Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Country Tarzı Salon Dekorasyonları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
$beyaz-country-salon.webp$countrytarzdekorasyon12.webp$Çiçekli-koltuk-modelleri-çerçeve-örnekleri-mat-renkli-mobilya-tasar...webp$Çiçekli-perde-ve-yastık-tasarımları-ile-dekore-edilen-country-tarz-...webp$img-thing.webp$iskandinav-tarzı-oturma-odasi.webp$livingroom82.webp$salon-dekorasyonları-31.webp

Kızlar ben evliyim ama son zamanlarda bu country tarzına merak saldım ve eşimin atanması durumunda evimi bu şekilde dekore etmeyi düşünüyorum...:34: aranızda evini country tarzında dekore eden varmıdır... Keyfili mekanlar ortaya çıkıyor.. Fakat bu tarzdan memnun kalmayan varmı acaba..? yada bu tarz ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

canım bende bayılıyorum bu tarza evim evim bölümünde arkadaşlar var evleri tam bir country sana onların adını yazayım evlerine bak muhteşem aqualily,bahartasarım,zby ve minenes ,bu arkadaşların evleri tam senlik

country ev 1 yıldır hayalim. Daha öncede çok hoşlanırdım ama isminin bu oldugunu falan bilmezdim. Bu haftasonu maskoya esya bakmaya gidicez, almayı da düşünüyoruz. Ankarada da bakmıstık ama suan bize ank ters geliyor yol olarak. Ankara da tüm ev eşyaları için 18000-22000 arası fiyat almıştık. Bunların içinde yatak odası, yemek odası ve salon takımı var. Yani fiyatlar ucuz değil ama bence değer :)Baktığımız mobilyacılar içinde en beğendiğim ve enyüksek fiyat çıkaran yer baloglu mobilyaydı sitelerde. onun dısında o kadar cok yer gezdik ki. Fiyatını yazmadıgım yer ise sherwood. Çünkü orda bir takım 15000 :) O kadar veremem açıkçası.

Back
X