country home için yardımlarınızı bekliyorumm

ben her zaman popüler kültüre karşı bir duruş sergilemeye çalışıyorum.
çok okunanlar'ı okumam, pop müzik girdiğim mağazalarda dışında nerdeyse hiç dinlemem -soner karadayı mı neyse, o hariç, onun müziği beni çok mutlu ediyor :9:-, evimde tv yoktur, kot pantolonum da yok -ama almak istiyorum gerçi:9:- vs vs...

hasılı dediğin gibi kesinlikle popüler kültüre göre değil kendi ruh dünyamıza dönüp, ona göre seçimler yapmalıyız.
country bana geçmişi hatırlattığı ve bulunduğu alanı beyazdan ötürü genişlettiği için önemli, hatta keşke toplumsal baskı olmasa da evlerimizde eski eşyalar da kullanabilsek dekore edip.
countryi moda olduğu için veya her yerde gördüğü için veya ingilizlere, fransızlara -hangi kültürden doğduğunu tam bilmiyorum- özendiği için tercih edenler varsa ilerde çok fena bodoslayabilirler, tabii ki fikirleri ve zevkleri değişirse.
sıkılma olayını ise tam olarak popüler kültüre değil de kadınların tatminsizliklerine ve fazla blog, komşu ziyaretlerine bağlayabilirim:9:

bir de arkadaşlara dıy-kendin yap projelerini araştırmalarını, her şeyi hazır almamalarını, evdeki var olanlarla yeni bir şey oluşturmanın zevkini alışverişten çok daha fazla olduğunu bildirmek isterim.

:10::10::10:

Bunu bende düşünmüştüm, ama dediğim gibi;
Oldum olası ingiliz ve fransız evlerinin hastasıyım, aşkı memnu matmazelin odasını görüp gösterene kadar sadece kendim biliyordum, o sayede tüm çevrem öğrenmiş oldu bendeki bu hastalığı. :1:

Ama ufukta evlilik yokken en büyük hayalim önce pastacılık kursuna gidip sonra mutfak açmak, mis kokan kurabiyeler, pastalar yapmaktı. Dizayn da ferforje sandalyeler, şirin aksesuarlar, çiçekli masa örtüleri vs. vs.

Ama baba mesleğimi icra ettirdiğimden o hayallerim suya düştü, neyseki evlenmek nasip olursa inşallah evimde uygularım. Dediğine katılıyorum, bu tarz kişi de sadece popülariteyse ki, her sene bir şeyler değişiyor, hep bir şeyler moda oluyor, o zaman kişinin senin tabirinle bodoslaması çok muhtemel..

Son düzenleme:
Mesela bu yemek odasının fiyatı 7.790,00 TL

$yemek-odalarý-country-134-o.webp

Bu 9.877,00 TL

$yemek-odasý-antik-134-o.webp

evmanya handikaplarla dolu bir site sanki, birkaç kez alışveriş yapıp pes etmiştim yanlış hatırlamıyorsam ysmgzldr? sen memnun musun?
country'i yatak odalarına ve girişlere yakıştırıyorum en çok. banyo ve mutfak da olabilir.
ama salon, oturma odası, çalışma odası gibi yerlere yakıştırmıyorum, bence bir yerden sonra bıkkınlık verir insana. toprak tonlarını ararım gibi geliyor bana bir zaman sonra :44:
yine de bu kararı verdiyseniz fırsat sitelerinde limbo home, mia, sude home gibi kampanyaların ürünleri tam size göre.
mobilya olarak da genelde masif mobilya tercih etmek zorundasınız, o da pahalı ve yapanı bulmak zor. büyük bir şehirdeyseniz ve maddi zorluk yoksa onu da kolaylıkla halledersiniz. arkadaşların verdiği adresler dışında aklıma gelenler gitti gidiyorda country mobilya dükkanı vardı sanırım orası olabilir, koza country, güven mobilya, vb de country tarzı mobilya üretiyorlar. country tarzında ferforjeler de baskın, bunları da çeyize koymanız lazım.

Oldum olası ingiliz ve fıransız evlerine hastayımdır, ilk aşkı memnu da matmazel' in odasını göstererek ben böyle ev istiyorum demiştim.. :31:

2 senedir de babamla maskoya girdiğimiz de country mobilyacılarının vitrininden gözlerimi alamaz hale geldim, özellikle 1 yıldır da country baya yaygınlaştı, önceden nerden bulurum, nasıl yaparım diye düşünürken, englısh home' dan geçerken sinek avladığını görürken umudum kırılıyordu bir tek ben hayranıyım herhalde diye, ama çok şükür ki tam tersi oldu. Şimdi englısh home da iğne atsan yere düşmez vaziyette. Artık her yerde bu tarza uygun aksesuar, eşya ve mobilya bulmak kolay hale geldi.

1,5 yıl önce en yakın arkadaşım evlendi ve yatak odası mobilyasını spor modern olarak 6500 TL' ye nakit aldı, bunu düşününce country' nin 8000-9000 TL olması bana abes gelmiyor açıkçası, bir yerle görüşmüştüm fiyat olarak 9900 TL gelirseniz kapışırız demişlerdi, pazarlık payı da var elbet, ama kimin ne kadara fiyatı indireceği meçhul olduğundan, bende bir imalatçı kızı olduğumdan sanırım önce imalatçı gezeceğim. Kendi işyerimizden biliyorum, mağazaların kat be kat altında fiyat veriyorlar, yani imalat ile mağaza aynı olmuyor...

