Çatlaklar Coverderm Çatlakları Kapatıcı Fondötenleri

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
orda kimse yokmu??????:uhm:???bana dün saat 19:00 da cebime tel geldi.siparişinizi kargoya verdik dediler.yarın ya da cuma elimde olucakmış.acaba teslim almalımıyım.Açıp içinden biraz denesem göndersem tekrar anlarlar mı napim söyleyin lüffen bi de geri iade edemezsem gittii 125 tühhsenağlama

kızlar ben true cover aldım hamilelikte çok çatlamıştım benim atlaklarımı kapattı.memnun kaldım yani..sudada çıkmadı ama ben denizde kullanma niyetindeyim tuzlu suda nolur bilemem umarım oralarda rezil olmam:KK70:birde size bi önerim var çatlaklarını kapatamayan bayanlar dansçı çorabı alın hani dikişşiz olanlar varya benim bir arkadaşım mayosunun altına onlardan giyerek denize giriyor hiç belli olmuyor çorap en azından bacağındaki çatlaklar görünmüyor ve pskolojik olarak rahatlıyor..önermesi benden denemesi sizden:))

peki arkadaşlar bu ürün (true cover) bana halen gelemedi.sipariş edeli nerdeyse bir ay oldu.gelince açıp denemeden mi iade etmem gerek?iade edenler parasını alabildi mi?:uhm:

hayır canım zaten iadesini alıyolar tv reklamları öyle diyo enazından olmazsa tüketici haklarına şikayet edersin :eek:mecbır yani canım umarım memnun kalırsında hiç gerek kalmazz çok merak ediyorum yaa nasıl olucaktatlicadiarzu

True Cover ı 1 haftadır kullanıyorum.ben yüzümdeki koyu kahverengi lekeler için aldım.ayrıca yıllarca ne kapatıcılara ve fondötenlere paralar dökmüş biriyim.Şu anda tek korkum true cover ın piyasadan kalkması.çünkü sadece internette var ve popüler, zamanla popüleritesini kaybedip unutulmasından korkuyorum:KK43:çok çok beğendim ilk defa resmen kapanıyor lekelerim.ancak elle değilde fondöten süngeriyle pompalanarak uygulanmalı.herkes çok merak ettiği için uzun ve ayrıntılı yazıyorum.birde bu ürün nasıl bitecek merak ediyorum 5 sene gider herhalde,çok fazla çünkü.budur diyorum mükemmel teşekkürler true cover.

sevindim buna:) güzel haberler gelio son günlerde:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve çatlaklar için yıllardır çok şey denedim çaresi yok sadece bu kremleri denemeyi düşünüyrm bende artık.true cover veya coverdermi bacaklarında deneyip olumlu cevap almış olan varmı?

Arkadaşlar hala bu true coveri kullanan ve nasil olduğunu söyleyebilecek biri yok mu

onu hiç kullanmadm ama bir arkadaşım oriflame nin çatlak izlerini azaltıcı krem kullanıyor.her telde bana öve öve bitiremiyor.eskiden komplekse giriyormuş ama şimdi çokmutlu.%100 değil ama artık beni rahatsız etmiyor dedi.

kızlar true cover'a parasını kaptırmış biri olarak söylüyorum iğrenç bir ürünnnnnnnn lanet olsun onlara birde suda çıkmmıyormuş akıyor resmen be bulaşmıyormuş tüm elbiselerim leke oldu.. geri vermek için aradığımda bana malını satmak için elimi eteğimi öpen kız resmen mahalle tabiryle bağıra çağıra konuşmaya başladı ayrıcada "siz bize ürünümüzü yollayın kargo kağıtlarıyla biz size 2-3ay içinde paranızı yollarız" yani hem ürünü alacak hemde elimde salak gibi belge bile kalmadan ortada kalıcam..
yalnız evde eskilerden bir fondoten buldum elite marka ucuz bişi bir sürdüm çatlaklar falan gözükmedi onu bir deneyin gerçekten çok iyi çok şaşırdım..

ben coverdermin vücut ve bacak için olan fondotenini araştırdım biraz netten. set değil ama 50ml'lik bir tüpte, adı Coverdem Perfect Legs. 9 farklı rengi varmış. fiyatıda 60 lira falan. başka bir forumda kullanıcı yorumlarını okudum bir kişi hariç çok memnun kalmış herkes :uhm:

benim de elimde var coverderm.... sırf düğünümde yüzümdeki izler için almıştım 96 tl ye. bi kez kullandım sadece :kedi:

ee işe yaramadı mı yaaaa olamz şöyle suda terden merden çıkmyan giysiye bulaşmayan bişi yok mu yaa gelin ollurken napıcazzzz ergenlik çatlaklarımızı ama:çok üzgünüm:

KOLUNDA TEK ÇATLAK OLAN BEN SANIRDIM BENIM GIBI OLANLAR VARMIŞŞ:KK43: YHA üff bi çare bulamadım ben o kadar yazın yarım kol gıymekten bıktım vala gören de sorup durur çok derın olmamasına ragmen:KK43: umarım işe yarar bi ürün buluruz

suda çıkmadığı doğru baya kalıcı ama sonuçta fondoten yani parlak duruyo, kapatmıyo diyemem ama çokta süper bişi beklemeyin.bence verilen paraya değmez daha kalıcı çözümler aramak lazım.

Merhaba, ben dünya paralar vererek cildimdeki lekelenme için coverdermin Luminous serum ve luminous tri aktif'ini aldım, bu arada daha öncede çok pahalı ürünler kullandım ama yine saflığıma geldi galiba coverdermi aldım, 1 ayı geçgin bir süredir kullanıyorum ama bir faydasını göremedim.Ya kızlar bana bir akıl verin, gerçekten lekeleri geçirecek bir ürün varmı?Yoksa eylül sonuna doğru kimyasal peeling yaptırmayı düşünüyorum.Ben Ankarada oturuyorum, bana ankaralı olan arkadaşlardan bilenler varsa şöyle iyi bir cilt doktoru yada iyi bir güzellik merkezi tavsiye edebilirmi?

ben de coverderm perfect llegs aldım dizimin arka tarafındaki çatlakları kapatır belki diye ama bu kapatıcının kendine hayrı yok.... buna para verene kadar clinique vs gibi markaların en kailteli kapatıcıları alınır... gereksiz olmuş

X