıyosan o uğraşamıcam seninleHe canım he tamam olayı yarışmaya döndürdün daha yedi ceddini anlat bari.Benim eşim senin gibi ona buna biz sizin için şöyleyiz böyleyiz demiyor ki hiç duymadım adam vatanı için yaptığı şeyi dillendirmiyor bir kere bile şikayet etmiyor.Ben sen ve senin gibi üç kuruş için değil sizin için çalışıyoruz gibi had bildirmeye alkış toplamaya çalışanlara kızıyorum.Sana söylediğim şeylerin hiçbiri başka bir sağlık çalışanına gitmiyor.Sadece senin gibi konuşan insanlara cevaplarım.Senin gibi düşünen ve yazan eden hastanede hastalarına sizin için burdayız diye azar çekmeye çalışan kendine minnet ettirmeye çalışan beş karış suratlı insanlara söylüyorum.O kadar.