Çatlaklar Coverderm Çatlakları Kapatıcı Fondötenleri

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
true coveri almıştım geçen sene yüz milyona sakın almayın hiç işe yaramıyor fondotenden hiç farkı yok elbiselerede bulaşıyor paranıza yazık olur

Hiç mi kapatmıyor? Ufacık bir fark da mı yok?Çatlaklarınız ne durumdaydı uff ya çok üzüldüm senağlama

daha gelmedi true coverlar,ama true covern coverdermden,ne gibi bi farkı olur onuda düşünmüyo deilim,,uamrım işe yarar

coverdermden mi yabancı sanatçılar kullanıyo die okmuştum biyerde

coverderm e 1 yıl önce 270 ytl para verdim
tam setini almıştım
hiç işe yaramıyor kızlar.ama çok merak ediyorsanız deneyip öyle karar verin
testırları mevcut

arkadaşlar true coverı ısmarlayıpta gelen varmı?gelcek dendi ama piyasada yok

true cover işe yaramıyor elbiseye bulaşıyor haberiniz olsun fondotenden bir farkı yok

ya arkadaşlar coverdrm hiçmi kapatmıyo azcıkta olsa ,?true cover yalan oldu gelmedi gelcek dendi

offff bunlardamı yalan çıktıııııı:KK43:

yaaa arkadaşlar nerdesiniz acaba ürünü alan yok mu hala herkes kayboldu ...lütfen bi bilgi verse alan biri ..

ya evet alan biri varsa iyi yada kötü bi yorum yapsın lütfen :S

ya arkadaşlar dün geldi işte şöle benim yüzümde çenemde ufaklıktan kalma iz var dikiş izi ,ve derin deil yüzeysel bi iz ama kaptmıyo halen ,dedim çıktı yani farklı bişey bulmuş olsaydılar mucize olurdu,kaparıcı ama çatlakalrı kapatıcanı sanmıyom bu arada

kızlar benim true cover en erken cumartesi en geç pazartesiye elimde olucak.gelir gelmez deniycem.

Arkadaşlar eline gelen oldumu .. Başka kullanan yok mu ? Bekliyoruz lütfen kullanann varsa yazarsa seviniriz .

arkadaşlar bana geldi true cover yukarda yazdım ama anlamadınız true cover oldunu,,bişey kapatığı yok ,,,,değmezzzz 2 hafta oldu hatta kapatmıyor

kapatmaz arkadaşlar.coverderm kullandım ordan biliyorum
daha bisürü şey hatta
neler yaptım yaptırdım ama ı--ııhh

arkadaşlar bana geldi true cover yukarda yazdım ama anlamadınız true cover oldunu,,bişey kapatığı yok ,,,,değmezzzz 2 hafta oldu hatta kapatmıyor...
hadi ya aynuşş çok üzüldüm şimdi.ben de bütçemden ayarlayıp sipariş etmiştim.evde de lorealin fondatönü vardı ama giysiye bulaşıyor.true cover de aynıysa okadar paraya atmayalım sokağa.çok teşekkürler paylaşımın için..siparişi iptal edicem şimdi.

et cnm değmez gerçekten,,tavsiye etmem,,,, vichy ninkide kapatmıyo ama hepsinden iidir

maalesef bende bir ümit aldım bacaklarımdaki çatlaklar için.kilo alıp verme dolayısıyla oluşan çatlaklarımı kapamadı.onu bırakın yüzümde denedim açık renk çillerimi bile kapatmadı.60 ytl para verdim coverderme ama boşunaymış bide üsteik her yere bulaşıo ve yama gibi duruyo bi çare yokmu şu çatlakları kapamaya :KK43:

peki arkadaşlar bu ürün (true cover) bana halen gelemedi.sipariş edeli nerdeyse bir ay oldu.gelince açıp denemeden mi iade etmem gerek?iade edenler parasını alabildi mi?:uhm:

X