Çatlaklar Coverderm Çatlakları Kapatıcı Fondötenleri

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya bu mankenlerin felan çatlagı yokmu onlar neyle kağatıyo vardır bi kapatıcı bilen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

arkadaslar kesinlikle site linki paylasimi yapmiyoruz yasak
kullandiginiz ürün hakkinda öneri ve yorum yapabilir eczane ,aktar,kuaför vs yerlerden aldiginizi paylasabilirsiniz ama kesinlikle satis yeri linki vermiyoruz a.s.

[B]slm bayanlar aranıza yeni katıldım.true cover denilen kapatıcıyı vücudumdaki deri hastalığından kalan izler için sipariş ettim.O kadar yoğun talep var ki demek,sipariş edeli 1 haftayı geçmesine rağmen gelmedi.Dün aradığımda yurtdışından ürün bekliyoruz.Sizi de en çok 4 gün bekleticez dediler.Ben etkili olacağına inanıyorum ama bu da tabi bir inanç.En çok neye inanırsan o gerçekleşirmiş psikolojik olarak.O yüzden umutla bekliyorum....Daha önce kullananlar varsa olumlu sonuçlarını bekliyourm yazarsanız sevinirim.bye..[/B]

inşlh canım ya faydasını görürsün bizimde çatlakları kapatır umarum ama daha bi bilgi paylaşabn olamdı bi arkadaşımız faydası olamdıgını yazdı offf bari kaptan bişe bulabilsek

ya aysaa hm gelirse ne olur söleyin.. bende alcam kararsız kaldım benim izim var çünkü

canım suda bile çıkmıyo diyolar reklmalarda

slm ben yeni katıldım aranıza.ben de true cover sipariş ettim ama yaklaşık bir haftayı buldu.2.telefon açışımda,ürün çok talep gördüğü için yurt dışından beklemede olduklarını bir hafta daha gecikebileceğini söylediler.Bende de bir deri hastalığından kalan izler var onun için istiyorum.İnşallah dedikleri kadar vardır kızlar.Benden önce alıp da kullanan varsa olumlu yazılarını bir umut bekliyorum...

ve true cover kesinlikle giysilere bulaşmıyormuş.. ayfem kollarında mı var çatlak canım yarım kolllu demişsin???

efet kollarımda var kremler falanda kullanıorum ama geçmio çok derin deil hafif ama yinede belli oluyo bahsettiğin ürünü kullanınca yazarsan çok sevinirim inş işe yarar

bide kol altımda deil çatlaklarım kolun üst görünen kısmında yinede giyisilere bulaşmaması lazım kullananlar lütfen cvp yazsın

bende kollarımdaki çatlaklardan kurtulmak istiyorum ama maalesef başaramadım çok derin de değiller ama esmer olduğum için belli oluyor millete bunların ne olduklarını anlatmakttan sıkıldım onlar sormaktan sıkılmadılar bende tv da true cover adında bi kapatıcı gördüm umutlandım çok pahalı ama kapatıcakca hiç acımadan alıcam hiç alan yok mu acaba kararsızım çok ne yapsam acaba?

zeytincik biras bekleyelim bakalım alan arkadaşlar yazacaklar fiyatıda az deil hani işe yaramazsa paramız çöpe gider yeterki kapatsın bide giyislere bulaşmasın kaç para olursa olsun veririm

amaan sür sür nereye kadar
sonuçta geçici değilmi
o çatlaklar hem benimle
varmı şöyle tamamen geçiren mucizevi bir krem hemen alayım

suda bile cikmiyo?
hic inandirici gelmiyo valla gene atiyolardir reklamlarda :roflol:
ama öyledir insallah ya
ben en cok dügünüm olursa diye üzülüyom straptez gelinlikleri co seviyorum ve sag kolumdaki catlaklar yüzünden giyemicem diye :)

efet bide düğün meselesi var bende aynı şekilde senin gibi düşünüorum ama vardır bunu kapatmanın bi yolu popstarı izliosanız ebru gündeşin kolundaki yara izi bazen belli oluyo bazen yokmuş gibi duruyo ne sürüo acaba giyisilere bulaşmayan bi ürün bulsam hemen alıcam çünkü az da olsa kapatacağını düşünüorum

mutlaka vardır bi kapatıcı kızlar ya ümidimizi kesmeyelim

bende sipariş etim gelicek dendi haftaya hadi hayırlısı ile olur umarım kapanır ya izimde bişeyde işe yarar umarım alınca yazarım bekleyemedim ,

true coveri almıştım geçen sene yüz milyona sakın almayın hiç işe yaramıyor fondotenden hiç farkı yok elbiselerede bulaşıyor paranıza yazık olur

arkadaşlar vichnin yeni fondöteni çıkmış baya kalıcı diyolar yıkadığında bile zor çıkıomuş fiyatıda uygun ondan almayı düşünüyorum yinede kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

kızlar bende true cover sipariş ettim hani şu kral tvde falan reklamları dönüyor.. 5 gün oldu yakında gelir hemen yazarım.. telde konuştuğum kız kesin kapatacak dedi.. yoksa para iadeymiş bence kapatcak çokk umutluyum.. bu arada coverdermi bende sordum satıcısına o pek fazla kapatmıyor çatlakları demişti.. ne kadar doğruysa inşallah müjdeli haberlerle gelicem sizlere:)))

arkadaşlar ürününüz geldimi , bende sipariş veriyim diyorum sonra kıyamıyorum boşa gidecek diye..
Lütfen yorumlarınızı yazarmısınızCADIARZU

hani ne oldu kızlar alanlar sonuçalrı yazsanız

X