Çatlaklar Coverderm Çatlakları Kapatıcı Fondötenleri

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
T

tılsım33

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi tılsım33
kızlar nete gezerken bu kremi buldum..çatlakalrı kapattıgı söyleniyo kullanıp bilgisi olan varsa yazsınnn

• Konu Sahibi tılsım33
ben de aldım bi kaç yıl önce
3 lü set halinde.biraz da pahalı
işe yarıyor mu
hayır
paranı çöpe atarsın

• Konu Sahibi tılsım33
ciddimisn ya çok heveslenmiştim
bildigin başka bi çatlakları kapatıcı var mı?

• Konu Sahibi tılsım33
bende coverderm almayı düşünüyordum bu konuyla ilgili baya bi araştırdım şuan en iyi kapatıcı diye biliyorum kullanan arkadaşlar lütfen bildirin hiç mi kapatmıyorsenağlama

• Konu Sahibi tılsım33
ya tanıtımlarda ne kadarda inandırıcı dimi cinsilatif arkadaş öyle deyince yitirdim ümidimi

• Konu Sahibi tılsım33
sizin çatlakların durumu nasıl bilmiyorum ama benimkiler bacaklarımın üst tarafında hamilelik çatlakları.
ben çok fazla ürün kullandım tedavisi için ama yok olmuyor.
covaderm de aynı şekilde kapatmıyor hem çatlaklar belli oluyor hem de yamalık gibi kalıyor süzdüğün yer
ben şimdi yüzüme kullanıyorum bu ürünü.

• Konu Sahibi tılsım33
of ya of geçmiyo bari kapatacak bi ürün olsa

• Konu Sahibi tılsım33
efet yaa geçmio bari kapatacak bi ürün olsa benimde kollarımda oluşdu kilo alıp evirince yazın kısa kol giyemiorum çok kötü bi durum coverdermi izleyince çok ümitlenmişdim cinsilatif kalıcılığı nasıl giyisilere bulaşıo mu onu merak ediorum ürünü almayı düşünüorum işe yaramazsa die korkuorum bu yaz kısa kol giymek istiyorum yardımcı olun lütfen

• Konu Sahibi tılsım33
giysilere bulaşıyor canım.nihayetinde çok yoğun bi fondöten
önce macun kıvamlı olanı sürüyosun.ardından esas fondöteni ve üzerine pudrası
ben memnun kalmadım ama yine de siz bilirsiniz

kızlar bende true cover sipariş ettim hani şu kral tvde falan reklamları dönüyor.. 5 gün oldu yakında gelir hemen yazarım.. telde konuştuğum kız kesin kapatacak dedi.. yoksa para iadeymiş bence kapatcak çokk umutluyum.. bu arada coverdermi bende sordum satıcısına o pek fazla kapatmıyor çatlakları demişti.. ne kadar doğruysa inşallah müjdeli haberlerle gelicem sizlere:)))

ve true cover kesinlikle giysilere bulaşmıyormuş.. ayfem kollarında mı var çatlak canım yarım kolllu demişsin???

anaaa fondetenidemi varmış biraz önceki konuna sür fondeten diye şaka yapmıştım oysaki hehe

true cover bende reklemlarda gördüm canım dene hemen yaz sonucu suda bile çıkmıyomuş

igia instant kullanmıştım giysilere bulaşıyor hiç işe yaramadı bu ürün nasıl acaba?

ya reklamlarda çok inandırıcı umarım işe yarıyodur

ya arkadaşlar true cover kullanan varsa yazarsa çok makbul geçicek bende coverderm alıcaktım,,ama true coverme alsam diyorum vichy ninkini tavsiye ettiler ama hyr kapatmıyor,,coverderm alıcaktım ama burda yazılanları okuduktan snr kararsız kaldım alan varsa yazarsa çok mnettar kalcam bnde ameliyat izi var derin değil ama kapanmıyor

offfffff ya hadi geçmiyo bari kapansa ben onada ragzıyım

X