Tabii biraz da şans işi,

Mesela bu yatak odası;
Eki Görüntüle 680310

8.350,00 TL

Beğendiğim bir model..

cevap yazan btün arkadaşlara çok teeşkk:16:
çok pahalı bu oda takımları ama:18: benim bütçemin çok üstünde. mümkün olduğunca uygun şeyler almam lazım.
evmanya daki önlük takımına bayıldım:34:
biraz daha araştırmam lazım, mobilyacılar çarşısına bakacam sanırım.
dediğiniz gibi yatak odası ve mutfak güzel ama ben sanırım mutfak ve salonu yapabilirim, zira yatak odaları pahalı.

cevap yazan btün arkadaşlara çok teeşkk:16:
çok pahalı bu oda takımları ama:18: benim bütçemin çok üstünde. mümkün olduğunca uygun şeyler almam lazım.
evmanya daki önlük takımına bayıldım:34:
biraz daha araştırmam lazım, mobilyacılar çarşısına bakacam sanırım.
dediğiniz gibi yatak odası ve mutfak güzel ama ben sanırım mutfak ve salonu yapabilirim, zira yatak odaları pahalı.

İmalatçılara bak mutlaka, ağaç olması şart değil daha düz bir şey yaptırırsın beyaz mat cila, ya da krem, kırık beyaz her neyse işini görür.

cnm bence bu tarz mobilyalara takılma soft renkler kullanmaya özen göster ferforje ürünler sepetler kendi el emeğin kanaviçeler kullanabilirsin dekorasyonunda bence countryi sınırlamamak lazım illa bu tarz mobilya alınca evine country havası vermezsin rahat mobilyalar ceviz rengi krem rengi hatta koyu kahverengi bile kullanılıyor mobilyalarda kırmızı rengi dekorasyonunda odak noktası olarak mutlaka kullanmalısın kareli çiçekli kumaşlar patchworklar country için çok uygun bence her rengi beyaz ve kremle mutlaka kombinlemelisin biraz karışık oldu ama umarım anlamışsındır cnm kendini çok zorlama maddi anlamda japon pazarlarında eski görünümlü çiçek desenli herşeyi alabilirsin:9:

bence salona hiç bulaşma, bir de salonu bu tarzla dekore etmek çok daha zor olur gibi.
aynısı olmazsa benzerini yaptırabilirsin. ben yatak odasını mdf yaptırdım, ucundan kıyısından benzedi gibi, en azından benzer havayı verdi. tabi profil kapaklarım olmadı, istemiştim ama.
2400 gibi de bir rakama yapıldı, sunta takımlardan hem daha ucuz hem daha kaliteli.
hayallerinden vazgeçme, sevdiğinle bol bol gez araştır, bulacağına eminim.
country yemek odası, benim iştahımı kapatıyor :9:

Valla benim için mobilyanın ağaç olması önemli değil neticede kiralık dairede oturucam villada değil, o yüzden hani görüntü bakımından benzesin yeter en kötü ihtimal düz beyaz olsun dicem artık:1:Yoksa ocağımıza incir ağacı dikilecek :9:

bence salona hiç bulaşma, bir de salonu bu tarzla dekore etmek çok daha zor olur gibi.
aynısı olmazsa benzerini yaptırabilirsin. ben yatak odasını mdf yaptırdım, ucundan kıyısından benzedi gibi, en azından benzer havayı verdi. tabi profil kapaklarım olmadı, istemiştim ama.
2400 gibi de bir rakama yapıldı, sunta takımlardan hem daha ucuz hem daha kaliteli.
hayallerinden vazgeçme, sevdiğinle bol bol gez araştır, bulacağına eminim.
country yemek odası, benim iştahımı kapatıyor :9:

yemek odası almıcam ben zaten. oturma odası ve yatak odası yeter. ben de ağaç falan ayırmıyorum ya bütçeme ve gözüme hitap etsin yeeterr:8:

şöyle düşündüm, sırtı yaslamalı büyük yastıklı açık renklerde koltuklar bir tane de English Home berjer işimi görür :8:

mobilyacıları iyice gezeriz zaten. ben daha çok mutfakta bu tarz çiçekli şeyler alıcam gibi. dediğiniz gibi her yer country olmasın

beyaz eşyaları da bu tarz alacaksanız Smeg e bakabilirsiniz :71:

$BLV1P-1.webp$SC750PO-8.webp$SCP805P-8.webp$KA1VP.webp$SR775PX.webp

ben de smeg in pembe buzdolabına özenmiştim amma velakin 4500 dü galiba, vazgeçtim tabi ki :9:
günaydınlar.

ben de smeg in pembe buzdolabına özenmiştim amma velakin 4500 dü galiba, vazgeçtim tabi ki :9:
günaydınlar.

ya pahalı olmasını geçtim bu bi bozulursa servisini bulamayız ki yurtdışı yorumlarına bakınca çok da sağlam olmadığı anlaşılıyor... o kadar iyi bi marka olsa zaten dünya çapında duyulurdu siemens ya da bosch gibi...

Smeg in fiyatlarından haberiniz varmı kızlar sadece beyaz eşyalarınn toplamıyla bütün mobilyalarımızı alırız :1: Dedigin gibi servisi de yurtdışında ooooh ourup yeriz artık 5 binlik buzdolabnı

sık kullanılanlara eklemiştim, öylece mazide kalmış. vivense diye bir site. hiç alışveriş yapmadım ama hoş görünüyor, istersen bir bak :31:

sık kullanılanlara eklemiştim, öylece mazide kalmış. vivense diye bir site. hiç alışveriş yapmadım ama hoş görünüyor, istersen bir bak :31:

ya burdaki fiyatar gerçekten uygun eğer ki gerçekten yazdığı gibi ürünler masifse....:53:

Back
X